Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני כשמונה חודשים פתחתי דלת ברמזור (לא אני הייתי הנהג) ועל המזל שלי בא לי אופנוע (פתחתי את הדלת הימנית שליד הנהג, זאת אומרת שישבתי לידו). לא קרה לו כלום לאופנוע אבל הרוכב טען שהיו לו כאבים לא זוכר איפה. הוא השתחל לנתיב והוא בא מצד ימין ופשוט פתחתי את הדלת והוא נתקע בה. היום כעבור שמונה חודשים הביטוח שלו התקשר לחבר שלי ושאל אותו שאלות איך זה קרה ואיפה היו לו כאבים וכ'ו וכ'ו.. האם יכול להיות לכל זה השלכות? סתומרת מה ייקרה עכשיו? יש לציין שמהחברת ביטוח אמרו שהוא אפילו לא פנה למשטרה אלא רק הלך לקופת חולים.

תודה רבה מראש.

פורסם

שלום,

לדעתי, זה מה שקורה - הבחור החליט לתבוע ביטוח חובה שלו על נזקי גוף בלבד. הוא הביא מסמכים מקופת חולים מלפני 8 חודשים.

חברות הביטוח שלו רוצה לברר, האם קרה מה שקרה (לא ממהרים לשלם).

יכול להיות שכתנאי לתשלום, הנפגע יצטרך להגיש תלונה במשטרה, וחברך יזומן לבירור. בכל מקרה, מי שאחרי על כל מה שמתרחש באוטו הוא הנהג.

למזלו של החבר שלך, עבר כבר הרבה זמן, ויש סיכוי טוב שכל הסיפור יסתיים בשבילו ללא השלכות רציניות (ובכלל ללא).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מי שהתקשר הוא ככל הנראה חוקר תלונות של חברת הביטוח.

אל דאגה - הוא חוקר את אמיתות התלונה ש לרוכב האופנוע ולא של חבר שלך.

בכל מקרה על פגיעת גוף את תובע את הביטוח של עצמך ולא של מישהו אחר.

תלונה במשטרה לא רלונטית למקרה הזה, כיוון שאין פה עבירה פלילית (לא מדובר בפגע וברח או פגיעה גופנית מהותית).

מה שכן יכול להיות זה שרוכב האופנוע יתבע את הביטוח בבית המשפט (אם יחליטו לא לשלם לו) ואז תוזמן כעד מטעמו.

• תוכן חדש...