Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שלא מצאתי מי שיתקין לי את חיישני הרוורס (כולם מוכרים קומבינציה של חיישנים + התקנה, או שהתחמקו מלהתקין בסניק), החלטתי ללכת על זה לבד.

פרקתי את הפגוש, סימנתי, ועכשיו הגיע הזמן לקדוח, אבל כאן יש בעיה קלה: קידוח עם מקדח כוס משאיר שוליים לא מאוד יפים, ולחיישנים הסיניים שמוכרים בארץ שוליים שמחפים על הקידוח. החיישנים של קוברה שהבאתי מחו"ל, לעומתם, מתחברים מהצד האחורי של הפגוש ומצריכים חור מאוד ישר ומאוד מדוייק כדי להראות "כמו מקורי".

בחו"ל ראיתי די מזמן שקודחים עם מקדח כוס מעט קטן מהמידה שצריך, ואז משתמשים במין סכין עגולה כזו כדי "לגלח" את החור למידה הרצויה באופן שלא משאיר "גרדים"והתוצאה נראית ממש כמו מהיצרן. בארץ לא ראיתי משהו כזה, ואין לי מושג איפה להשיג אותו.

רעיונות?

פורסם

*ייתכן* ומקדח קונוס יעשה את העבודה. חפש בגוגל ותוודא לפני ש*אחת המידות* שיש בקונוס היא המידה של קוטר החיישן.

בכל מקרה, גם אם נתקעת עם טיפה קילוף צבע ונגלה לעיניך צבע פלסטיק שחור של הפגוש, אז ברוב המקרים, תיקון נקודתי עם צבע זהה ומכחול - יעשו את העבודה.

138062ImageFile2.jpg

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אחרי שלא מצאתי מי שיתקין לי את חיישני הרוורס (כולם מוכרים קומבינציה של חיישנים + התקנה, או שהתחמקו מלהתקין בסניק), החלטתי ללכת על זה לבד.

פרקתי את הפגוש, סימנתי, ועכשיו הגיע הזמן לקדוח, אבל כאן יש בעיה קלה: קידוח עם מקדח כוס משאיר שוליים לא מאוד יפים, ולחיישנים הסיניים שמוכרים בארץ שוליים שמחפים על הקידוח. החיישנים של קוברה שהבאתי מחו"ל, לעומתם, מתחברים מהצד האחורי של הפגוש ומצריכים חור מאוד ישר ומאוד מדוייק כדי להראות "כמו מקורי".

בחו"ל ראיתי די מזמן שקודחים עם מקדח כוס מעט קטן מהמידה שצריך, ואז משתמשים במין סכין עגולה כזו כדי "לגלח" את החור למידה הרצויה באופן שלא משאיר "גרדים"והתוצאה נראית ממש כמו מהיצרן. בארץ לא ראיתי משהו כזה, ואין לי מושג איפה להשיג אותו.

רעיונות?

למה להתחכם עם חיישנים מיוחדים??

בכל אופן, מקדח כוס, אם קודחים ישר אין סיבה לקידוח לא מדוייק, את שבבי הפלסטיק מסביב אפשר להוריד בקלות עם האצבעות.

אם החיישנים מתחברים מאחור, איך בדיוק דופנים אותם לפגוש?

מה מחזיק אותם?

פורסם

או! סוף סוף מישהו רציני...! (איציק נ., אני לא טוען שאתה לא רציני, כן? :-P)

אני מהוד השרון - אם אתה באזור המרכז, אשמח לקפוץ לקחת.

תודה!

• תוכן חדש...