Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי בתמונות החדשות רואים תצרוכת שמן ולדעתי זה בעיית גומיות שסתומים אבל קיים גם סיכוי לרינגים

את הנזילה של השמן תצסדר לא סיפור גדול זה רק האטם של משאבת הדלק והמכסה שסתומים אבל אפשר לעשות את זה על הדרך המחליפים גומיות לשסתומים

חוסר סחיבה זה אולי בגלל פלטינה סגורה מידי או כוון הצתה לא תקין

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם דרך בדיקת לחץ הפוך - ניתן לדעת בוודאות אם השמן נעלם דרך ה"רינגים" ? .

החלפת גומיות שסתומים - מצריכה פירוק ראש מנוע ? .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

לחץ הפוך נותן מענה חד משמעי לשאלה האם יש תצרוכת שמן

דרך טבעות בוכנה .

בזמן הבדיקה, לאחר שהבחנת בנפילת לחץ באחד הצלנ' (אתה יכול לשמוע את האוויר נפלט

דרך מכסה המילוי של השמן),אתה מחדיר שמן לאותו צלנד' ובודק שוב.

במידה והשינוי הוא קיצוני בין הקריאות -אכן,הבעיה נעוצה בטבעות בוכנה.

בשריידים אשר סבלו מהתחממויות רבות במהלך ההיסטוריה ,רצוי להחליף גם בוכנות.

פורסם
התשובה היא לא לשתי השאלות

ערב טוב דנידין... אשמח לקבל הסבר מדוע לטענתך לא ניתן לדעת על ידי בדיקת לחץ הפוך מהיכן בדיוק קיימת בריחה של שמן? מאז ומעולם לתופעת שריפת השמן בדיקה שכזו היא האמינה ביותר ממה שאני לפחות יודע. כמובן שאני מיתכוון לשמן שנישרף בתאי השריפה ולא לשמן שבורח דרך מחזירי שמן וכדומה..

פורסם

אם שמן חודר לתאי השריפה זה אומר שקיים חלל כל שהוא שהוא עובר דרכו אז עדיין איני רואה סיבה שבבדיקת לחץ הפוך לא יעבור אויר דרך אותו החלל שדרכו עובר השמן. לא כך? מדוע שטבעות בוכנה תפוסות לא ניתן לגלות את נפילת הלחץ הזו?

פורסם

אתה יודע כמה טבעות יש לבוכנה ?

אם טבעות השמן תפוסות וטבעות הדחיסה תקינות הליקג' יהיה תקין לגמרי כך גם הקומפרסיה ובכל זאת המנוע יצרוך שמן

פורסם
ערב טוב דנידין... אשמח לקבל הסבר מדוע לטענתך לא ניתן לדעת על ידי בדיקת לחץ הפוך מהיכן בדיוק קיימת בריחה של שמן? מאז ומעולם לתופעת שריפת השמן בדיקה שכזו היא האמינה ביותר ממה שאני לפחות יודע. כמובן שאני מיתכוון לשמן שנישרף בתאי השריפה ולא לשמן שבורח דרך מחזירי שמן וכדומה..

מאור לשמן שנשרף בתא השריפה, יש שני תופעות לוואי, עשן לבן מצינור הפליטה, ופלגים עם אלקטרודה מפויחת ומשומנת, בגלל שמן שנדבק לפיח על אלקטרודת המצת, לפי תמונת המצתים,שהוצגה, לא חודר שמן לתא השריפה, והרכב לטענת פותח השרשור, גם לא פולט עשן לבן.

תצרוכת שמן זה לרוב טבעות שמן תפוסות לבוכנה וזה לא מתגלה בבדיקת לחץ הפוך

במקרה של טבעות שמן תפוסות, הרכב יעשן כל זמן ההתנעה, גם בסרק, וגם במאמץ, והפלגים יתמלאו בשמן, לעומת זאת לא תתגלה בריחת דחיסה, במידה וטבעות הדחיסה תקינות ומונעות מעבר דחיסה לשמן, ולירידה בהספק.

