Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוזוקי בלנו 96 בנסיעות יחסית ארוכות חצי שעה בכביש בין עירוני. בתוך העיר אין בעיה כלל.

הוחלף תרמוסטט שנבלע, ( כן נבלע לתוך המנוע ) לצערי. לפני שבועים

מתחמם שמזגן עובד ברגע שאני מכבה אותו התמפרטורה חוזרת בשעון למצב רגיל טיפה פחות מחצי.

היה בבדיקה של אצל איש רדיאטורים. החליף את הפקק של הרדיאטור. :?

בזמן שאני עוצר את האוטו נמצאים הרבה מיים במכל אידוי כאליו הוא מציף אותו.

באופן מוזר לא חסרים מים ברדיאטור לאחר שהאוטו מתקרר .

אין מעבר של מיים לשמן או הפוך.

רדיאטור סתום ? משאבת מיים לא תקינה ? רעיון אחר ?

אני לרוב עושה טיפולים לבד ובזמן.

:roll:

באוטו הוחלף מנוע לפני שנתיים אני לא יודע כמה המנוע עבר לפני.

נסיתי לחפש בפורום לפני לא מצאתי פתרון.

המון תודה ושבת שלום !

פורסם

מתחמם שמזגן עובד ברגע שאני מכבה אותו הטמפרטורה חוזרת בשעון למצב רגיל טיפה פחות מחצי.

היה בבדיקה של אצל איש רדיאטורים. החליף את הפקק של הרדיאטור. :?

המון תודה ושבת שלום !

צריך לבדוק אצל חשמלאי רכב ראשית אם נגד המאוורר או היוניט עובדים במהירות השנייה שלהם.

בד"כ ברכבים הללו יש למאוורר שתי מהירויות,המאוורר עובד טוב בראשונה אבל יש בעיה עם המהירות השנייה.

אם זו התקלה יש להחליף נגד/יוניט מאוורר.

מעבר לכך,יש לטפל בבעיית התרמוסטט,שלי לפחות לא ברור כיצד הנפל אל המנוע :shock: ולוודא שהרדיאטור לא סתום (אם כי אם הרכב היה בבדיקה במכון רדיאטורים אני מניח ששללו את העניין).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לדעתי נשמע כמו רדיאטור סתום, האם הנוזל קירור בפנים עכור או ירוק? אתה משתמש בנוזל קירור?

הרדיאטור נראה נקי?

היה לי מקרה דומה - בעיר לא מתחמם, נסיעה ארוכה התחמם ונפגע ראש מנוע.

אל תגיע למצב הזה.

Opel Adam S 2017

פורסם

מעבר לכך,יש לטפל בבעיית התרמוסטט,שלי לפחות לא ברור כיצד הנפל אל המנוע :shock: ולוודא שהרדיאטור לא סתום (אם כי אם הרכב היה בבדיקה במכון רדיאטורים אני מניח ששללו את העניין).

הדבר היחידי שהוא עשה במכון זה לבדוק שאין נזילה הוא לא פרק שם דבר הכניס מין משאבה במקום הפקק והכניס אוויר ובדק שאין נזילה. :/

הזמן עשה את שלו והוא פשוט נישבר כנראה מהחלודה.

יש דרך להוציא אותו מתוך מערכת המים?

ואני אבדוק את נושא היוניט תודה!

2013-07-21 17.24.55.jpg

פורסם
לדעתי נשמע כמו רדיאטור סתום, האם הנוזל קירור בפנים עכור או ירוק? אתה משתמש בנוזל קירור?

הרדיאטור נראה נקי?

היה לי מקרה דומה - בעיר לא מתחמם, נסיעה ארוכה התחמם ונפגע ראש מנוע.

אל תגיע למצב הזה.

אני לא יודע בן כמה הרדיאטור אבל נראה שעבר אליו לא מעט.

אבל כן היה בעיה של בוץ ניקזתי כמה פעמים את המים הבעיה חלפה.

משתמש בנוזל ירוק, הבעלים הקודמים השתמש במים רגילים.

• תוכן חדש...