Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דפדפן אקספלורר נתקע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

תמיד כשאני פוחת את האקספלורר, לא חשוב באיזה אתר, הוא נתקע או לא מגיב אחרי דקות ספורות.

מה ניתן לעשות?

חג שמח!

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

לעבור לכרום, פיירפוקס, שקר אחר

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מתי בוצעו לאחרונה עדכונים? ניסית לנקות קבצים זמניים והיסטוריה?

ממליץ לך כצעד ראשון להוריד תכנת ccleaner ולהריץ נקיון למחשב.

אם זה לא עוזר, תלך ללוח הבקרה ותיגש ל Intenet options שם תיגש ל advance ותלחץ על RESET (ב WIN7 תרשום פשוט בשורת החיפוש בהתחל "internet options"):

zi5juyxjdymy.jpg

אם זה לא עוזר אפשר לנסות להסיר את הדפדפן ולהתקין אותו מחדש.

פורסם

לפתוח התחל > לוח הבקרה > תוכניות ותכונות, ולמחוק משם כל דבר שיש בשם שלו את המילה "סרגל כלים" או toolbar

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הייתי שמח, רק שלצערי יש היום עדיין אתרים שפיתחו אותם בימי חלונות XP עם IE6 העליזים (לרוב מדובר משום מה באתרים ישראליים).

אגב, גם קארספורום עובד עם כרום לא בצורה הכי עגולה בעולם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה על מגוון התשובות . הכל בוצע חוץ מהסרב והתקנה של אקספלורר. איך מבצעים הסרה והתקנה של אקספלורר בווינדוס 7?. תודה מראש.

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אי אפשר להסיר למיטב זכרוני. אלא אם את עובדת עם תוכנות ייעודיות. מה שכן, תעלימי אותו מחייך ותתקיני כרום. עדיף.

אין צורך להרחיב על האקספלורר.

הכרום - מעולה - זריז וקל.

פיירפוקס - כבד וזולל מלא מלא משאבי מערכת.

יש את מקסת'ון - רק אנגלית.

מה עוד?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

1. אי אפשר בלי אקספלורר - יש אתרים שאינם מכירים בדפדפנים אחרים, ודווקא אתרים חשובים כגון אתרי משרד האוצר ועוד כמה אתרים שאני נזקק להם.

2. אישית אני מעדיף את הכרום, אם כי מדי פעם משתמש באקספלורר או באופרה.

3. מקסתון הוא אקספלורר בתלבושת מהודרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מבקש עזרה בכרום:

האם יש אופציה שיהיה שורת חיפוש בנוסף לשורת הכתובת, והשורת הכתובת לא ישמש גם לחיפוש?

ואם לא, איך אפשר לכתוב כתובת בשורת הכתובת בלי שיפתח החיפוש אלא ישר לפתוח הדף שנדרש?

פורסם

ברום שורת הכתובת היא גם שורת החיפוש (חיפוש GOOGLE בלי להיכנס לשם). אי אפשר לפצל. זה הרבה יותר נוח - לטעמי.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

מי שצריך אקספלורר בגלל אתרים כאלה ואחרים, יש את התוסף הבא לכרום והוא עובד לא פחות ממעולה.

https://chrome.google.com/webstore/detail/ie-tab-multi-enhance/fnfnbeppfinmnjnjhedifcfllpcfgeea

לגבי הסרה של אקספלורר, קודם להסיר את העדכונים שלו.

start - programs and features

צד שמאל יש רשימה של אפשרויות, ללחוץ על view Installed Updates ובחלון שנפתח לכם תחפשו את אקספלורר ותסמנו את השורה שלו בכחול, קליק ימני וכמובן uninstall.

אני לא הייתי מסיר את האקספלורר לגמרי מהמערכת, פשוט עובר לכרום עם התוסף שהעלתי למעלה וסוגר עניין.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ברום שורת הכתובת היא גם שורת החיפוש (חיפוש GOOGLE בלי להיכנס לשם). אי אפשר לפצל. זה הרבה יותר נוח - לטעמי.

אז איך אכנס לראוטר שלי, כותב 10.100. וכו' וגוגל אומר לי שלא מצא דף כזה, אז מה עושים?

פורסם

אל תתייחס לתוצאות. תכתוב את הGATEWAY שלך ותלחץ אנטר. אני עובד עם הכרום ואני נכנס המון לממשק של הראוטר שלי.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
אז איך אכנס לראוטר שלי, כותב 10.100. וכו' וגוגל אומר לי שלא מצא דף כזה, אז מה עושים?

זאת אומרת שהכנסת כתובת לא נכונה, או במקרה יש לך פרוקסי?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...