Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 55k למשפחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבא שלי מעוניין לקנות רכב עד טווח של 55 אלף שקל.

אנחנו מעוניינים ברכב חסכוני בדלק אך שיהיה גדול מכיוון שאנחנו משפחה גדולה לכן הוא צריך להיות מרווח מאוד

מחפשים רכבים מעל 2006

דרך אגב רציתי לשמוע ביקורת על הונדה סיוויק 2007 וקיה פורטה 2009-2010.

פורסם

אין לי ניסיון עם ההונדה אבל יש בבעלותי קיה פורטה 2010.

הרכב נוח מאוד לנהיגה,די מאובזר,תא מטען גדול,צריכת דלק לא רעה 1/11 משולב אבל אפשר להגיע ליותר טוב בנהיגה רגועה.

הרכב גם נראה טוב ויש לו מספיק כוח בהשוואה ל 1600 האחרים.

חיסרון אחד שדי מפריע לי הוא המושב האחורי שקצת צפוף ומרחב הרגליים גם די קטן.

בסה''כ רכב פשוט וטוב שיכול לשרת אותכם טוב מאוד.

אם יש לך עוד שאלות על הרכב תשלח לי בפרטי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

רנו סניק - תוכלו להשיג שנתון חדש יחסית בתקציב הזה, וכמי שקנה אחת כזו לפני שבועיים, זה אחלה רכב משפחתי. החסרון היחיד: חסכונית היא לא.

פורסם

מנסיון הסיוויק רכב משפחתי מעולה ,חסכוני בדלק בערך 1-11/12

נוחות טובה ,אמין מאוד ,טיפולים לא בשמיים סחירות טובה!

יש לך גם את הלאנסר (הצורה החדשה) אפשר ב50 א''ש 2010 למצוא אחת שמורה

רכב אמין מאוד ,נוחות סבירה ,צריכת דלק סבירה !

יש לך גם את האקורד של הונדה ,מנוע 2.0 עם צריכת דלק טובה מאוד של כ -1-11/12

תוכל למצוא אחת שנתון 2006 ,רכב מרווח מאוד ,אמין בטירוף ,טיפולים לא יקרים -ביטוח לא יקר (ניסיון עם 2 כאלו)

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

ב 55000 אלף שקל אין רכב משפחתי גדול חסכוני ואמין , רכבים כאלה עם גיר רציף ניתן למצוא בסכומים גבוהים יותר.

אם צריכת דלק של 10/11 ק"מ לליטר סבירה בעניכם , אני מחזק את דבריו של MY בדבר הונדה סיוויק או אקורד.

סיוויק מעל שנת 2006 דגם חדש הוא רכב ממש אמין חסכוני ומשפחתי, רק שקשה למצוא בסכום כזה רכב עם מעט ק"מ ולא מליסינג.

באופן אישי אני ממליץ על האקורד 2005-6 בו אני נוהג כשנה וחצי, רכב מנהלים חסכוני יחסית, אמין באופן לא יאומן, והעיקר כייף מוטורי של ממש פשוט קשה לנהוג בו לאט, מבחר עצום של רכבים כאלה למכירה בתקציב שלכם.

פורסם

אין הבדל גדול בינהם,צריכת דלק דומה,נוחות דומה,אותה קבוצה ואותו מחיר.

אתה צריך לקחת סיבוב על כל אחד מהם ואז להחליט.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מתיחה קלה של כמה אלפים בתקציב (אולי 5K),יכולה להוביל אתכם ליונדאי I30 או לגרסת הסטיישן שלה CW משנתון 2009.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אולי תסביר מהי "משפחה גדולה" ולאיזה צרכים ישמש הרכב (יש הבדל בין רכב שנוסע 10 ק"מ ביום לזה שנוסע 150, ובין רכב שמסיע בד"כ נהג ופעל בחודש עוד כמה נוסעים, לבין מי שמוביל כל יום 4 נוסעים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב משפחה גדולה הכוונה שצריך רכב מרווח כי אנחנו לא כאלה קטנים אם אתה מבין (כולם גדולים )

האוטו מיועד לנסיעות יומיומיות לא ארוכות כלל בעיקר בעיר

פורסם

אבא שלי החליט להתגמש עוד טיפה

והתקציב הוא 60-65 וההתלבטות עכשיו היא או kia forte 2010 או יונדאי i30cw

מה אתם אומרים עדיף מבחינת צריכת דלק מבחינת ערך השוק של הרכב

וכמובן מה עדיף

פורסם

היונדאי גדולה ומרווחת יותר בגרסת הcw מאשר הפורטה, מבחינת מכלולים אלו שני רכבים זהים עם אותם הנתונים. הבחירה היא שלך לפי טעם.

פורסם

ועוד שאלה מצד אחד אומרים לי להישאר עם יפניות(היה לנו הונדה)

ולקחת הונדה סיוויק 2007

עכשיו ההונדה וגם היונדאי והקיה באותו מחיר רק שהקיה והיונדאי שניהם 2010 וההונדה 2007

יש הבדל בינהם?

• תוכן חדש...