Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סאאב 900 טורבו 97'

אני מעוניין לבצע שדרוג stage 1, דהיינו מ-185 כ"ס(28 קג"מ) ל-225-230 כ"ס

ישנה תוכנה מקורית שאני יכול לרכוש, מצד שני אני רוצה לדעת אם ניתן לבצע שדרוג תוכנה בארץ ממחשב של סאאב 900 אטמוספרית ולשים את זו ברכב שלי?

יש לי שני מחשבים לניהול מנוע אטמוספריים 130 כ"ס ו-150 כ"ס

השדרוג הוא ל-230 כ"ס 34 קג"מ(340 NM)

נ.ב

מדובר ברכבים ידניים פרט למחשב ניהול 130 כ"ס

ואם ניתן אז איפה ומהם המחירים?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

השאלה שלך לא ברורה. סוג של סלט.

מה הקשר של מחשב מנוע אטמוספרי למחשב מנוע מוגדש?

למה אתה חושב שהערבוב הזה יוציא משהו אפשרי או אפקטיבי?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זה בדיוק מה שאני מנסה לברר..

אפשר לשדרג מחשב של אטמוספרי לרמת גדישה גבוהה?

יש לי 4 מחשבי ניהול מנוע בבית ואין לי יותר מדי מה לעשות בהם..

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
השאלה שלך לא ברורה. סוג של סלט.

מה הקשר של מחשב מנוע אטמוספרי למחשב מנוע מוגדש?

למה אתה חושב שהערבוב הזה יוציא משהו אפשרי או אפקטיבי?

אם אתה לא מבין, אל תענה.

לפותח השרשור, חפש את גיא פרילינג בגוגל, הוא מומחה לעינייני ניהול מנוע ואני בטוח שיוכל לעזור לך.

בהחלט ידוע לי שמחשב ניהול אטמוספרי שניתן לתכנות, יוכל להריץ מנוע מוגדש. במידה וזה לא אפשרי ברכב שלך, תוכל להרכיב מחשב ניהול מנוע עצמאי כדוגמת AEM, שיפתור לך את הבעיה.

פורסם

אוקיי,

מה עומד מאחורי הרעיון של לקחת מחשב של רכב אטמוספרי ולתכנת אותו עם פרמטרים של רכב גודש בזמן שעל הרכב מותקן כרגע מחשב עם נתוני גדישה?

לא פשוט\הגיוני יותר לקחת את המחשב המקורי של הרכב ולהריץ עליו תוכנה עם גדישה גבוהה יותר ומפת דלק שונה?

איך בכלל מתקינים תוכנת ניהול חדשה ברכב הזה? שקע דיאגנוסטיקה (רכב ישן אז בספק) או צ'יפ או שבאמת תכנות המחשב עצמו מחדש?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הייתי בודק את הנושא בפורום של בעלי סאאב.

חיפוש קצר מקפיץ מיד אפשרויות.

דוגמא שלא בדקתי את איכותה: http://www.saabcentral.com/forums/forumdisplay.php?f=21

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אוקיי,

מה עומד מאחורי הרעיון של לקחת מחשב של רכב אטמוספרי ולתכנת אותו עם פרמטרים של רכב גודש בזמן שעל הרכב מותקן כרגע מחשב עם נתוני גדישה?

לא פשוט\הגיוני יותר לקחת את המחשב המקורי של הרכב ולהריץ עליו תוכנה עם גדישה גבוהה יותר ומפת דלק שונה?

איך בכלל מתקינים תוכנת ניהול חדשה ברכב הזה? שקע דיאגנוסטיקה (רכב ישן אז בספק) או צ'יפ או שבאמת תכנות המחשב עצמו מחדש?

ההתקנה עצמה זה ממש שטויות. תקע-שקע והמחשב בפנים מאחורי תא הכפפות וכל השאר זה תכנות בעזרת הTECH 2

העניין הוא שיש לי כמה מחשבים רזרבים של אטמוספריות. אני יכול לרכוש מחשב מוגדש סטייג' 1 מקורי ב-3K, מצד שני אני רוצה לנסות אופציה שאולי תהיה פחות יקרה.

מעניין אותי לדעת אם יש כאלה שעושים את זה בארץ? אני אבדוק את העניין עם גיא פרילינג כמו ש-golf sdi אמר

• תוכן חדש...