Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאור ידידי שלום רב !

ובכל זאת לא הייתי ממליץ על בדיקת לחץ הפוך ,והייתי כמו שאני תמיד נוהג להמליץ, להתחיל מהקל לכבד:

להתחיל באיתור הסיבה לבריחת מי קירור, ולהתחיל עם בדיקת לחץ ברדיאטור, ובמקרה הצורך, להחליף מכסה רדיאטור, ברוב המקרים ,הבעייה פשוטה הרבה יותר ממה שחושבים, והחלפת מכסה רדיאטור, יכולה לפתור לגמרי, את בעיית מי הקירור.

לגבי השמן, אני מסיק מהשרשור, שפלגים לא נמרטבים באלקטרודה, לכן סימני השמן על התבריג של הפלג,ף נובעים כנראה מנזילת שמן מאטם מכסה שסתומים יסש, החלפתו\ תוכל לפתור את בעיית הרטבת הפלגים, בחלק החיצוני שלהם, ואת בעיית צריכת השמן.

יש לוודא מה צמיגות השמן שפותח השרשור משתמש, מומלץ להשתמש בצמיגות 20/50 בלבד.

בברכה

צביקה

החלפת המכסה המסכן ב 20 ש"ח פתרה אצלי את הבעיה, המים היו נעלמים להם ללא נזילות, לאחר ההחלפה של המכסה (כבר 4 חודשים לדעתי) לא הוספתי מים פעם אחת.

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מאור ידידי שלום רב !

ובכל זאת לא הייתי ממליץ על בדיקת לחץ הפוך ,והייתי כמו שאני תמיד נוהג להמליץ, להתחיל מהקל לכבד:

להתחיל באיתור הסיבה לבריחת מי קירור, ולהתחיל עם בדיקת לחץ ברדיאטור, ובמקרה הצורך, להחליף מכסה רדיאטור, ברוב המקרים ,הבעייה פשוטה הרבה יותר ממה שחושבים, והחלפת מכסה רדיאטור, יכולה לפתור לגמרי, את בעיית מי הקירור.

לגבי השמן, אני מסיק מהשרשור, שפלגים לא נמרטבים באלקטרודה, לכן סימני השמן על התבריג של הפלג,ף נובעים כנראה מנזילת שמן מאטם מכסה שסתומים יסש, החלפתו\ תוכל לפתור את בעיית הרטבת הפלגים, בחלק החיצוני שלהם, ואת בעיית צריכת השמן.

יש לוודא מה צמיגות השמן שפותח השרשור משתמש, מומלץ להשתמש בצמיגות 20/50 בלבד.

בברכה

צביקה

ממה שאני הבנתי קיים שמן על האלקטרודה ולא על החלק העליון של הפלאג. אשמח אם פותח השירשור יחדד את המיקום של נזילת השמן.

פורסם

השמן מצוי לא על החלק שקרוב לבוקסה , כשהפלאג מורכב במנוע - החלק התחתון שלו (קרוב לרצפה) , רטוב בשמן - על מה זה מצביע ?.

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

שלום רב, מצורף לינק לשרשור דומה, בו מצולמים פלגים מוצפים שמן, תאר האם זה המצב אצלך או דומה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=407953

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

החלק בפלאג שהוא רטוב משמן הוא החלק בקצה , שנראה כמו וו תליה - קרס . שאר הפלאג יבש לחלוטין .

הרכב לא מעשן כלל .

פורסם

שלום רב !

אם כך יצא המרצע מהשק, בעייתך קשורה לבעיית טבעות השמן, שמצריך אוברול חלקי או מלא, או החלפת מנוע, לשיקולך.

בברכה

צביקה

פורסם

מוסך אמר לי טלפונית שבשרייד עם מנוע 1,000 - החלפת רינגים לא מצליחה .

האם מישהו יוכל להסביר מדוע זה לא מצליח ? .

פורסם

הוא פשוט דיפדף אותך בנחמדות,משום שבמודלים האלה לא

ניתן לבצע תיקון נקודתי-רק רינגים או רק ראש.

אלו סוג העבודות של "פותחים רואים" , ויש הרבה מה לראות בלשון

המעטה,ולא תמיד הסכום הסופי קרוב להצעת מחיר המקורית.

לכן,כאשר הוא מקבל פנייה לגבי עבודות מהסוג הזה,הוא פוטר

עצמו באמירה הזו.

פורסם

הכותב מעלי אכן צודק !

למוסך אין איטרס היום לטפל בתיקון נקודתי, הבעייה ברכב מחייבת פתיחת ראש מנוע, וכפי שציינתיט בתחילת השרשור, לא ניתן לחזות מראש מה מצב הרינגים, והחלפתם בלבד בנוסף לשיפוץ מלא של ראש מנוע, לא מחחיב שיסתתים בסוף, ללא החלפת מיסבי מנוע, ועוד, הדבר יסתכם בהוצאה גבוהה מאד, היקרה בהרבה מהחלפת מנוע מפירוק מקומי, או מיבוא.

המוסך ירוויח מספיק ,מהחלפת מנוע, ומהחלפת הטיימינג משאבת המים , מחזיריט השמן, שמן המנוע ועוד.. מאשר משיפוץ מנוע, שעלותו גבוהה מערך הרכב, ולא מחייבת שתצליח.

בברכה

צביקה

פורסם

שלא יעשה טובות העצלן...גש למוסך אחר. מה שכן אתה צריך לשקול כלכלית אם כדאי לך בכלל להשקיע בתיקון שכזה. אלא אם כן בא לך לעשות את הפרוייקט הזה בעצמך ותחסוך לא מעט כסף.

פורסם

הבעיה פה שמדובר על רכב ישן ומנוע מפירוק מקומי יכול להיות הימור לא מוצלח

כי רוב הסיכויים שהמנוע שאתה תרכוש יהיה בלוי כמו המנוע שלך ואפילו יותר גרוע.

לכן אני ממליץ אם אתה מרוצה מהרכב ומתכוון להחזיק אותו עוד כמה שנים טובות

תחפש מקום אמין שיבצע את העבודה ביסודיות וכמובן במחיר הוגן.

וכמבן תנסה כמה שיותר להשתמש בחלקים מקוריים.  

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

האם יש מישהו שיש לו מכשיר שניתן לבדוק איתו קומפרסיה ויכול לבצע את הבדיקה ברכב שלי ? . אני גר בהוד השרון .

• תוכן חדש...