Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אחרי השיפוצים הם לא מוכרים יותר מוצרים באתר אלא רק אצל מפיצים מורשים.

האתר יהיה רק עבור אינפורמציה.

אני משתמש ב ONR ב "גולד קלאס" בשמפו של קארפלן,ווקסים של קארפלן מהולים במים

ב Meguiar's Ultimate Quik Detailer כל השיטות מקובלות לקבלת תוצאה טובה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האתר יעלה בקרוב, הוא אכן יעלה ללא אפשרות לרכישה אלקטרונית, אך במקום זאת מצפות לכם כמה הפתעות ממש ממש מעניינות, ממש!

אגב, לעניין הפוסט, אוטוסטור אכן מספקים שירות מצוין!!!

פורסם

שאלה ל VIX ואולי גם לשאר חברי הפורום: נגיד שמישהו רוצה לפתוח/לשדרג מכון שטיפה רציני ולהשתמש בחומרים טובים מאוד.

האם בארץ ניתן לרכוש חומרים מחברות יקרות במיכלים גדולים של 1000 ליטר? (נאנולקס/מגוואריס/CG וכו').

פורסם
תתחדש , מוצרים מצויינים. שים לב שהפוליש מותאם לפד מיקרופייבר. אני מאמין שיתן תוצאות גם לפד רגיל אבל לתוצאות מקסימליות אתה צריך מכונת DA ופד מיקרופייבר.

אותו דבר מצויין על הווקס אבל שם זה כבר חרטא אם זה רק שכבת ווקס ואין בזה שום Abrasives.

אוטוסטור זו חנות מעולה עם מגוון רחב של מוצרים, מחירים טובים ושירות מצויין.

תודה רבה! :wink: .

פורסם
האתר יעלה בקרוב, הוא אכן יעלה ללא אפשרות לרכישה אלקטרונית, אך במקום זאת מצפות לכם כמה הפתעות ממש ממש מעניינות, ממש!

אגב, לעניין הפוסט, אוטוסטור אכן מספקים שירות מצוין!!!

אז מה תהיה הדרך להזמין מוצרים שלכם?

פורסם

תתחדש.

כמות האוטם עשויה להספיק לך עד הפנסיה, הוא פשוט לא נגמר.

זה הגיע לרמה כזו שהתחלתי לעשות וקס למקלחון באמבטיה.. :?

פורסם

מצטרף למילים הטובות על משה ואוטוסטור,

זאת בערך הפעם החמישית שאני מבקר שם.

היום קניתי :

- cg silk לדש שיחליף את הstp הוותיק שלי (שבניגוד ללא מעט משתמשים הייתי מרוצה ממנו מאוד, אבל החלטתי להתקדם)

- מנקה ג'אנטים של מ'גס (סונקס עדיין אין)

- גלון apc meg's

- כמה אפליקטורים של מג'ס (סתם להשוואה מול הסיניים שברשותי)

- grit guerd

- והריחן של cg בניחוח מכון ליווי/בית תמחוי מה שזה לא יהיה.

משה כבר מכיר אותי ואת השריטה שלי , ככה שהמלצות אני לא ממש צריך, אבל תמיד נעים לשבת ולדבר איתו.

החנות האהובה עליי

"יאללה בירי".

פורסם
מי האתר של vix ? הם כבר לא יימכרו, הם רק רצו לחדור לשוק ומכשיו המכירה תהיה דרך המשווקים בלבד, בגלל זה גם עליית המחירים כי המשווקים קובעים לבד את המחיר.

לא הבנתי, אתם מחזקים את העובדה שתהיה עליית מחירים( אם תהיה בכלל! )ועדיין תמשיכו לקנות מהם???

פשוט לא קונים או שקונים כמה חברים ביחד פריט אחד ולא כמה פריטים עד שהמחירים יתיישרו בהתאם ץ

פורסם

לא הבנתי מה אתה רוצה, עליית מחירים הייתה כבר (תבדוק באוטוסטור).

מי אמר שאני אמשיך לקנות CG ? לדוגמא בעבר (לא כ"כ מזמן האמת) בבחירת אוטם היו שניים, או MPL או CG JETSEAL109, שניהם עלו 189 לא זול אבל ביחס למה שאתה מקבל זה שווה. הרבה שאלות היו מי יותר טוב ?

אני בטוח שעכשיו הדילמה הזאת נעלמה כי הJETSEAL עולה עכשיו 229 ש"ח, אם אני אקנה אוטם בזמן הקרוב (ואני לא כי יש לי FK1000P זה יהיה MPL ולא JETSEAL.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לא הבנתי מה אתה רוצה, עליית מחירים הייתה כבר (תבדוק באוטוסטור).

מי אמר שאני אמשיך לקנות CG ? לדוגמא בעבר (לא כ"כ מזמן האמת) בבחירת אוטם היו שניים, או MPL או CG JETSEAL109, שניהם עלו 189 לא זול אבל ביחס למה שאתה מקבל זה שווה. הרבה שאלות היו מי יותר טוב ?

אני בטוח שעכשיו הדילמה הזאת נעלמה כי הJETSEAL עולה עכשיו 229 ש"ח, אם אני אקנה אוטם בזמן הקרוב (ואני לא כי יש לי FK1000P זה יהיה MPL ולא JETSEAL.

אוקיי, אי הבנה, אך אם באמת אנחנו נדע שהיתה עליית מחירים רצינית אני חושב שאין שום סיבה בעולם להתאמץ לקנות דווקא מהם, כח הקניה שלנו גדול ובהחלט נוכל לקבוע עובדות בשטח.

פורסם

אין על השירות באוטוסטור, על פעם כיף להיכנס לשם, משה סבלני מסביר לפרטי פרטים בסבלנות על כל מוצר, גם ברמת רכיבי דיטיילינג וגם מוצרים לתחזוקה שוטפת של המכונית.

המבחר שם פשוט ענק יש את כל החברות הגדולות, והמחירים נוחים לכל כיס.

בהחלט ביג לייק :mm_yeah:

פורסם

מצטרף להמלצות,כשהייתי חדש בתחום ועוד לא ידעתי למרוח ווקס פקדתי את אוטוסטור ,משה הסביר לי במפורט איך למרוח את הווקס בצורה נכונה וענה לכל השאלות שלי , מאז אני לקוח קבוע ותמיד בא עם עוד שאלות ותמיד כיף להגיע לשם, עוד לא התנסיתי בהזמנה בטלפון (ככה זה שהחנות 10 דקות מהבית שלך).

Miata ND2

פורסם

גם אני הזמנתי באותו יום, וכבר למחרת הגיע אלי שליח עד הבית עם המוצרים.

לאחר מכן התקשרו לבדוק אם הכל בסדר והגיע כמו שצריך.

שרות מעולה, למרות שהמשלוח טיפה יקר, אבל עם קופון העסק ניהיה משתלם :p

עדיף להזמין כמה מוצרים בפעם אחת ככה מקבלים את הכל באותו משלוח שגם נכלל במחיר.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תוכן חדש...