Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שקע חשמל, החור בקיר הוא עגול, כזה שבד"כ מכוסה במכסה עגול. שקע סטנדרטי לא מתאים שם, לא נראה לי נכון להתחיל לייצר קומבינה שתייצר מספיק לחץ להחזיק אותו במקום.

האם יש פיתרון מקובל לעניין? במידה ולא, אין לי בעיה לבטל אותו, אני יכול בלעדיו. איך מבטלים (מה עושים עם החוטים, מספיק לחבר אותם ללוסטקרמה? מישהו עוד משתמש במילה הזו?)?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מה שעושים זה חוצבים בקיר שקע טיפה גדול יותר, שותלים קופסת פלסטיק ומהדקים סביבה עם גבס או מלט.

למרות מה שרואים בתמונה, הכוסית היא בדר"כ בצבע ירוק, יש גדול וקטן, בדר"כ הקטן יהיה טוב.

815927.JPG

פורסם

אחת הבעיות היא שהוא נמוך מדי, ומעל המיטה. אני מפחד שיום אחד אדחוף שם את הרגל מתוך שינה.

במחשבה שניה, זץ חשמלי הגון יכול לעשות לי רק טוב עכשיו, בטח כששיפרו לי את המוליכות.

שי תודה - זה מה שיש היום, מתוכו יוצא קו החשמל. לא הבהרתי לגמרי את המצב כנראה - החור הקיים גדול מדי לשקע סטנדרטי. הקיר אגב גבס.

בשל מיקומו הלא שימושי של השקע והיות הדירה דירה שכורה - אני לא רוצה להשקיע שקל מעבר לעלות שקע וסנטימטר מאמץ מעבר להברגת ברגים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

במהלך השנים התקן השתנתה, פעם התקן היה קופסה גדולה יותר, היום התקן מצריך קופסה קטנה.

מוציאים את הקופסה הישנה הגדולה ושמים במקומה קופסה ירוקה קטנה עם מלט או גבס.

ביטול השקע נעשה ע"י חיבור שלושת הכבלים ללסטרקלרמות (כל כבל ללוסטרקלרמה נפרדת) ע"מ לוודא שלא יקצרו אחד עם השני, ומיקום מכסה פלסטיק לבן מעל החור.

• תוכן חדש...