Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל האנשים הנחמדים בפורום,

שאלה קטנה -

יש לי רכב שאני מעוניין לחדש לו את הרשיון (ואז להפקיד מחדש). הסיבה שאני עושה את זה היא להימנע ממצב שהרכב יהיה מושבת ליותר משנתיים (ומעמדה מספר אחת האימתנית).

לעניננו, שתי שאלות:

1. הלכתי למשרד הרישוי, הוצאתי את הרשיון ושילמתי אותו. עכשיו אני צריך ליסוע לעשות טסט אבל אני לא יכול ליסוע בלי ביטוח חובה. יצרתי קשר עם שתי חברות ביטוח ולאחר שמסרתי את מספר הרכב הם טענו שהם לא יכולים לבטח כי רשום שרשיון הרכב "מופקד". האם זה עניין של זמן עד שזה מתעדכן? או שהרשיון מפסיק להיות מופקד במאגר הנתונים שלהם רק כאשר אני מעביר את האוטו טסט (כי במקרה הזה - אני לא יודע איך אני אסע למכון הטסטים?).

2. האם יש חברות ביטוח שמציעות ביטוח לתקופה קצרה (חודש, חודשיים?). שתי החברות שדיברתי איתן לא היו מוכנות לשמוע. התקופה המינימלית לביטוח היא שנה. אני גר בחו"ל ולבטח עכשיו לשנה זה בזבוז כסף.

אני ממש אבוד עצות. אשמח לכל פיסת מידע או טיפ.

תודה

אודי 80 ידנית 1991 1.6i 102hp הזרקה חד נקודתית K-Jetronic

Vorsprung durch Technik

פורסם

שלח להם את הצילום של רשיון הרכב העדכני שיראו שהוא כבר יצא מההפקדה

עשה ביטוח חובה לשנה ואחרי מספר ימים תבקש לבטל אותו . יעלה לך קצת כסף אבל זו הפרוצדורה הכי פשוטה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שלח להם את הצילום של רשיון הרכב העדכני שיראו שהוא כבר יצא מההפקדה

עשה ביטוח חובה לשנה ואחרי מספר ימים תבקש לבטל אותו . יעלה לך קצת כסף אבל זו הפרוצדורה הכי פשוטה.

תודה רבה על התשובה המהירה.

יש לך מושג כמה עולה לבטל? קראתי איפשהו שאצטרך לשלם 10% על כל חודש. אם זה באמת כך, זה הרבה כסף.

ועוד שאלה, אני מתכנן לחזור לבקר בדצמבר. האם אני יכול להקפיא את הרשיון לתקופה של ארבעה חודשים? מה התקופה המקסימלית להקפיא ביטוח רכב?

אודי 80 ידנית 1991 1.6i 102hp הזרקה חד נקודתית K-Jetronic

Vorsprung durch Technik

פורסם

רשיון רכב ניתן להקפיא לתקופות שעולות על חודש, לגבי ביטוח לא יודע אם יש כללים לכך

10% לחודש זה לא יקר ברגיל זה 8.3%

כמובן שאם השתמשת כמה ימים בלבד זה יוצא יקר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...