Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

זקוק להמלצה על מוסך (לא מורשה) אמין ולא יקר באזור רמת-גן, בני-ברק, גבעתיים עבור פורד מונדאו 2002.

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

פנה אל מוסך אחים לוי בגבעתיים. הוא מוסך מורשה של מיצובישי אך מתמחה גם ברכבי פורד השונים. זה מוסך ותיק מאוד שכיום מנוהל על ידי שני חברה' צעירים, עושים עבודה טובה במחירים סבירים.

פורסם

למרבה הצער, יותר מדי דיסונאנסים בהגדרות הללו. מעטים עד כדי בודדים הם המוסכים הלא מורשים-אמינים-זולים בארץ, אם בכלל. נכון שלא בדקתי את כולם, את רובן או אפילו את מקצתם, אבל לא סתם יצא לענף הזה בארץ שם כזה. אישית אני מאז שחר רישיוני מקפיד על מוסכי יבואן או מורשים רק בגלל העובדה שאני יודע שיש כתובת לפנות אליה במקרה שלא מרוצים או שיש בעיות. הספיקה לי פעם אחת עם מוסך פרטי ש"תלה" לי את האוטו על הליפט בגובה ולא הסכימו לשחרר אותו עד שאני משלם את כל המחיר למרות שעשו עליו עבודה גרועה. הרגשתי אז חסר אונים מול מוסכניק אלים בהתנהגות ובגישה ואמרתי לעצמי שיותר אני לא מנסה לחסוך כסף ומעדיף לשלם יותר אבל לדעת שאני מקבל חלקים מקוריים, אחריות על העבודה ואינטרקציה נעימה מול המוסך גם אם זה עולה לי יותר.

פורסם

וכשבמוסך המורשה מוכרים לך לוקשים (ואתה מבין את זה גם בלי להיות מכונאי מומחה) ועושים עבודה לא טובה וגובים פי 2-3 ממוסך שאינו מורשה?

וגם אין לך דרך לדעת אם החלקים מקוריים?

פורסם

בנוסף, לא תמיד נדרשים חלפים מקוריים. לא פעם יש תחליפיים מספקים.

אבל על המקורי, גם היבואן גובה עמלה רצחנית בנוסף למוסך המורשה שמרשה לעצמו לגבות עוד עמלה רצחנית בנוסף ליצרן שמפקיע מחיר ביחס לתחליף.

פורסם
פנה אל מוסך אחים לוי בגבעתיים. הוא מוסך מורשה של מיצובישי אך מתמחה גם ברכבי פורד השונים. זה מוסך ותיק מאוד שכיום מנוהל על ידי שני חברה' צעירים, עושים עבודה טובה במחירים סבירים.

תודה, הבוקר הכנסתי לשם את האוטו.

האנשים נראים מקצועיים וסימפטיים. לא עשו רושם של תאבי כסף. המקום מאד מכובד.

לגבי התמחור, אני לא יודע בודאות, אבל מרגיש לי סביר.

מחר גם נדע מה מרגיש האוטו :roll:

פורסם

טוב, נראה לי שהתמחור של העבודה ושל החלפים סביר.

התקלה, לפחות בבדיקה ראשונית ושטחית, תוקנה.

עדיין יש מקום להתרשמות נוספת, אני עוד לא ״חותם״ ויש לי את הסיבות שלי.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ובכן, לאחר ביקור נוסף אני חושב שהתמחור סביר אם כי לא הייתי אומר שזול.

כנראה נמוך מהמוסך המורשה, הגזלן, שאליו התרגלתי אבל לא הכי זול (אולי בגלל חלפים מקוריים, פה ושם, אם כי לא שאלתי).

המקום גדול, מרווח ונקי. מאובזר גם במחסן חלפים וגם במכשור מתקדם.

האנשים אינטיליגנטים, נעימים וכנים. בהחלט כנים.

התקלות מאובחנות ונפתרות במקצועיות, בלי לוקשים ובלי נסיונות כושלים על חשבון הלקוח.

בסה״כ חיובי אך לא הזול ביותר.

• תוכן חדש...