Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סיטרואן C2 VTS 2007.


השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה - סיטרואן C2-VTS שנת 2007.

ידנית, מנוע 1600 125 כ"ס.

מאובזרת מאוד - חיישני אור וגשם,חישוקי 16' קלים מקוריים, בקרת אקלים אלקטרונית, הגה מצופה עור, דוושת וידית הילוכים אלומיניום, פנסי ערפל,מושבים תומכים, הגה מתכוונן למרחק וגובה,ועוד.

לרכב רביעיית צמיגי T1R בני חודשיים.

מצבר -חדש- עם 20 חודשי אחריות.

טסט לשנה שלמה - אוגוסט 2014.

ברכב מותקנת מערכת שמע הכוללת USB ודיבורית BLUETOOTH כולל מתאם לשליטה מההגה - אוכל להשאיר בתוספת מחיר או להחזיר את המקורית.

שמורה ומטופלת רק במורשה מיום ההוצאה מהסוכנות של היד הראשונה - ואני המשכתי. יש קלסר עם -כל- מה שנעשה לרכב וקבלות.

141K ק"מ, צריכת דלק אמיתית של 1-12.5 (נמדד לאורך זמן) מתודלקת 95, בבעלותי מעל לשנתיים.

 

אוטו כייפי ביותר שמשמש אותי ביום יום, מחליף אותו רק בגלל הצורך במשפחתית גדולה יותר.

אפשר לראות את הרכב בשעות היום ברעננה, בבוקר או בערב במודיעין.

מבקש 33,000.

טלפון - 0529754669

  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
×
×
  • תוכן חדש...