Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שאתם יודעים יום כיפור נופל על יום שישי - שבת הבא 13.9-14.9

הרכב שלי חונה ברחוב וכמו כל שנה מלא ילדים מתפרעים ונוסעים על האופניים שלהם וכמו קמיקאזות קטנות הם טסים היישר אל הרכב ומתנגשים בו, כמו כן המוני האנשים שעוברים ושבים ונשענים על הרכבים עם הג'ינסים השורטים חשבתי להחנות את הרכב במגרש אפר שיש לא רחוק מפה, בטח לשם לא יכנסו הרבה אנשים, אבל תמיד יש את הילדים שעשוים נסיעות "שטח" גם שם..

מה עושים? איך מתכוננים?

פורסם

למה מוגזם? יום כיפור לרכבים זה כמו שואה, אתה יודע איך הרכב שלך נכנס ליום כיפור אבל לא יודע איך הוא יוצא משם.

למזלי יש לי חניה פרטית, אחרת לא הייתי ישן טוב בלילה, אותו סיפור גם ביום העצמאות. נסה למצוא לך רחוב פינתי קטן ושקט ושם להחנות את הרכב או אם יש לך שכנים עם חניות, תשאל אם אתה יכול לשים את הרכב שלך אצלהם בחניה ולהוציא אותו אחרי החג.

פורסם

אישית - גם בעצמאות האחרון וגם בכיפור השארתי את הרכב אצל חברה שלי, יש צמוד לבית שלה מגרש חניה מעפר (לא אידאלי אבל זה מה יש :-( ) המגרש נמצא ברחוב צדדי קטן ושקט ושהוא גם דרך ללא מוצא, וכול המגרש (הקטן יחסית יש לציין, גודל של חצי דונם) מוקף בבתים פרטיים.

ככה שאין לאף ילד בעולם מה לחפש שם, מרוב שהוא צדדי כזה רק דיירי הרחוב עצמם יודעים שהוא שם ומחנים שם, אחרים רואים דרך ללא מוצא וממשיכים לחפש חניה, הם לא יודעים שבסוף יש פניה קטנה ימינה ושם יש אחלה חניה :-D:lol:

בקיצור, זה הפתרון שלי למצבים כאלה.

פורסם

אני גם חושב שאלך על האופציה של המגרש אפר, למרות שהוא לא מוסתר אבל רוב הסיכויים שיהיו בו הרבה פחות אנשים מאשר הרחוב ראשי ששם הרכב שלי שוהה רוב הזמן

פורסם

יש לי חניה תת קרקעית, להתחיל בסטארט-אפ לגבות דמי חניה בחגים? חחח

אני יפתח סוד קטן לטובת חברי הפורום,

בחניות תת קרקעיות יש בד"כ חניות אורחים, תבדוק אולי יהיה לך מקום..

פורסם

האם זה נכון שאצל החרדים גם הילדים הקטנים לא נוסעים על אופניים בכיפור ? אני מתכנן להחנות בשכונה כזאת כ-2 קילומטרים מהבית שלי.

Miata ND2

פורסם

לא, יום כיפור הוא כמו שבת, אסור להדליק אורות, לנסוע על אופניים לראות טלוויזיה (אין ממש מה לראות).

אתה יכול לחנות שם (אף אחד לא מבטיח שלא ייכנסו ילדים חילוניים לשכונה חרדית).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

נותר רק להתפלל או לרכב על אופניים,(במקרא שלי זה לרכב 170 ק"מ)

לנו יש חניון עילי עם מחסום אבל החניון הזה,הוא תחנת מעבר להרבה אנשים (בקרב מתפללים שהולכים לבית כנסת) וזה בעיה.

שנה שעברה עבר ילד עם אופניים ונכנס ברכב חדש ודפק לו את כל הדלת הימינית אחורית. מי שחונה ליד החניון בחניות לאורך הכביש גם מסתכן כי זה איזור מפגש של כל הילדים מבית ספר היסודי שנוהגים להתחיל משם את הרכיבות שלהם,וגם שם תמיד יש פציעות ותאונות רבות.

אולי השנה אני יחנה אותו אצל דודים שלי בחניון תת קרקעי,אבל יש דברים יותר חשובים מחניית הרכב (עם כל הכבוד) לפני כיפור שזה השחרור שלי ביום חמישי וכיוונים אחרונים לאופניים יום יומיים לפני.

ועל זה נאמר: keep calm and carry on

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

תחנה בין 2 רכבים עם הפרונט פנימה,

ככה מקסימום ייכנסו לך בפגוש האחורה(זה פלסטיק חזק ולא יקרה לו כלום),

במוצאי יום כיפור כנס לאוטו וסע הביתה :D

צום קל!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם זה חשוב לך שים את האוטו בחניון של קניון קרוב .

יעלה לך כמה גרושים אבל תעבור את זה בלב שקט

לא רואה סיבה שמישהו יחפש משהו בכיפו בחניון של קניון שסביר מאוד גם יהיה נעול

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אני בטוח שאם תפתח את הראש תמצא חנייה להחנות בה ששם יהיו פחות ילדים עם אופניים, אנשים יכולים להגיע לכל מקום אליו הרכב שלך מגיע וזה לא אמור להוות בעיה ממש רצינית כי זה לא שאתה במסיבה וכולם רוקדים לך על האוטו, חנייה של מרכז קניות תיהיה מצוינת, גם אם זה קצת רחוק זה שווה את הראש השקט, יש הרבה חניות תת קרקעיות בחינם, לי לדוגמא יש אחת יחסית ממש קרובה לבית שאני תמיד שוכח שהיא שם, תפתח את הראש ותנסה לחשוב על הפיתרון בעצמך, בלי לדעת איפה אתה גר ולהכיר את הרחוב והשכונה לא ממש נוכל לעזור.

ד"א - להחנות עם כיסוי לא הייתי ממליץ כי אם ילד יתנגש ברכב שלך הכיסוי זה לא מה שיעצור אותו...

פורסם

יש רחובות ראשיים ויש רחובות צדדיים שהתנועה בהם פחותה יותר.

נסה למצוא רחוב כזה בלי חניה ענקית...כמובן תלוי מאוד איפה אתה גר כי בערים הגדולות במרכז זה יהיה בלתי אפשרי עם הצפיפות.

אגב, אני חונה בדרך כלל לא ברחוב ראשי והנזק אצלי היה שלמחרת כיפור גיליתי שהעלימו לי 2 פקקים של ונטילים :/

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...