Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדוק טוב את הקוורץ השחור שאתה קונה , הרבה מהם צבועים והם מפרישים חומרים למים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאפו על הרצון והיוזמה

מאוד מזכיר לי את האקווריום שבניתי בגיל 10 :) שמתי לו לייסטים אלומיניום

בכל מקרה בהדבקה שמת יותר מידי סיליקון (בניתי קרוב ל10 אקווריומים שהיו צריכים הרבה יותר סיליקון)

צריך בידיוק כמות של סיליקון שתתפוס את המרווח ביו הזכוכיות, בלי תוספת סיליקון לחיזוקים ומניעת נזילות ובלי למרוח עם האצבע ,

זה לא איטום מקלחון.

שאתה מדביק דופן שניה לראשונה אז צריך ל קבע אותם עם נייר דבק באמצא ואחד מעליהם (ולא צריך שאף אחד יחזיק)

המחיר של הזגג גבוהה (בפחות מ 300 זגג הכין לי זכוכית 8 ממ לאקווריום 100*50*60 כולל כל החיזוקים והפתחים למעלה, לא רק חיתוכים - כולל הזכוכית ופאזות)

אם יש לך אקווריום מספיק גדול עם מספיק נוי בפנים (250~) אז הדג קרב יכול לחיות בינהם יפה מאוד, למשל אצלי הוא היה עם להקת שוונפלד, ארצ׳ר, ״כריש״ ועוד כמה פריטים דומים, באקווריום גדול יותר (1.5) היו לי סקאלרים, דיסקוסים ו״דולפינים״ עם מגוון ציקלידים ואוסקרים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שבת שלום חברים,

גם היו התקדמתי עם הפרוייקט,

ראשית הזכוכיות היו מאוד מלוכלות מסיליקון,כמה טביעות אצבע,פסים,זה התגלה מאוד קשה להורדה,ניסיתי אצטון,טרמפנטין וזה לא עזר,קפצתי לחנות כלי בית וקניתי את החומר הזה:

xzsb.jpg

מיישמים את החומר איפה שיש סיליקון לא רצוי,מחכים שעה ומנגבים,החומר חזק ומצוין,עלות לא זולה 42 שקל.

הנה האקווריום לפני הניקוי:

7v8y.jpg

והנה אחרי:

a8xg.jpg

החלונות מאוד נקיים,אחרי שנגבתי עברתי עליהם עם נוזל חלונות לניקוי סופי.

היום גם חתכתי קצוות של הסיליקון,לצורך אסטטיקה:

לפני:

xyae.jpg

אחרי:

czk9.jpg

את זה עשיתי עם סקין חדה לכול הקצוות של האקווריום.

היום כשנסעתי לחנות כלי בית מצאתי ליד הפח ארון זרוק,לקחתי ממנו 2 חתיכות עץ,אחת מהם תשמש כבסיס,ובשניה אני אחתוך מסגרת תחתונה,זה גם יהיה יפה יותר וגם יסתיר את ההדבקה למטה,בצדדים כניראה אני אקנה טפס בצורה של עץ כדי שגם יסתיר את ההדבקות ויהיה יותר יפה,כמובן העץ יחתך לפי המידות ולא יהיה כמו בתמונה.

hzy0.jpg

כמו כן ביום שישי הייתי בחיפה קניתי קוורץ שחור:

בעלות של 35 שקל ל4 קילו.

1ras.jpg

דקורציה שעליה אני אקשור את האנוביה בעלות של 40 שקל+חלוקי נחל,רק היום ראיתי שהמוכר שכח לחייב אותי. :oops:

0w2s.jpg

תמונת רקע:

התלבטתי הרבה מה לקנות,תמונת עם צמחים ניראה לי לא בוגר מספיק לקוורץ שחור,וכחול ניראה לי פשוט מידי,הרגע הזה הרגיש לי רציני ויתאים לאווירה של קוורץ שחור.

בעלות של 9 שקל.

8iid.jpg

זהו חברים,

תוכניות לשבוע הבא:

יום שני=מילוי מים ובדיקת נזילות,במידה ותהיה בעיה יום שלישי תיקונים לאחר יבוש ובדיקה נוספת ביום רביעי.

