Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי יונדאי אקסנט 2001 3 דלתות

רציתי להרכיב מערכת כרגע יש את אותם רמקולים שבאו עם הרכב התקציב כמו שאמרתי 2.5K

אני גם צריך רדיו דיסק שיש בו aux usb לרדיו דיסק תקציב 500 שקל

עם אפשר תגידו גם מחירים של מה שאתם מציעים

תודה

פורסם

רדיו דיסק עם כל מה שאתה מבקש רק משומש תמצא ב500.

חדש 800-1000

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

לדעתי פשוט תרשום כמו שאמרת את התקציב שלך להכל , אנשים פה מאוד מבינים ותסמוך עליהם שהם כבר יחלקו לך את התקציב ויחליטו כמה לHU וכמה לשאר החלקים במערכת ,

ודרך אגב יכול להיות שלקחת בחשבון אבל אל תשלח לשמור כסף להתקנה

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

HU אני יכול להגיד לך שקניתי לא מזמן Pioneer 2450ub עם AUX ועם USB ב504 ש"ח כולל משלוח אקספרס עד הבית.. אז חפש את הדגם הנ"ל הוא מגיע גם עם שתי יציאות למגבר..

. . . Coming Soon

פורסם

לא הייתי הולך על הפיוניר 2450, מדובר בסדרה נמוכה יחסית, ועדיה יחידת ראש יותר מתקדמת לדעתי.

נפתחו המון שירשורים זהים, חיפוש יועיל מאד.

בגדול, דרייברים (רמקולים, מכל סוג, גם סאב) ההמלצה היא לשמוע כמה לפני אי אלו רכישות, כיוון שיש גוון צליל שונה לכל סט, צריך לראות למה אתה מתחבר יותר, ואז להחליט.

חלוקת התקצב לדעתי

1.יחידת ראש, אפשר משומשת שכן הבלאי נמוך, וותר על בלוטוס, שתכיל את הפונקציות שבהם אתה מעוניין, עדיף להימנע מסדרות פתיחה, אישית אני ממליץ בחום על סדרה 8 של פיוניר, תתקצב עד 700 שקלים.

2.מגבר, מאד מומלץ להשתמש בפורום המכירה, יש מציאות טובות מידיי פעם, תתקצב 700-1000 שקלים.

3.קומפוננט- רק לאחר שמיעה, תתקצב בסביבות ה 700 שקלים.

4.סאב- רק שלאחר שמיעה, צריך להחליט על הגודל (12", 10"), תתקצב 500 שקלים.

5.חיווט יעלה בסביבות ה 350 שקלים.

6.התקנה, מתחיל מ 300 שקלים, אם יש לך ידיים אפשר להתקין לבד.

*לא חייב לרכוש הכל במכה אחת, סבלנות היא מילת המפתח.

כל המחירים שנתתי לך הם הערכות בוודאי שניתן למצוא ביותר זול/יקר, הכי חשוב זה לשמוע לפני, תשתדל להגיע לאחד המפגשים.

בהצלחה!

SCANSPEAK

פורסם
לא הייתי הולך על הפיוניר 2450, מדובר בסדרה נמוכה יחסית, ועדיה יחידת ראש יותר מתקדמת לדעתי.

נפתחו המון שירשורים זהים, חיפוש יועיל מאד.

בגדול, דרייברים (רמקולים, מכל סוג, גם סאב) ההמלצה היא לשמוע כמה לפני אי אלו רכישות, כיוון שיש גוון צליל שונה לכל סט, צריך לראות למה אתה מתחבר יותר, ואז להחליט.

חלוקת התקצב לדעתי

1.יחידת ראש, אפשר משומשת שכן הבלאי נמוך, וותר על בלוטוס, שתכיל את הפונקציות שבהם אתה מעוניין, עדיף להימנע מסדרות פתיחה, אישית אני ממליץ בחום על סדרה 8 של פיוניר, תתקצב עד 700 שקלים.

2.מגבר, מאד מומלץ להשתמש בפורום המכירה, יש מציאות טובות מידיי פעם, תתקצב 700-1000 שקלים.

3.קומפוננט- רק לאחר שמיעה, תתקצב בסביבות ה 700 שקלים.

4.סאב- רק שלאחר שמיעה, צריך להחליט על הגודל (12", 10"), תתקצב 500 שקלים.

5.חיווט יעלה בסביבות ה 350 שקלים.

6.התקנה, מתחיל מ 300 שקלים, אם יש לך ידיים אפשר להתקין לבד.

*לא חייב לרכוש הכל במכה אחת, סבלנות היא מילת המפתח.

כל המחירים שנתתי לך הם הערכות בוודאי שניתן למצוא ביותר זול/יקר, הכי חשוב זה לשמוע לפני, תשתדל להגיע לאחד המפגשים.

בהצלחה!

אחי תודה רבה על העזרה יש מצב אתה יכול להוסיף אותי בסקייפ idan.gershon1 אני צריך מימך עזרה במשהו

• תוכן חדש...