Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שבמדינות קולורדו וושניגטון המריחואנה היא חוקית מעל גיל 18 יש מצב שזה יגלוש לככל המדינות. פרטים נוספים כאן.

עישון

גילוי נאות: פותח שירשור זה לא בעד עישון של אף סיגריה, חוקית או לא חוקית.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני לא מעשן שום דבר אבל בעד לגליזציה, אין שום הגיון בהוצאת המריחואנה מחוץ לחוק כאשר האלכוהול על שלל סוגיו מזיק יותר והוא חוקי למהדרין.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

מסכים איתך לחלוטין, ששואלים אותי מה ההבדל בין אלכוהול שהוא סם וחוקי ואילו מריחואנה היא לא חוקית. אני כבר לא יודע מה לענות. אני יכול לומר לך בוודאות שהקטע של המריחואנה הרפואית בישראל זהו תחום פרוץ. יש כאלה שמשיגים אותה דרך אדם שמקבל אותה במרשם וגם יש את אלה שמקבלים אותה במרשם ומוכרים אותה.

הלוואי ואנשים יהיו מסוגלים רק לעשן בבית ולא לצאת החוצה. שילוב של אלכוהול וגראס זה יכול להיות קטלני ביותר ולפגוע בחפים מפשע.

כפי שאתה יודע, בשנות ה 30 האלכוהול היה בלתי חוקי בארה"ב. הוא היה מיוצר בקנדה ומוברח לארה"ב דרך מישיגן או מקומות אחרים הגובלים עם ארה"ב. למרות הכל, גם הפיכתו של האלכוהול לחוקי והפעלת מיסוי עליו לא הפסיקה לגמרי את הייצור הפיראטי של אלכוהול. גם היום ישנם יצרנים פיראטיים אשר מוכרים את המשקאות שם בשחור על מנת להעלים מיסים.

מאות אם לא אלפי אנשים מתים בארה"ב כל שנה מאלכוהול מזוייף אשר מכיל כימיקלים מסוכנים.

ושוב פעם, אני לא בעד עישון חוקי או לא חוקי ומעולם לא עשנתי. אני פשוט מאמין של חייה ותן לחיות. מי שרוצה לפוצץ את הכבד שלו באלכוהול או את הריאות שלו בעישון שיהיה לו לבריאות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

אני נגד, והסיבה היא שכמו ששום דבר לא ממש מונע מילדים בני 14 לשתות אלכוהול חופשי בגינות הציבוריות, מה אומר ששום דבר לא ימנע מהם לעשן סמים בחצר האחורית?

ולשאלה הבאה שלי - לכמה מכם יש ילדים בני 14? (גיל 14 זו סתם דוגמא לילדים/נערים בגיל הטיפש עשרה).

אגב, לאנשים בוגרים בגיל 18+ וכו' אין לי בעיה לגבי ליגליזציה, הם כביכול מספיק בוגרים בשביל להחליט לעצמם (18 לא מספיק בשבילי אבל עדיין זה גיל החוקיות).

Opel Adam S 2017

פורסם

אין צורך להיתמם. נערים בגיל הזה ישיגו באותה קלות לא חוקית אלכוהול או גראס. הלגליזציה לא תשנה דבר.

הדבר היחיד שיכול למנוע מהם את זה הם הוריהם.

לגבי לגליזציה אין לי דעה מוצקה לכאן או לכאן, אם כי אני מאמין גדול בחיה ותן לחיות. העולם המודרני מספק סכנות בריאותיות חוקיות גדולות הרבה יותר מגראס.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אני נגד, והסיבה היא שכמו ששום דבר לא ממש מונע מילדים בני 14 לשתות אלכוהול חופשי בגינות הציבוריות, מה אומר ששום דבר לא ימנע מהם לעשן סמים בחצר האחורית?

ולשאלה הבאה שלי - לכמה מכם יש ילדים בני 14? (גיל 14 זו סתם דוגמא לילדים/נערים בגיל הטיפש עשרה).