אם שמן חודר לתאי השריפה זה אומר שקיים חלל כל שהוא שהוא עובר דרכו אז עדיין איני רואה סיבה שבבדיקת לחץ הפוך לא יעבור אויר דרך אותו החלל שדרכו עובר השמן. לא כך? מדוע שטבעות בוכנה תפוסות לא ניתן לגלות את נפילת הלחץ הזו?

מאור, מי קבע ששמן חודר לתא השריפה, עדיין לא הוכח זאת, לפי הממצאים של פותח השרשור!

אתה יודע כמה טבעות יש לבוכנה ?

אם טבעות השמן תפוסות וטבעות הדחיסה תקינות הליקג' יהיה תקין לגמרי כך גם הקומפרסיה ובכל זאת המנוע יצרוך שמן

ידידי דן ידין צודק!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

רינגים יכולים להיות קצת תפוסים תהיה תצרוכת שמן חריגה אך ללא שום עשן חריג הפליטה

כדי שיהיה עשן צריך ממש תצרוכת שמן גדולה מאוד של מנוע מאוד שחוק או גומיות למובלי שסתומים מאוד קשות או שחוקות

פורסם

עוד לא יצא לי לבצע בדיקת לחץ הפוך על טבעות תפוסות אבל אני בהחלט סומך על מה שאתם אומרים דנידין וצביקה. בכל מיקרה פותח השירשור אמור לקפוץ אליי כניראה עוד השבוע וניבדוק את זה יחד יותר לעומק ונעדכן בהתאם.

פורסם

הייתי היום אצל משפץ מפלגים בת"א , בטלפון הוא אמר שיש לו את הגומייה למפלג , בסוף כשהגעתי אליו הוא לא מצא את הגומייה המבוקשת .

הוא ראה את הנזילה מהמפלג , אמר לי שהנזילה היא מצינור נשם סתום שיוצא מהסעפת , בגלל שהמנוע חלש הצינור נסתם .

האם מישהו לאמת את מה שהוא אמר לי ? , איך מנוע חלש - לפי מה שהוא אמר לי - גורם לצינור נשם להיסתם - וכתוצאה מכך ששמן מנוע ינזל ? .

פורסם

שלום רב !

לא זכור לי, על צינור נשם שמחובר, לסעפת יניקה בשרייד, אלא על צינור נשם שמגיע , ממכסה שסתומים לעבר בית מסנן האוויר.

במחשבה שניה קיים צינור קטן קשיח, מפלסטיק שחור, המחובר מקצהו השני באפלאוז, אך יתכן שגם בשרייד, הממחזר את גזי המנוע, ודרך סעפת היניקה מעביר אתם לתא השריפה, שם הם נשרפים, במידה והוא סתום , נוצר לחץ עודף בעוקת השמן, והמנוע מתחיל להשפריץ שמן ,מכל חיבור כלשהו, החל מאטם מכסה שסתומים, מכסה מלוי שמן, מדיד שמן, אטם משאבת דלק, אטם למפלג , ועוד..

פרוק הצינור הוא פשוט, ובעזרת לחץ אוויר ניתן לנקותו בקלות.

הבנתי שאתה מוזמן לבקר אצל מאור 30 בביתו, לבחור ידע מקצועי רב, ובעל ידי זהב, וכלי עבודה מקצועים, ובעל שרייד 1300 בעצמו.

תן לו לאבחן סופית את הבעיה, ולבדוק קומפרסיה, והפסדי לחץ, בעזרת ליקייג(לחץ הפוך).

בהצלחה

צביקה

פורסם

צביקה , האם תוכל להסביר לי בבקשה היכן נמצא הצינור נשם הזה אצלי ברכב ? .

בין מה למה הוא מחובר ? .

פורסם

שלום רב !

דבר אלי בתמונות!

אם תואיל לצלם את תמונות המנוע, ממבט על, וממבט צד, מחלקו הימני העליון של המנוע, ומחלקו העליון השמאלי של המנוע, הדבר יקל עלי מאד, להצביע על הצינור.

מצד שני כתבת בתגובתך הקודמת,שמשפץ מפלגים בתל אביב(אדמונד ?), אמר לך, שלדעתו ,צינור נשם שיוצא מסעפת יניקה סתום, האם הוא לא הצביע לך על מיקומו?

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...