Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אתמול הזמנתי מוצרים מאוטוסטור, ההזמנה בוצעה בצהריים והיום כבר המוצרים היו אצלי בבית (אני גר בבאר שבע).

באמת, פעם ראשונה שאני קונה מאוטו-סטור, כל הכבוד על השירות, על הסבלנות בהסברים דרך הטלפון ועל היחס.

לגביי המוצרים, הם הולכים להיבחן בקרוב מאוד :wink: .

kndm212mmuvz.jpg

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הזמנתי מהם כמה פעמים,תמיד הייתי מרוצה,הם גם מתקשרים לוודא שבאמת קיבלתי והכול בסדר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חנות טובה, אין מה להגיד.

במיוחד שלא מוכרת לי אלטרנטיבה אחרת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יש את זה:https://he-il.facebook.com/VIXDETAILING

מציגים הרבה מוצרים ושירות מצוין,הם גם פעילים באתר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדש , מוצרים מצויינים. שים לב שהפוליש מותאם לפד מיקרופייבר. אני מאמין שיתן תוצאות גם לפד רגיל אבל לתוצאות מקסימליות אתה צריך מכונת DA ופד מיקרופייבר.

אותו דבר מצויין על הווקס אבל שם זה כבר חרטא אם זה רק שכבת ווקס ואין בזה שום Abrasives.

אוטוסטור זו חנות מעולה עם מגוון רחב של מוצרים, מחירים טובים ושירות מצויין.

פורסם
יש את זה:https://he-il.facebook.com/VIXDETAILING

מציגים הרבה מוצרים ושירות מצוין,הם גם פעילים באתר.

איפה החנות שלהם?

בפורום אני מכיר...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הלוואי שהיה לרכוש משם מוצרים, האתר סגור וגם לא ניתן להזמין משם יותר. (רכשתי משם כמה פעמים והשירות מעולה)

כוונתי ל VIX

מעבר לזה רק באוטוסטור ניתן לרכוש מוצרים מחברות שונות. למשל אני צריך Endurance שעומד להיגמר

ומוצר של SONAX לג'אנטים .שמפו שלא החלטתי עדיין אם לרכוש שוב "גולד" או מוצר אחר.

בקיצור זאת החנות היחידה (לצערי) שאפשר לרכוש מוצרים משלל המותגים.

פורסם

הוא סגור לשיפוצים.

פורסם

מי האתר של vix ? הם כבר לא יימכרו, הם רק רצו לחדור לשוק ומכשיו המכירה תהיה דרך המשווקים בלבד, בגלל זה גם עליית המחירים כי המשווקים קובעים לבד את המחיר.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אז יעלה במקומו רק קטלוג?

• תוכן חדש...