אגב, לאנשים בוגרים בגיל 18+ וכו' אין לי בעיה לגבי ליגליזציה, הם כביכול מספיק בוגרים בשביל להחליט לעצמם (18 לא מספיק בשבילי אבל עדיין זה גיל החוקיות).

גילוי נאות: הכותב הינו בעד לגיליזציה של קנאביס, וכמה שיותר מהר.

אני מבטיח לך, שהיום יותר קל להשיג סמים (כל הזבל הכימי שנקרא נייס גאי/מבסוטון/חרא בשקית) מאשר אלכוהול. יודע למה? כי על אלכוהול יש הרבה הגבלות, ואיומים, וקנסות. מי שימכור אלכוהול לילדים מסתכן בקנס ענק, ועוד מלא דברים, אז הוא לא יעשה את זה. אבל הסוחר סמים? מה איכפת לו? הוא גם ככה עושה משהו לא חוקי, מעניין אותו אם למכור את זה לבן 18 או לבן 12?

ברגע שהקנאביס ייכנס למקום מסודר, גם עליו יחולו הגבלות רבות, ויהיה קשה יותר למכור אותו סתם ככה לכל אחד. יחד עם זאת, כמו שלא ניתן להגביל שום דבר ב-100%, ככה יהיה עם הקנאביס. ובנינו? אני מעדיף ילד בן 14 מעושן מבסוט מהחיים וקנה בטעות צ'יטוס במקום דוריטוס, מאשר שיכור שידקור אותי כי בטעות הסתכלתי עליו כשהוא עבר ליידי במדף של המאנצ'יז.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
גילוי נאות: הכותב הינו בעד לגיליזציה של קנאביס, וכמה שיותר מהר.

אני מבטיח לך, שהיום יותר קל להשיג סמים (כל הזבל הכימי שנקרא נייס גאי/מבסוטון/חרא בשקית) מאשר אלכוהול. יודע למה? כי על אלכוהול יש הרבה הגבלות, ואיומים, וקנסות. מי שימכור אלכוהול לילדים מסתכן בקנס ענק, ועוד מלא דברים, אז הוא לא יעשה את זה. אבל הסוחר סמים? מה איכפת לו? הוא גם ככה עושה משהו לא חוקי, מעניין אותו אם למכור את זה לבן 18 או לבן 12?

ברגע שהקנאביס ייכנס למקום מסודר, גם עליו יחולו הגבלות רבות, ויהיה קשה יותר למכור אותו סתם ככה לכל אחד. יחד עם זאת, כמו שלא ניתן להגביל שום דבר ב-100%, ככה יהיה עם הקנאביס. ובנינו? אני מעדיף ילד בן 14 מעושן מבסוט מהחיים וקנה בטעות צ'יטוס במקום דוריטוס, מאשר שיכור שידקור אותי כי בטעות הסתכלתי עליו כשהוא עבר ליידי במדף של המאנצ'יז.

כנראה שאתה לא מודע לתופעה של מבוגרים קונים לנערות אלכוהול או סיגריות תמורת "טובת הנאה" כזאת או אחרת. באותה מידה שזה פסול שנער בן 14 ישתכר או יעשן סיגריות ככה זה פסול שהוא יעשן גראס.

פורסם

לא מזמן ביקר אצלי חבר. יצאנו למרפסת, לעשן סיגריה והוא פתח את עיני. מסתבר שבתוך שכונה משעממת בעיר משעממת ישנם חיים לא משעממים בכלל לפי כמות העציצים שראינו על הגגות הסמוכים. אני לא שמתי לב, אבל המבין הבין מהר.

ביקוש תמיד יוליד היצע. עדיף כבר שזה יהיה ממוסד ותחת פיקוח וגם שישלמו מזה מיסים.

פורסם
כנראה שאתה לא מודע לתופעה של מבוגרים קונים לנערות אלכוהול או סיגריות תמורת "טובת הנאה" כזאת או אחרת. באותה מידה שזה פסול שנער בן 14 ישתכר או יעשן סיגריות ככה זה פסול שהוא יעשן גראס.