יום שישי=ניקוי הקוורץ עם מלח גס כמה פעמים,החצץ היה משומש מאחד האקווריום שלהם,כדי לחטא אותו אני אשתמש במים רותחים ומלח גס.

עידכון הבא ביום שני/שלישי לגבי הנזילות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יפה רק תבדוק שהחומר שהסרת עימו את הסיליקון לא רעיל (אם השתמשת בתוך המיכל) כנל לספרי חלונות

באופן כללי לא עובדים עם שום חומר ניקוי או סבון בתוך המיכל

להבא תדע שסיליקון יורד עם שמן בישול וצמר גפן (או כל מטלית סטרילית שאינה משאירה חלקים)

פורסם

אני מתכוון לאחר שבדיקת נזילות תעבור בהצלחה,למלא אותו במים רותחים ולשפוך מלח גס כמה פעמים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מכסה עליון עם 2 זכוכיות מתחת כדי שהמכסה יישב יציב

אמנם לא מדובר במיכל גדול עם כמות עצומה של מים, אבל מומלץ שיהיה לך פס זכוכית ("2 זכוכיות מתחת") שנמצא מתחת למכסה ומחבר (עם הדבקה) בין הפלטה הקדמית לאחורית.

פורסם

יוליאן, כל הכבוד על היוזמה והביצוע :mm_yeah:

לפני שאישתך רוצחת אותך סופית עם כל ההוצאות הלא צפויות ביחס לתחזית שלך ( :lol::lol::lol: ), תשאיר לפחות בפורום צוואה online באחת ההודעות שלך :mm_tongue:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא רעיון טוב בכלל המים רותחים

הייתי מציע שתתיעץ לפני שאתה עושה מהלכים פזיזים

פורסם

עוד לא עשיתי את הניקוי במים רותחים,מה הבעיה שיכולה להיות עם זה?

פורסם

הזכוכיות אינם טמפרד כך שהן יכולות להתנפץ והמיים החמים עלולים לגרום לנזילות והחלשת החיבורים עקב התרחבות החומרים בחום

פורסם

תודה על הטיפ.

פורסם

צהרים טובים,

השבוע יש עוד התקדמות באקוריום,

ראשית המכסה שהזגג הכין מוכן והנה התוצאה:

w642.jpg

בצד יש חתך לצינורות וחוטי החשמל,אני מתכוון מעל המכסה לשים איזו מפה יפה כדי שאבק וכול מיני דברים שעפים לא יפלו למים בחתך.

כמו כן המוצר הראשון הגיע,אבן אוויר:

htgi.jpg

לי היה נדמה היא תהיה יותר גדולה,אבל מצד שני היא מתאימה לעיצוב שאני מתכנן מבחינת הגודל,את האמת פה לא חסכתי הרבה כסף לעומת בארץ.

וההתקדמות הבאמת משמעותית היא מילוי האקוורים בפעם הראשונה:

mfae.jpg

לשמחתי המיכל לא נזל,השארתי את המים ל24 שעות בערך והכול היה יבש,ככה עשיתי פעמיים.

זהו,שבוע הבא אני מקווה לקבל את שאר המוצרים,עיקוב יכול להיות ב משאבה והמנורת לד שלפי EBAY יכולים להגיע גם באמצע ספטמבר :-( ,אבל אני סבלני,סבלנות=איכות.

פורסם

יפה

אתה לא צריך ורצוי שלא תשים מפה או משהוא שמכסה את הפתח הפינתי

הפתח הזה רצוי לאוורור ותחלופת גאזים מהמים לאויר

האבק או מה שלא רצוי שיכנס ממנו זה ממש זניח

פורסם
יפה רק תבדוק שהחומר שהסרת עימו את הסיליקון לא רעיל (אם השתמשת בתוך המיכל) כנל לספרי חלונות

באופן כללי לא עובדים עם שום חומר ניקוי או סבון בתוך המיכל

להבא תדע שסיליקון יורד עם שמן בישול וצמר גפן (או כל מטלית סטרילית שאינה משאירה חלקים)

מתעלק על השרשור, כיצד אתה ממליץ לנקות אקווריום שעבד 3 שנים, כרגע מרוקן אבל עם שאריות אבנית ומלחים על הדפנות (לפני שאני ממלא אותו שוב)?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...