Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר עבודה מאומצת של נציג מועדון האופנועים הישראלי בוועדת המומחים של מכון התקנים הישראלי ולאחר עשרות מכתבים לנוגעים בדבר –יש תוצאות.

בעז קליין, דובר מועדון האופנועים הישראלי.

לינק לכתבה :

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2988860,00.html

בעז קליין, דובר מועדון האופנועים הישראלי

טלפון המועדון ותא קולי: 03-6873458

מקום המפגש החדש: TouchFood, דרך מנחם בגין 48, ת"א.מידי יום חמישי החל מ-2200. אתר המועדון : http://www.motorcycle.org.il

פורום המועדון: http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-2419-14563,00.html

פורסם

עד כמה ששמתי לב הצבעים בחצי שנה האחרונה לא חלקים בתל אביב.

הפסקתי כבר לפחד בכל סיבוב.

הבעיה עכשיו לא לברוח מכל הפתחים של חברת החשמל,בזק,מיים... שיש בכל סיבוב

אייל

פורסם

יפה, התקדמות.

עכשיו יקומו עוד 78 ועדות שידונו בנושא (ובערך 459 ממשלות), ולבסוף, כשהנכדים שלי יוציאו רישיון 50 סמ"ק (אוטוטו המעבר ל-125...) אז יוחלט סופית על סוג הצבע בו יש להשתמש. כמובן שזה לא יהיה הצבע בו משתמשים באירופה או ארה"ב, אנחנו נאלץ להמציא את הגלגל מחדש, כרגיל :?

גרשון, שכולו אופטימי ובטוח שהאספלט בצבע ורוד.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
נראה שהמשיח עדיין לא כאן - מהרבה סיבות, שאין אפשרות לפרטן כרגע.

בכל אופן, השמחה - למרבה הצער - מוקדמת.

פרטים נוספים - בכתבה באתר המועדון. (קישור)

"פרטים נוספים" ?

קראתי את הידיעה\עידכון\מה שזה לא היה באתר שלכם. זה נראה כמו הצהרה חסרת תוכן של פוליטיקאי.

הרי אמרתם שהייתם מעורבים בתהליך, נכון? (תבורכו אגב) אז מדוע אינכם יכולים לאשר את קיום הוועדה או מסקנותיה ?

לומר שאתם סובלים את סבלם של הרוכבים זה לא מספיק. בואו ותראו לנו תוצאות.

אני מצפה שלכל הפחות, אחרי פירסום מסקנות הוועדה הנ"ל, אתם תפרסמו קצת פרטים נוספים (וחדשים) והסבר לגבי המשך התהליך.

יום נעים !

פורסם
"פרטים נוספים" ?

קראתי את הידיעה\עידכון\מה שזה לא היה באתר שלכם. זה נראה כמו הצהרה חסרת תוכן של פוליטיקאי.

הרי אמרתם שהייתם מעורבים בתהליך, נכון? (תבורכו אגב) אז מדוע אינכם יכולים לאשר את קיום הוועדה או מסקנותיה ?

לומר שאתם סובלים את סבלם של הרוכבים זה לא מספיק. בואו ותראו לנו תוצאות.

אני מצפה שלכל הפחות, אחרי פירסום מסקנות הוועדה הנ"ל, אתם תפרסמו קצת פרטים נוספים (וחדשים) והסבר לגבי המשך התהליך.

יום נעים !

הבנת הנקרא.

או שאולי תקרא בין השורות...

אין המועדון מאשר.

היחידי שבעצם עושה משהו בנושא של כל החרא והזבל הזה שמקשקשים לנו על הכבישים הוא שלמה כהן.

הכוונה שהם גם רוכבי אופנוע כמוך וכמוני.

אין מסקנות של הוועדה.

אתה יכול לצפות מפה עד שנה הבאה.

סה"כ המועדון עושה שינויים וכל מה שרואים זה אנשים כמוך שבאים בטענות אחרי שהם לא עושים כלום.

דרישות יש, אבל שום דבר אחר.

אתה רוצה פרטים?

סבבה.