נכון, לא מכיר את זה אישית. ויחד עם זאת, מאמין לך שזה קורה. כי אמרתי - אי אפשר לחסום משהו ב-100%. ושוב, זה אכן פסול, אבל בנינו.. מי מאיתנו לא שתה אלכוהול בגילאים האלה? ניסה כמה סיגריות? מעטים כאלה שלא, אם בכלל. לכן, אני באמת ובתמים מעדיף שיעשנו קנאביס מאשר את שאר הדברים. אבל זה אני, אישית.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לאסור צמח כי ילדים עלולים להשתמש בו ("לרעה") זה כמו לאסור ברזל כי ילדים עלולים לדקור.

הכל עניין של חינוך, אין אדם בעולם שרשאי לאסור על אדם אחר שימוש בצמח.

פורסם

אני חושב שיש לכם כאן איזה אי-הבנה בקשר ללגליזציה.

למיטב הבנתי, לא מדובר על מצב סטייל הולנד. אלא על אישור לתת מריחואנה לטיפול במחלות מסויימות וכו'. כמו שיש בארץ.

פורסם

לפי מה שאני הבנתי יש פה שינוי בגישה. המדינה אומרת שאם באופן מקומי המדינות או הערים מאפשרות. ארה"ב ככלל לא תתערב. מעבירים את ההחלטה לרמה המקומית

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

ראית פעם חבורה של מסטולים מרביצים למישהו, אונסים מישהו, מתנהגים באופן אגרסיבי?

לא.

לעומת זאת האם ראית שיכורים עושים זאת?

כן ובגדול.

אז תאמין לי, אם כל בן 14 יחליף את כוס הוודקה שלו בג'וינט, ישראל תהיי מקום יפה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני חושב שיש לכם כאן איזה אי-הבנה בקשר ללגליזציה.

למיטב הבנתי, לא מדובר על מצב סטייל הולנד. אלא על אישור לתת מריחואנה לטיפול במחלות מסויימות וכו'. כמו שיש בארץ.

לא, במדינות (וושינגטון וקולורדו) מדובר בלגליזציה מלאה סטייל הולנד. מריחואנה רפואית יש בחלק גדול (אם לא רוב) מארה"ב, למרות שגם שם אין חקיקה פדרלית מתאימה (אתה בסדר עם חוקי המדינה אבל עובר על החוקים הפדרליים).

עכשיו כשהממשל הפדרלי הודיע שהוא לא יפעל לסכל את הלגליזציה הזו ברמה המקומית, נפתח הפתח לעוד מדינות שיצטרפו (באמצעות משאלי עם).

אני מאמין שאנחנו הולכים ללגליזציה מלאה ברוב מדינות ארה"ב תוך עשור.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לאסור צמח כי ילדים עלולים להשתמש בו ("לרעה") זה כמו לאסור ברזל כי ילדים עלולים לדקור.

הכל עניין של חינוך, אין אדם בעולם שרשאי לאסור על אדם אחר שימוש בצמח.

טענה שלא קשורה למציאות.

אתה לא יודע שמה שאסור יותר מושך?

איפה חלה סקרנות חזקה יותר, על איסור ברזל? או על איסור עישון צמח שעושה "טוב" לבריאות שלך ולכיף?

עכשיו תחשוב על זה כמה דק' ותחזור עם תשובה אמתית (לא בקטע של זלזול או משהו, פשוט תבין את הטענה שלי ושלך.)

סתם לדוגמא - אני לא מעשן, ולא יעשן סיגריה וכדומה.

אבל סיקרן אותי מאוד, היתי מאוד קרוב לנסות אבל אני לא, בגלל העקרון שלי.

אבל נרגילה כן נסיתי, הריח היה נעים, רציתי להרגיש טעם.

סקרן אותי מאוד הרבה יותר מ"ברזל".

אז תאמין לי, אם כל בן 14 יחליף את כוס הוודקה שלו בג'וינט, ישראל תהיי מקום יפה.

אם היית ראש ממשלה הייתי בורח מכאן ומהר.

:shock:

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...