Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישתי מאסה באייפד ולכן מחפשת מחשב נייד.

דרישות בסיס:

1.מסך 11.6' עד 13'.

2.משקל כולל סוללה עד 1.6 ק"ג

3.עדיפות למסך מגע

4.מינימום 256 GB בכונן קשיח.

5.מערכת הפעלה מבוססת חלונות (לכן לא אפל).

6.מהיר ככל הניתן.

7.אמין ככל הניתן.

8."מעוצב" ככל הניתן.

שימוש המחשב:

אישתי מעצבת תכשיטים ולכן תזדקק למחשב כדי לעבוד איתו, בין היתר היא כותבת מסמכים באקסל, וורד, וכן מדי פעם פוטושופ (עבור תמונות של התכשיטים).

כמוכן היא הולכת לשאת אותו איתה וכן להציג בו תכשיטים ללקוחות ולכן חשיבות המשקל ונוחות העבודה איתו (וכן איכות המסך).

ראינו כמה מחשבים ואשמח לדעתכם:

Asus X202E- CT275H

Sony- Pro 11 SVP11217PG

בנוסף שמעתי על LENOVO YOGA 13.

אשמח לשמוע דיעות והמלצות מכם, כמו כן אם יש אתר מומלץ לרכישה מהאינטרנט גם יכול להתקבל בשמחה.

רוב תודות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם היית מוותר על מסך מגע, הייתי הולך על מק נייד ומתקין עליו גם חלונות.

זה יהיה יותר יקר משמעותית ממחשב חלונות מקביל, אבל יותר יצוגי

ככלל מחשב נייד עם מסך מגע זה פשרה לא מוצלחת

פורסם

מצטרף להמלצה על המק.

החבילה הכי מושלמת היום. מבחינת החומרה שאתה מקבל. אל התוכנה אפשר להתרגל, וגם אם לא מתקינים חלונות.

מגאן 265

פורסם
למה אתם אומרים לו לקנות מחשב שהוא אמר שהוא לא רוצה?

איך היא בדיוק עיצבה תכשיטים עם IPAD?

13.3 עם I5 יתאים לעבודה.

משהו בסגנון של זה:

מחשב נייד "13.3 Asus S300CA-C1003H

כי אפשר להתקין חלונות על מק ( אם הדרישה היא יצוגיות ולא אכפת מהכסף)

פורסם

אני יכול להעיד ממקור ראשון לגבי האסוס, קניתי אחד בארה"ב לפני כמה שבועות (שם הם נקראים Zenbook), אבל המבנה זהה.

כמה דגשים:

חיי סוללה יפים, אבל אי אפשר להחליף סוללה כשהיא נגמרת כי היא פנימית. כשהיא מתה אפשר להחליף לחדשה, אבל זה כולל פירוק של המחשב.

קחו מסך עם רזולוציה גבוהה. לדעתי לרוב השימושים זה מיותר, אבל לעבודה של אשתך שתחיה זה הכרחי. שלי 1080x1920 וזה יותר מדי לרוב השימושים שלי.

בביקורות על המחשבים האלו הרבה מאוד מקללים את הטאצ'פד. הוא באמת מזעזע כשהוא בא סטוק, אבל עם קצת שינויי הגדרות הוא עובד דבש.

המראה של המחשב מהמם. סה"כ חיקוי של העיצוב של המקבוק אייר, אבל יצא חיקוי טוב.

מאוד מאוד דק וקל, ומגיע עם שרוול נשיאה עם לוק יוקרתי. מקסימום קפוץ לmiu miu וקנה משהו עוד יותר יוקרתי לעטוף אותו איתו :-)

המחשב גם כמעט ולא מתחמם, מה שמעיד על תכנון טוב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה לכולם.

אין בעיה של היכרות עם מערכת ההפעלה של אפל, יש לנו IMac בבית, פשוט האייפד מוגבל ביכולותיו,זה כלי מצויין לצפיה והצגה, זה לא כלי״יוצר״כי לא נוח לעבוד בו עם יישומי אופיס, לא נוח איתו מבחינת העברות קבצים, בקיצור- מכשיר מאוד מוגבל ומגביל.

אין צורך בנייד מקבוק, זה לא משדר פה שום מראה ייצוגי כשכל ילדה בת 4 פה מחזיקה אחד כזה ושוב, לא רוצה שהיא תיהיה כבולה לשיגעונות של אפל מבחינת תוכנות לעבודה וכו׳.

היא לא משתמשת במחשב לצורכי עיצוב תכשיטים, זה היא עושה ידנית (אולי בעתיד כן תרצה להשתמש בתוכנה ייעודי לעיצוב תכשיטים,לא כרגע בכל אופן).

לגבי Asus אכן יש לי איתם נסיון עם מעל 7-8 מחשבים ניידים לאורך השנים, תמיד היה נסיון חיובי מאוד, סוסי עבודה.

למישהו יש נסיון עם הניידים של סוני? מומלצים?

פורסם

התקציב די גמיש, בין 3500-6500 שקלים.

כמובן שהשאיפה למשהו כמה שיותר מתאים וכמה שיותר זול אבל אם צריך להגיע לכיוון תקרת התקציב עבור משהו שיתאים כמו כפפה ואינו משתייך לחברת אפל- אפשרי.

הרכישה בכל אופן אינה תתבצע בארץ כמובן.

אגב מנהלים, אהבתי את עריכות הכותרת התכופות, אם אפשר עריכה עם פאביה אודה.

;)

פורסם
למישהו יש נסיון עם הניידים של סוני? מומלצים?

מחשבי IBM/Lenovo ו-Sony הם תחום ההתמחות של חבר הפורום ליאור Wiking.

זו התובנה היחידה שאני יכול לתרום לדיון.

פורסם

אשתך מתכוונת לשאת את המחשב אתה, ולכן חשוב שיהיה קל, קטן וחזק. בדיוק מה שנדרש ממחשבי סטודנטים, שלגביהם יש עשרות שרשורים בפורום זה.

אישית יש לי נסיון טוב עם שני מחשבים קטנים של אסוס - האחד הוא נטבוק בן למעלה מ-4 שנים שמשמש אותי בנסיעות. מחשב קטן וחלש (מעבד אטום מדור ראשון), אבל עושה רושם אמין וחזק. המחשב האחר הוא זה ששימש את בני ללימודים בטכניון, אסוס עם מעבד i5 (דור ראשון למעבדי i5 ניידים, דגם 460m) שנרכש לפני כשנתיים וחצי ועמד יפה מאד בתלאות הסחיבה על גבו ובדרישות המחשוב של סטודנט להנדסה. כמובן שמדובר בדגם מיושן, אבל הנסיון טוב וכיום, אילו נזקקתי למחשב חדש, בהחלט הייתי שוקל לרכוש את אחד מצאצאיו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב שהיא צריכה את המחשב הכי קל עם המסך הכי גדול. כשהיא באה להציג .מונה של תכשיט לגודל ואיכות המסך יש משקל מכריע בעוד שכל מחשב יכול לסחוב בלי בעייה ישומי אופיס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...