Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה!

אשמח אם תוכלו לעזור לי:

אני מחפש אוטו יד שניה שישמש אותי לשני שימושים: כרכב עבודה (גינון) וכרכב לנסיעות בין עירוניות.

לאחר מחשבה הגעתי לרשימת הדרישות הבאה:

אני מחפש טנדר בנזין פתוח אמין, חסכוני, לא משנה לי כ"כ כוח מנוע, עדיף חד קבינה.

בעצם, אפשר לאמר שאני מחפש מעין "סובארו טנדר" לא גריאטרית ( מעדיף עד שנת ייצור 2000).

התקציב: גג של הגג 25K

דגמים לדוגמא שחשבתי עליהם ( לא בהכרח עומדים בכל התנאים לעייל) - איסוזו איפון/ טנדר, סקודה טנדר.

אשמח לשמוע חוות דעתכם בנושאים הבאים: האם הדגמים להלן מומלצים? האם הייתם ממליצים על דגמים אחרים? לאיזה קילומטראז' עלי לכוון, איפה כדאי לבדוק... וגם, כמובן, אם מישהוא רואה את זה ומעוניין למכור...

תודה רבה למשיבים, יאיר

פורסם

טנדרים יפניים גדולים עם מנוע בנזין (איסוזו איפון, מיצובישי L200, מאזדה B2000 וטויוטה היילקס) נמכרו בערך עד שנת 1995.כלומר הם לא צעירים יותר מסובארו טנדר. לאחר מכן כל אלו הגיו רק עם מנוע דיזל.

מעל שנת 2000 אין מבחר של טנדרים עם מנוע בנזין. סקודה קיים עד 2001 נדמה לי. עד סוף שנות ה 90 קיים גם טנדר GMC סונומה, מנוע 4.3 וכמעט 200 כ"ס. אולי קצת יותר ממה שנדרש לשינוע ציוד גינון.

מדוע לא דיזל?

פורסם

בוקי - תודה על התשובה!

לשאלתך - הנושא של דיזל / בנזין פחות קריטי... פשוט אינני אוהב מנועי דיזל עקב פרסומים שהדיזל לא בריא.

בכ"א אם נוריד את מגבלת הבנזין, האם יש לך עצה בשבילי? ה- GMC כמובן גדול וחזק בהרבה מצרכי...

תודה!

פורסם

מה שתמצא במחיר הכי טוב. תשתדל גיר ידני ואין הבדלים מהותיים בתקציב הזה בין הטנדרים היפאניים שהם רוב מה שיש בשוק.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אם להיות ספציפיים...

האם יש המלצות / אזהרות מפני האופציות הבאות:

היילקס 98, איסוזו איפון/ מאזדה B2500 שנת 2001, סקודה 2000?

תודה לעונים עד להנה ובהמשך!

היילקס מצויינת אך רכב גניב מאוד (לא מומלץ אם אתה גר בבאר-שבע למשל)

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם
אם להיות ספציפיים...

האם יש המלצות / אזהרות מפני האופציות הבאות:

היילקס 98, איסוזו איפון/ מאזדה B2500 שנת 2001, סקודה 2000?

תודה לעונים עד להנה ובהמשך!

אתה לא יכול להשוות בין היילקס לסקודה טנדר. זה טנדר גדול וזה טנדרון.

חפש רנו אקספרס מסוף שנת הדגם ותהיה מרוצה. הרכב יחסית חסכוני פשוט וקל לתחזוקה

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...