Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם צריכת הדלק של הרכב הזה באמת טובה כמו שאומרים?

שוקלת להחליף את הלנסר שלי שעושה אחד ל11 לרכב חסכוני בדלק

האופציות שאני בוחנת זה ניסן מיקרה והספייס סטאר,

אנא המלצותכם...תודה.

פורסם

אם כל מה שחשוב זו צריכת דלק אז יש ללכת לכיוון אלטו/C1/107 וכו' - אבל אני בטוח שיש עוד דרישות מרכב.

אז אנא, צייני תקציב ודרישות מפורטות ככל הניתן

פורסם

מהניסיון שלי מיצובישי ספייס סטאר צורכת בערך 16-17 קילומטרים לליטר. מיקרה טיפה פחות חסכונית, סביב 15 קילומטרים לליטר.

אבל באמת כדאי שתצייני קצת יותר דרישות וציפיות כי אם את מחפשת חיסכון, חיסכון ורק חיסכון אז אולי כדאי שתעברי לאופניים חשמליים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דרישות נוספות: אוטו קטן (כי אנחנו סה"כ אישה ילד בן 8 וכלב) רוב הנסיעות הן בינערוניות.

חשוב לי גם מבחינת בטיחות שהרכב עבר מבחני ריסוק בהצלחה. לא מצאתי נתונים על הספייס מבחינה זו. בסוכנות של מיצובישי אמרו לי שהציון 5 כוכבים במבחני ריסוק אוסטרלים? האם יש אמת בדבר?

כרגע יש לי לנסר פרטית 2008 צריכת דלק של 1:10.5:(. רוצה להחליף לרכב חדש בליסינג פרטי...

צביקה, אני יכולה להניח שיש לך ספייס סטאר? ממתי?

פורסם

אין לי ספייס סטאר אבל נהגתי בה מספיק שעות.

אכן, לספייס סטאר יש ציון של 5 כוכבי ריסוק במבחני הריסוק האוסטרליים, שהם קצת פחות מחמירים מאירופאיים. קישור:

http://www.ancap.com.au/crashtestrecord?Id=510

אני באופן אישי מעדיף את המיקרה או את הסוזוקי ספלאש על פני הספייס סטאר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא יודע על איזה שנתונים אתת מדברת, אני מתייחס לאקו-מיקרה החדשה.

אנחנו מאוד שבעי רצון ממנה.

אצלנו הצריכה הממוצעת עומדת על 1:16 וזה מבלי לרחם על הרכב.

אנחנו גרים במושב גבוה- הרכב נוסע יום יום בעליות, מגיע למהירויות בדרכים בין-עירוניות, מאיץ יפה ועם מזגן.

אני חושב שבתנאים יותר רגועים הצריכה יכולה רק להשתפר.

בכל הקשור לאמינות, שזה היה שיקול מרכזי אצלנו, מגיעים רק לטיפולי השגרה. עוד לא נתקלנו בבעיה פתאומית.

בנוסף, ואני לא יודע אם זה סטנדרט, אבל אצלנו יש גם אבזור מאוד נחמד.

פורסם

הייתי בודק קודם למה הצריכה שלך היא 1/11 בבין-עירוני. יכול להיות לחץ אוויר נמוך בצמיגים, פילטר אוויר סתום, פלאג/ים לא תקינים ועוד. יכול להיות גם המדידה שלך לא נכונה. הדרך הנכונה היא למלא את הטנק עד הסוף, לנסוע ולמלא שוב עד הסוף.

פורסם

לדעתי הצריכת דלק של הספייסטאר מצויינת לפי מה שאנשים רשמו פה, וזה למנוע 1.2L עם 80 כ"ס.

אם רוב הנסיעותהם בינעירוניות, הייתי מסתכל בעיקר על הנוחות והיציבות של הרכב במהירויות גבוהות, זה פרמטר חשוב, אם הוא נותן גם את זה, הוא מצויין, למרות שבמחיר שלו אפשר לקנות פולו או פאביה, שהם צורכות גם 1\15 בבינעירוני, ולדעתי הם יותר מוצלחות מרכבי מיני אחרים, מה גם שהמנוע שלהם (1.4L) יותר טוב לנסיעות בינעירונית (למרות שהוא מיושן יחסית).

פורסם

לא ציינת אם את מחפשת אוטומטי או גיר רגיל . בכל מקרה הגיר הרגיל הוא החסכוני יותר כאן .

אני הזמנתי היום {בתור רכב שני במשפחה ולאשתי} סיאט מיי , בצבע צהוב לימון מיטלי , במחיר של כמעט 57000 ש"ח {סופי על הכביש}. כל זה אחרי שחרשתי את השוק הזה של המיני . לקחתי בחשבון שהוא רק 3 דלתות אך בשביל להגיע לעבודה ובחזרה לא צריכה יותר מזה . הרכב עושה גם עבודה נהדרת גם מחוץ לעיר . הוא יציב מאוד , ההיגוי מצויין , מנוע יחסית שקט {יחסית לרכבים אחרים בקבוצה זו} , מזגן מקרר טוב , אך מורגש בחוסר של פתחי האוורור מרכזיים , משתלב טוב בתנועה וגם בחנייה , קוטר סיבוב טוב , קלאצי והעברת ההילוכים לא רע , מע סבירה אך חסר בה USB ו BT , שדה ראייה נורמלי ו..גם אם פספסתי משהו אז סליחה .

אבל לקנות ב72000 {על הכביש} ספייס סטאר זה טעות לדעתי . הרכב אומנם 4 דלתות , וקצת יותר יפה , אבל כאן נגמרו כל היתרונות שלו על הסיאט מיי .לדעתי הוא לא שווה את הכסף . הוא מתומחר מאוד גבוה , ללא שום סיבה וברוב התחומים הדינמיים הוא נופל מהסיאט . אפילו אחרי חיפוש קצר ברשת באתרים אירופיים רבים הוא בכלל לא מומלץ {בלשון עדינה}

קיימת גם אופצייה זולה יותר { ALTO } אבל כמה נמוך אפשר לרדת ? או להתפשר ?

טיפ קטן: לחפש את הרכב שנותן הכי הרבה למחירו ובעיקר לתקציב שלך , ואם קיימים רכבים בתקציב יותר נמוך אז מה טוב .

• תוכן חדש...