Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נראה חמוד,

האם המדבקה היא של 3M?

כמו כן האם אתה ביצעת את העבודה או האתר שרשום על התמונות?

המדבקה לא של 3M כל דבר שקשור לחברה הזאת יש לו משלוח יותר מידי יקר לארץ, את התמונות האלה אני צילמתי את העבודה אני עשיתי, את האתר אני רשמתי, ובכלל האתר הזה שלי :)

פורסם

יפה מאוד! אני ממש אהבתי!

אני לא יודע עם יש בעיה בצבע הג'אנטים האלה אבל כל הטויוטות עם הג'אנטים הנ"ל,נראים בלויים..

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
יפה מאוד! אני ממש אהבתי!

אני לא יודע עם יש בעיה בצבע הג'אנטים האלה אבל כל הטויוטות עם הג'אנטים הנ"ל,נראים בלויים..

צודק מאה אחוז על הג׳נטים של טויוטות, יש להם צורות ממש פשוטות ולא יפות, וגם ה׳ יודע עם איזה חומר הם צובעים אותם שככה הולך הצבע בגלל השמש

אגב תודה...

פורסם

יש לי קורולה 2009 עם ג'אנט מקורי והוא אפילו לא קרוב להראות כמו הג'אנט שלך,לא ראיתי מעולם ג'אנט שהצבע נשרף עקב חשיפה לשמש, רק עקב שימוש בחומרים לא מתאימים, ספר לנו עם מה אתה מנקה את הג'אנטים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
יש לי קורולה 2009 עם ג'אנט מקורי והוא אפילו לא קרוב להראות כמו הג'אנט שלך,לא ראיתי מעולם ג'אנט שהצבע נשרף עקב חשיפה לשמש, רק עקב שימוש בחומרים לא מתאימים, ספר לנו עם מה אתה מנקה את הג'אנטים.

יש מצב שזה מהחומרים ששמים על הצמיגים, אחרי ניקוי רכב שהצמיג ינצוץ, אין לי מושג מה זה החומר הזה, וגם אני בכל זאת חושב שזה מהשמש כי הרכב של דוד שלי עומד עם צד אחד לכיוון השמש והצד השני שלו בצל, אז הצד של השמש ניראה ככה והצד השני נירא בסדר גמור...

פורסם

הדהייה/קילוף נגרמים בגלל שימוש במסיר שומנים בעיקר בתחנות שטיפה

וזה פוגע בחישוקים והם מודעים לזה וממשיכים להשתמש בחומרים האלו.

צריך לשבור להם את הידיים ברגע שהם עושים את זה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
הדהייה/קילוף נגרמים בגלל שימוש במסיר שומנים בעיקר בתחנות שטיפה

וזה פוגע בחישוקים והם מודעים לזה וממשיכים להשתמש בחומרים האלו.

צריך לשבור להם את הידיים ברגע שהם עושים את זה.

אם זה באמת בגלל החומרים האחה, אז אשכרה צריך לשבור אותם על זה, הייתי מבין עוד איכשהו, אם הם היו מרווחים מזה, אבל גם זה לא...

פורסם
המדבקה לא של 3M)

אם כך מה החברה.או שהיא סתם מהמדבקות של Ebay ואליאקספרס?

אם כן איך האיכות? האם בעת חימום היא באמת מתיישרת וקל לעבוד איתה?

:roll:

פורסם
אם כך מה החברה.או שהיא סתם מהמדבקות של Ebay ואליאקספרס?

אם כן איך האיכות? האם בעת חימום היא באמת מתיישרת וקל לעבוד איתה?

:roll:

המדבקה בכלל היית בלי חברה, עדיף לך להזמין חתיכה קטנה זה לא עולה הרבה, תנסה מקסימום תזמין אחרת אם זאתי לא תהיה טובה, אני בלי לחשוב פעמיים הזמנתי מה שבא ראשון ישר כמות ל4 גלגלים וחתיכה לתיקונים, תזמין תנסה זה לא כזה קשה, רק תהיה סבלני זה הכי חשוב, בהצלחה

פורסם

אני מרגיש חוסר בחלונות כהים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...