Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שברולט אלרו של חבר (לא יודע שנה מצטער, אם זה קריטי אני אברר)

נכבתה בנסיעה (בזמן האצה הפסיקה להאיץ- לא בוודאות שהמנוע כבה, הוא לא שם לב), ולא היה אפשר לבלום (הדוושה התקשתה ולא נלחצה), אז כנראה שבאמת המנוע כבה.

עכשיו אין שום נורית אזהרה ואחרי זה הרכב נסע כרגיל ...

אגב זה קרה אחרי שתיפה עם צינור.

איך אפשר לברר מה זה, ולדעת אם זה יכול לקרות שוב ?

לפי מה שאני יודע, אם אין נורית אזהרה, גם לא נרשמה שגיאה במחשב ?

פורסם

קשה לעזור כי אין שום נורית חיווי ולכן חשוב שחבר שלך ייגש למוסך.

דבר שכן חשוב לתקן את חבר שלך- כן היו לו בלמים, פשוט בהנחה והמנוע אכן כבה הוא איבד את תגבור הבלמים ולכן הדוושה התקשתה והוא הרגיש שאין בלימה- אם הוא היה מפעיל כוח הרכב היה נבלם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יכול להיות רשום משהו שיעזור במחשב אם אין נורה ?

ואגב אתה אומר בוודאות שעוזר ללחוץ חזק במצב כזה ? כשיצא לי לדרדר רכב שלא הניע, הצלחתי לבלום בכוח בערך פעמיים אבל בשלישית לא הצלחתי בכלל לבלום עם הדוושה ... רק בלם יד.

פורסם

אגב זה קרה אחרי שתיפה עם צינור.

שטיפה של תא המנוע או של הרכב? אם של תא המנוע אז זו טעות, לא שוטפים מנוע עם מים אלא לחץ אויר בלבד. אולי יש מנועים שאפשר לא יודע ולא מכיר אבל בטח שלא ברכב אמריקאי, עם כל החיישנים זה מתכון לצרות.

לדעתי שפשוט יעקוב אחרי זה ושיקווה שלא נגרם שם איזה קצר רציני שיהפוך לבעיה כרונית.

אם זה חוזר אז אולי שווה לבדוק משהו שקשור ל Crank shaft position sensor , בדקתי פעם בשביל מישהו כאן בפורום עם בעיה דומה בשברולט אימפלה (מנוע נכבה בנסיעה) ובפורומים בחו"ל אמרו שכנראה הסנסור הזה הלך, אמרו שם שזה גורם ידוע לכיבוי מנוע לא רצוי ברכבי GM למיניהם.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

שתיפה רגילה מבחוץ, מכסה מנוע לא נפתח ...

תודה על העצה בנוגע לחיישן, לפחות יהיה כיוון כלשהו במה לנגוע כרגע, יש לך מושג אם זה היה מדליק נורה ?

פורסם
שתיפה רגילה מבחוץ, מכסה מנוע לא נפתח ...

תודה על העצה בנוגע לחיישן, לפחות יהיה כיוון כלשהו במה לנגוע כרגע, יש לך מושג אם זה היה מדליק נורה ?

אז השטיפה בסדר. לגבי נורה, האמריקאים אומרים שלא:

http://www.impalaforums.com/chevy-impala-7th-gen-discussion/326881-3-8l-2001-sudden-shutdown.html

אם לא בא לך לקרוא אז פשוט שאלתי שם לגבי אימפלה 3.8 של מישהו כאן מהפורום לגבי הבעיה ולגבי זה שהרכב אחרי הכיבוי הפתאומי מניע בלי בעיה, וגם שאין נורת אזהרה. נראה שכל המשיבים מיד כיוונו לחיישן המדובר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

Ebay is your friend:

http://www.ebay.com/itm/Advantech-2H8-Engine-Crankshaft-Position-Sensor-/181133622318?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3AAlero&hash=item2a2c67bc2e&vxp=mtr

נראה מחיר זעום כולל משלוח עבור Oldsmobile Alero (אף פעם אל תכתוב שברולט על האלרו כי בארה"ב היא לא שברולט :)) אני הייתי פשוט מזמין ומחליף (בערך 120 ש"ח כולל משלוח) קודם במחיר הזה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון -

חיברנו סורק לרכב ולא נמצאה אף תקלה. ניסינו כמה תוכנות שונות של הסורק ואף אחת לא הראתה תקלה (היה אפשר לראות את כל שאר הנתונים משתנים ומתעדכנים, הסורק עבד).

אני מניח שאם זה היה החיישן קראנק הייתי רואה תקלה ?

אם ככה מה זה יכול להיות ?

ממה שחשבתי, יכול להיות קודנית, ויכול להיות משאבת דלק ... הפילטר דלק אף פעם לא הוחלף, יכול להיות שהמשאבה מתחממת מהמאמץ ונכבת ? או שפשוט היא הייתה נשרפת ?

פורסם

אין לי מושג לגבי המשאבה אבל למה לא להתחיל עם הדברים הקטנים? שיחליף פילטר דלק קודם, אם אף פעם לא הוחלף בטח הוא מלוכלך מאוד. חלק זול מאוד ממה שאני יודע (לא זוכר כמה עלה ברכב שלי אבל זה היה זול).

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם
יכול להיות רשום משהו שיעזור במחשב אם אין נורה ?

ואגב אתה אומר בוודאות שעוזר ללחוץ חזק במצב כזה ? כשיצא לי לדרדר רכב שלא הניע, הצלחתי לבלום בכוח בערך פעמיים אבל בשלישית לא הצלחתי בכלל לבלום עם הדוושה ... רק בלם יד.

מנוע דלוק = חשמל למערכות העזר בין היתר למערכת תגבור הבלמים.

מנוע כבוי = אין תגבור בלמים.

בלמים יש, תמיד, פשוט צריך ללחוץ על הדוושה מאוד מאוד חזק, במצב חירום כדאי פשוט לבעוט בדוושה עם כל הכוח עד שהרכב נעצר ולא לעזוב, זה כמובן בהנחה שתנוחת הישיבה היא נכונה וכזאת המאפשרת לחיצה חזקה מאוד על הברקס (ישיבה קרובה) ולא ישיבה של שיח סעודי ואז אין לך יותר מדי התנגדות מהכסא כדי ללחוץ על הברקס חזק.

כל מה שאמרתי נכון גם לגבי הגה, בכיבוי מנוע ההגה יהיה קשה (בעצם אין הגה כוח), אבל עדיין יעבוד עם הפעלת כוח.

פורסם

תבדוק מגעים רופפים, בזמן שהרכב מונע לעבור על החיווטים החשמליים ולנענע אותם קלות.

כמובן שבזהירות מירבית שאצבעותיכם לא ילכדו חלילה איפשהו.

Gn'f'R

• תוכן חדש...