Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2005

idanmag
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם

לפני מספר ימים הלכתי לראות רכב - רנו מגאן 2005 מדגם Comfort EX (המפואר).

הרכב עשה 120 קילומטר , והיה תמיד בידיים פרטיות.

אני נמצא כרגע בדילמה ולכן יש לי מספר שאלות :

1.האם האחזקה של הרכב יקרה?(במיוחד שמדובר בדגם מפואר , ראיתי שיש הרבה פונקציות חשמליות ברכב).

2.האם לרכב יש מחלות ילדות ? , מה כדאי לבדוק ברכב הספציפי הזה?

3.האם הרכב עצמו מומלץ ?

4.מהו מרווח הטיפולים הנדרש? (בעל הרכב אמר שהוא עשה את כול הטיפולים התקופתיים הנדרש , כמובן שיבדק) , כול כמה זמן מחליפים טיימינג?

5.האם כדאי לקחת את הרכב למכון בדיקה (בכול זאת מדובר על רכב ישן) , או למוסך של רנו (אשמח לקבל המלצות למוסך באזור הרצליה\רעננה\כפ"ס) , או לשלב בין שניהם (מדובר על רכב בעלות של 15K).

הרכב אמור לעשות 40-60 קילומטר ביום (עירוני) ופעמים בחודש נסיעות ארוכות.

תודה לעוזרים

פורסם

יש ברעננה לא רחוק מהמורשה מוסך שמתמחה ברנו, אם המורשה מצד שמאל אז ימינה בכיכר ושוב ימינה למוסך ליד הצמיגים.

שלי ידנית כך שאני לא יודע לגבי גיר (הבנתי שקיימת איזו מחלה אך עלויות התיקון אינן גבוהות).

בדוק חלונות חשמל, את הכרטיסים החכמים (פתיחה, הנעה), מזגן ואורות.

סה״כ במידה וטופל כראוי יהיה תמורה מעולה למחיר.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אני נוהג על מגאן 2 2004 (עם התחת המוזר :-D), הרכב הזה מצויין ונוח אבל מרגיש כבד בזמן האצה :|.

תוודא לעשות בדיקה במכון מומלץ + תיכנס למכון גירים שיבדקו את הגיר , וזהו אני חושב .

• תוכן חדש...