Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה!

 

יצרתי קשר עם מוכר שמתאר את עצמו כיד ראשונה כלומר אשתו קיבלה את הרכב כליסינג מהעבודה ולאחר מכן הם רכשו אותו כאשר טוען שרק הם נהגו בו.

 

איזה דברים אפשר לבדוק לפני שאני מגיע עם הרכב למוסך, בעיקר בקטע של האם הרכב היה אצל בעלים אחרים.

מה צריך להיות כתוב על הרישיון?

האם הם נחשבים ליד ראשונה או כבר שניה?

כמה אחוזים בדר"כ מורידים מרכב כזה מהמחירון?

איזה עוד דברים צריך לבדוק ואני לא מודע אליהם?

 

 

תודה מראש!

פורסם

צריך להיות כתוב על הרישיון שהבעלים הנוכחי הוא היד השנייה (בעלים קודמים - 01) ובסעיף מקוריות צריך להיות כתוב החכר/השכרה.

 

בדרך כלל מורידים על רכב כזה בין 5 ל-50 אחוזים ממחיר המחירון. אם היית מציין פרטים נוספים על הרכב הייתי מנסה להיות מדויק יותר, אבל אלו ההפחתות באופן כללי. טויוטה פריוס 2011 מליסינג עם קילומטראז' נמוך תקבל אחוזים בודדים של הפחתה, רנו פלואנס בנזין אוטומטית מאותו שנתון עם 90 אלף קילומטרים תימכר בערך בחצי ממחיר המחירון.

 

תבדוק טוב שהאיש איתו דיברת הוא לא סוחר שמוכר לך מכונית עם לוקשים on the house.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

×
×
  • תוכן חדש...