הצבע הוא אקרילי ולא שמן כמו שהדביל שכתב את הכתבה החליט לכתוב.

יש הרבה מאוד פרטים לא נכונים בכתבה.

באחת הישיבות ניסו לטרפד הרבה מאוד מהדברים שנאמרו על ידי נציג האופנועים (אני).

סה"כ זה מלחמה קשה מאוד בבירוקרטיות של שנים על גבי שנים וקשר בין הרשויות המקומיות בין יצרני הצבע.

אפשר להוסיף לזה את התעלמות מע"צ והרשויות מכל מיני מסקנות שהוצגו להם עוד בטרם הוועדה ה"מכובדת".

יש עוד אבל אני לא יודע למה להמשיך כבר.

עד שיהיו חדשות אז הם יפורסמו באתר. היות ואין אז לא מפרסמים.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

אוקיי קראתי עכשיו שוב את מה שכתבתי ואני רוצה להתנצל - זה נשמע כמו ביקורת מגעילה ובלשון נזיפה. לא ככה התכוונתי שזה ישמע.

מן הסתם פעילות המועדון בנושא היא ברוכה (בין אם זה אדם זה או אחר מוביל את המאבק), אבל פירסומים והצהרות חסרות תוכן קצת מבלבלות (מרגיזות) אותי.

בכל אופן אני, כמוכם, הייתי רוצה לראות את העניין נפתר.

מכל הפירסומים האלו עד כה רק יצאתי יותר מבולבל. מתי הוועדה תפרסם מסקנות ? מי מינה אותה ? מה תהיה חשיבות מסקנות הוועדה ומי אמור לקחת אחריות ויקוח על יישום המסקנות ?

בקיצור אני פשוט מנסה להבין משהו מהבלגן, רק לא ממש מצליח :|

פורסם

אתה לא באמת חושב שיש למועדון עניין לא לפרט\לפרסם\להגיב?

אז ככה: בזמן הזה, הוועדה עדיין לא פירסמה מסקנותיה. לפי החוק (כן, חוק!) אסור לפרסם מפרוטוקולים של הועדה. כדי להיות זהיר, אין המועדון מפרסם פרט כלשהו מתוך הועדה.

המועדון יגיב כאשר יפורסמו מסקנות הועדה והמלצתיה - בהתאם להמלצות. למרבה הצער, הפרסום בידיעות היה מוקדם מדי - וגם אם הוא על רקע פעילות אמיתית, אין אפשרות בשלב זה להתייחס לגוף הדברים.

הרשו לי לבקש להמתין עד לפרסום מסקנות הועדה להערות הציבור - מה שצריך לקרות בהקדם ("כל יום ממש").

והרשו לי לבקש בשם המועדון את סליחת הקוראים על שאינו מתלהב לעבוור על החוק.

פורסם
אתה לא באמת חושב שיש למועדון עניין לא לפרט\לפרסם\להגיב?

אז ככה: בזמן הזה, הוועדה עדיין לא פירסמה מסקנותיה. לפי החוק (כן, חוק!) אסור לפרסם מפרוטוקולים של הועדה. כדי להיות זהיר, אין המועדון מפרסם פרט כלשהו מתוך הועדה.

המועדון יגיב כאשר יפורסמו מסקנות הועדה והמלצתיה - בהתאם להמלצות. למרבה הצער, הפרסום בידיעות היה מוקדם מדי - וגם אם הוא על רקע פעילות אמיתית, אין אפשרות בשלב זה להתייחס לגוף הדברים.

הרשו לי לבקש להמתין עד לפרסום מסקנות הועדה להערות הציבור - מה שצריך לקרות בהקדם ("כל יום ממש").

והרשו לי לבקש בשם המועדון את סליחת הקוראים על שאינו מתלהב לעבוור על החוק.

קיבלתי.

כמובן אל תעברו על החוק.

אני ממתין לתוצאות הוועדה...

פורסם
קיבלתי.

כמובן אל תעברו על החוק.

אני ממתין לתוצאות הוועדה...

:mm_yeah:

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...