Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, קניתי לאחרונה אלטו חדשה. אחרי התקנת ג'נטים, ניקלים לפנסים האחוריים (מתנה מהסוכנות), מסגרת לגריל וכיסויים טוויד של HR אני יכול להגיד שאני מבסוט עד הגג.

עכשיו נשארת סוגיית האודיו...אני מחפש אודיו סטנדרטי לאוטו, לא סט זול, אבל גם לא TOP OF THE NOTCH, כזה שאני אוכל להנות מרדיו גלגלצ בדרך לעבודה.

1. רכיבים- לפי הבנתי הבחירה האידיאלית היא סט קומפוננט (נניח מורל או JBL), אבל אם מישהו יגיד, תוריד במחיר מזה ותקח מגבר זול או סאב (סתם לדוגמה...) אני אקבל את זה. העיניין הוא שאני לא מספיק מבין ולכן אני מבקש עצה לגבי סוג הרכיבים שיכול לתת מענה למה שאני מחפש.

2. מחיר- כמה צריך לעלות סט סטנדרטי שכזה?

3 (ואחרון)- אם יש המלצות ספיצפיות הם ייתקבלו בברכה, תודה.

פורסם

כמה אתה מעוניין להשקיע?

עד סביבות האלף - קומפוננט וזוג 6/9.

החל מ 2500 מערכת שלמה (קומפוננט סאב מגבר, ואולי גם hu).

זה הכל תלוי בך ובמה אתה מחפש.

SCANSPEAK

פורסם

בעיקרון לא ציינתי מחיר מכיון שאני חושב שלכל דבר יש את המחיר הראוי לו...מקסימום מחכים קצת.

ציינת שבסביבות ה 1000 אפשר לקבל קומפוננט עם זוג רמקולים..זה נשמע סביר

התוצאה משביעת רצון? (שוב..אני לא משלה את עצמי אבל בהחלט מצפה לקבל סאונד טוב)

יש לך איזה דגמים ספציפיים שאתה ממליץ בטווח מחירים הזה?

פורסם

קומפוננט וזוג 6/9 יהיו בסדר גמור ויספקו את רוב האנשים, אבל סטאפ שכולל הגברה וסאב חביב זה כבר עולם אחר, חוויה בכל דרך.

אם אתה מעוניין בקומוננט ו 6/9 אז ההמלצה שלי היא המורל טמפו וטמפו 6/9, כמובן שניתן לעשות שילוב זהה מחברות אחרות (dls, הרץ, jbl וכו'), לפי טעם אישי, נאמר כאן לא מעט שהטמפו הוא התמורה הכי גבוהה למחיר (בטווח מחירים הזה כמובן).

אם אתה מעוניין בללכת שלב אחד קדימה אז מגבר חביב, קומפוננט סאב ו hu , הם הרכישות הבאות שלך, שים לב שיכול להיות שזה נשמע טיפה מרתיע אבל לא חייב לעשות הכל במכה אחת, טיפין טיפין גם עובד.

לפני כל החלטה בדבר אני יותר ממליץ להגיע לאחד המפגשים להתרשמות, סתם שתבין למה אתה נכנס, אם בכלל.

בהצלחה!

SCANSPEAK

• תוכן חדש...