Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה מצבר לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מת לי המצבר בפיג'ו

על המצבר רשום 47Ah שאני מניח שזה היחס אמפר לשעה שלו ועוד משהו לא זוכר את האותיות 390A שאני מניח שזה זרם ההנעה שלו.

מחר אני הולך לקנות מצבר

איזה מצבר לחפש על מנת שייתן לי את המקסימום בשביל המערכת... שהיא די חזקה...

לחפש יחס אמפר לשעה גבוה יותר? לדאוג שזרם ההנעה יהיה אותו דבר?

מי שיכול לעזור לי עד הבוקר אני אשמח

תודה רבה

צבארי

פורסם

נתחיל מהסוף,בתור חברה הייתי הולך על שנפ,מוכחים ואמינים עם מוניטין די גבוה.

ונחזור להתחלה,אתה לא צריך מצבר חזק יותר פשוט מאוד כי האלטרנטור הוא זה שמספק כוח לרכב\מערכת.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

מחזק את טענת ניאו, למצבר אין חשיבות בשביל המערכת שלך, אלה אם כן אתה מתכוון לשמוע במערכת בזמן שהאוטו כבוי.

מתן, מה מהות השאלה?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מממ, סתם ? :)

מצבר זה מוצר לכל דבר, יש לו חשיבות אם אתה מתכוון לשמוע במערכת ללא האלטרנטור.

מעבר לזה, אין לו חשיבות בשביל המערכת שלך

אולי זאת הסיבה המדוברת...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מצברים שמיועדים לאודיו ביתי הם לרוב מצברים מסוג DEEP CYCLE. מצברים אלו מאפשרים פריקה וטעינה חוזרים ללא גרימת נזק (או נזק מינימלי) ולכן מתאימים לרכב שבו מרבים לשמוע מוסיקה עם מנוע כבוי.

• תוכן חדש...