Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חבר, בעל רכב מזדה לנטיס 2000, עבר תאונה.

ב"ה לא היו נפגעים, רק נזק.

ברור שהנהג האחר המעורב אשם, הוא מודה, והכל טוב ויפה.

השאלה מה הלאה?

האם עדיף לקחת שמאי רכב פרטי, ואז לתבוע את הביטוח שלו?

האם להכנס למורשה מזדה?

במוסך כבר יש שמאי?

הבשלב זה אין לי תמונה, אבל ממה שראיתי זה לא פגוש בלבד או משהו כזה, אלא יש פגיעה בשלדה [כל הבגאז' נכנס פנימה וזה נראה עקום לגמרי].

במידה ועדיף לקחת שמאי פרטי, האם וכיצד מקבלים החזר?

תודה על תשובותים והבהרות נוספות טיפים וכו' בענין.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

בדיוק בשביל זה אתה משלם עמלה לסוכן הביטוח שלך..

קח את כל הפרטים של הנהג הפוגע וגש לסוכן הביטוח, הוא אמור לעשות את כל הפרוצדורה הזו, כולל שמאי ומוסך הסדר.. אלא אם כן אתה לא רוצה לתקן במוסך הסדר, אתה יכול לתקן במוסך אחר לפי גובה הנזק שיקבע השמאי ולשלם מכיסך ולחכות לקבלת הכסף מהביטוח , חובה להציג קבלות !

פורסם

תודה על תגובתך

העניין הוא שסוכן הביטוח שלו אמר לו "תכניס את האוטו למורשה מזדה, הם יתקנו והכל יהיה בסדר, אני דואג לתשלום".

עד כאן הכל בסדר. רק שבעל הרכב כלל לא רוצה לתקן, הוא רוצה לקבל את המחירון ולהמשיך הלאה. כל האחורה ממש מעוות. יהיה בלתי אפשרי למכור את הרכב אחרי כזו תאונה.

ולכן השאלה היא, במידה והמטרה היא לבקש מהביטוח של הרכב הפוגע את מלא מחיר הרכב, מה הפרוצדורה?

אגב, לרכב הנפגע אין מקיף, רק חובה וג'. לרכב הפוגע יש מקיף.

ועוד אגב, במקרה כזה שלנפגע אין מקיף, האם גם אז סוכן הביטוח מחוייב לעזור?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

זה שבעל הרכב רוצה מחירון זה אחלה, את זה צריך לקבוע שמאי ולהגדיר את הרכב "טוטאלוס", כל עוד ששמאי לא הוריד את הרכב מהכביש לא תוכלו לקבל מחירון, גם אחרי תיקון השמאי קובע ירידת ערך שאותה יש לשלם לבעל הרכב מעבר לתיקון..

היה שמאי בכלל???

לא משנה מה יש לרכב הנפגע, הרכב הפוגע הוא זה שנושא באחריות וחברת הביטוח שלו צריכה לשלם את הנזק, לא משנה אם זה מקיף או צד ג' (הרכב הנפגע הוא צד ג'), אם לבעל הרכב הפוגע אין מקיף/צד ג' הוא יאלץ לשלם מכיסו, מאחר וזה לא המקרה העניין לא רלוונטי, משום מה עושה רושם שהסוכן של החבר שלך לא מעוניין להתאמץ יותר מידי, החבר שלך צריך להביא שמאי שיקבע את גובה הנזק , התשלום יצא ממנו עד לקבלת פיצוי והוא יקבל החזר גם על זה.. הכל תלוי במידת הנכונות של הסוכן שלו, אם הדברים לא מתנהלים כך אני מציע להחליף סוכן..

• ספונסר פורום
פורסם
שלום

חבר, בעל רכב מזדה לנטיס 2000, עבר תאונה.

ב"ה לא היו נפגעים, רק נזק.

ברור שהנהג האחר המעורב אשם, הוא מודה, והכל טוב ויפה.

השאלה מה הלאה?

האם עדיף לקחת שמאי רכב פרטי, ואז לתבוע את הביטוח שלו?

האם להכנס למורשה מזדה?

במוסך כבר יש שמאי?

הבשלב זה אין לי תמונה, אבל ממה שראיתי זה לא פגוש בלבד או משהו כזה, אלא יש פגיעה בשלדה [כל הבגאז' נכנס פנימה וזה נראה עקום לגמרי].

במידה ועדיף לקחת שמאי פרטי, האם וכיצד מקבלים החזר?

תודה על תשובותים והבהרות נוספות טיפים וכו' בענין.

תתקשר אלי אני יוכל לעזור לך יותר,ללא התחיבות מצידך, ליפני שאתם רצים לעשות טעות

0546999223 אלי שמאי רכב

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...