Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם יש מישהו שיש לו מכשיר שניתן לבדוק איתו קומפרסיה ויכול לבצע את הבדיקה ברכב שלי ? . אני גר בהוד השרון .

יש ברשותי גם מכשיר לבדיקת קומפרסיה וגם מכשיר לבדיקת לחץ הפוך אבל אני מאיזור חדרה. אם תרצה דבר איתי בפרטי.

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין טעם לבדוק קומפרסיה אם יש פריצה של נוזל קירור דרך הראש

אני בספק שיש פריצת אטם ראש , שגורמת לחדירת קומפרסיה במים שגורמת ללחץ במערכת הקירור, שבמקרה כזה מיכל העבוי, מתמלא עד גדותיו, ומי הקירור נשפכים מחוץ לרכב.

מכיוון שזה לא המקרה, המלצתי כמו תמיד להתחיל מהקל לכבד, להחליף מכסה רדיאטור חדש בלחץ של 0.9, ולהחליף גומיות שסתומים.

לא ניתן לשלול מעבר שמן ממובילי השסתומים או מטבעות שמן שחוקות.

עדיין לא הוכח לי שהמצתים רטובים משמן.

יש לציין ששלושת המגיבים , והמוכנים להושיט עזרה: מאור 30, יניב רז, וניסן, הם אנשים משכמם ומעלה, ויש לי הכרות אישית איתם, כולל עם פותח השרשור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הייתי היום במוסך בטייבה , בעל המוסך אמר שהנזילה של שמן מנוע שיש לי היא מהאטם של תושבת המפלג .

הייתי בחנות חלפים ולא היה לו את האטם הזה , היכן ניתן יהיה למצוא את האטם ? .

קניתי היום מכסה חדש לרדיאטור , המכסה שיש לי היום - כתוב עליו 0.9 , שהגעתי הביתה שמתי לב שמכרו לי מכסה שכתוב עליו 1.1 , האם הוא מתאים לרכב שלי ? .

מצורף תמונה של הפלאג שפירקתי אותו , לפני כשבועיים לערך הרכבתי 3 פלאגים חדשים .

באם נזילת השמן היא רק מהאטם של תושבת המפלג , נותר יהיה לבדוק להיכן בורח הנוזל קירור , למה המנוע נהיה חלש - כוחו אבד .

פלאג1.jpg

פלאג2.jpg

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

התמונות קצת שונות מהתיאור שנתת בתחילה. כבר צפיתי לראות את אלקטרודת הפלאג מפוצצת במישקעים של שמן אך אני רואה שלא כך הדבר. האם כל 4 הפלאגים במצב שכזה? אולי אחד מהם כן עם מישקעים רציניים של שמן? לגבי גומיית המפלג זו יחסית בעייה נפוצה בשריידים שדרכה בורח שמן וצריך לבדוק אולי חנויות חלפים כן מחזיקים בגומיות שכאלה אך לא בטוח. לגבי מיכסה הרדיאטור תשים רק את הלחץ הנידרש שהוא 0.9 ולא 1.1 כדי למנוע בעיות.

פורסם

ברכב שלי מנוע 1,000 סמ"ק , יש 3 פלאגים .

אני יחליף את המכסה הרדיאטור ל - 0.9 .

האם בתמונות של הפלאג שהעלתי , האם הפלאג רטוב משמן או פיח ? .

האם יתכן שהפלאג רטוב משמן כתוצאה מהנזילה של שמן מהאטם של תושבת המפלג ? , או שאין קשר ? .

אני יפרק את הפלאגים מהרכב ויצלם את שלושתם ויעלה תמונות .

פורסם

מצ"ב תמונות של הפלאגים שפירקתי וצילמתי היום , בנוסף יש תמונה מהאיזור של הנזילת שמן מנוע - על פי המכונאי שבדק את הרכב היום הנזילה היא מהאטם של תושבת המפלג .

א (Medium).JPG

ב (Medium).JPG

ג (Medium).JPG

ד (Medium).JPG

פורסם

שלום רב !

החלף את המכסה רדיאטור ל0.9 כפי שהמלצתי בתחילה, לדעתי איבוד מי הקירור הוא מהמכסה בלבד.

איבוד שמן המנוע הוא מO רינג שמולבש על חריץ במפלג, שעלותו זניחה, והנזילה נגרמת בגלל הגומיה שמתיבשת.

יבוש ה0רינג הגומיה העגולה המשמשת כמחזיר שמן, או אטם חיצוני גורמת לאיבוד שמן, שלא מתיחסים אליו,בדרך כלל, אך יש לו השפעה רצינית על צריכת השמן.

החלפתו פשוטה, אך מחייבת שליפת המפלג נחוצה, לא לפני שסומן מיקום המפלג, ומיקום הרוטור להיכן שהוא מצביע.

הפלגים יבשים ומעט מפויחים, בגלל שריפת דלק לא תקינה, ואין חדירת מי קירור לצילנדרים כי במקרה כזה, אלקטרודת הפלג היתה הופכת לבנה ונקיה מפיח, בגלל נוזל קירור שיצר קיטור וניקה את הפלג, ואלקטרודת הפלג היתה נצבעת בירוק, בגלל צבע מי הקירור, זה לא המקרה שלך.

לגבי חוסר הסחיבה, הוא יכול לנבוע מקלאץ מחליק, תיאום מנוע לא נכון, קפיצת שן בטיימינג, ואו קומפרסיה נמוכה(בספק).

בברכה

צביקה

פורסם

הדגשתי והרחבתי את תגובתי והדגשתי זאת בכחול, קרא את תגובתי הקודמת שוב.

בברכה

צביקה

פורסם

קראתי את התשובה המפורטת ותודה על ההסבר. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות את ה -o רינג למפלג ?. הקלאץ׳ הוחלף לפני 20,000 ק״מ. איך ניתן לדעת אם קפץ שן בטיימינג ?. מהי הסיבה לקפיצה כזו ?.

פורסם

הסיבה היחידה , היא שן ברצועה שנקרעה, או הרכבה לקוייה שמראש גרמה לסטייה של שן עד שנים.

אם התופעה החלה לאחרונה ובהדרגה, ולא באופן פתאומי ומיידי, הבעייה היא לא בטיימינג.

את הגומיה ניתן להשיג בכל חנות חלקי חילוף, בתור תושב הוד השרון נסה בכפר סבא.

יש אפשרות שההצתה שלך לא מכוונת וזאת הסיבה לחוסר הסחיבה, עם החלפת גומיית המפלג, בצע כוון הצתה מחדש, ויש סכוי רב לשיפור.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...