Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלנו יש מבצע אחר לא? משלמים פי 2 על רכב אחד

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אצלנו יש 1+1 על תשלום - קנה רכב אחד, שלם על עוד אחד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ביום שזה יקרה בארץ, כולם יחזרו מפורטוגל.

:lol: הרגת

לנושא השרשור.

במדינה בה אנשים משלצים פי כמה מבחול על מוצר ובוכים בפייסבוק אחרכך שיקר להם, אני לא חושב שיתחילו לחלק רכבים בחינם.

אם כבר אני צופה בשנים הקרובות מבצע "שלם על 2 קבל 1!"

באיזשהוא אופן ברכבי יוקרה זה כבר קורה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

שאלה תיאורטית, אם מישהו רכש את היונדאי I35 והוצע לו להוסיף יורו ולקבל יונדאי I10 בנוסף.

האם ניתן לייבא את היונדאי I10 תמורת תשלום המס כחוק ? (כלומר כ2 אירו אחרי מס).

פורסם

אהמ אהמ

היקף ההנחה לה זכה הצרפתי, נאמד ב-25% בסך הכול, שכן עבור ה-ix35 שילם כ-29 אלף יורו (145 אלף שקלים לפני מס), מחיר המגלם בתוכו גם את עלותה של ה-i10 החדשה, עבורה משלמים באירופה כ-10 אלפים יורו (50 אלף שקלים).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אתה יכול לקבל את הרכב בחינם,

את המס תשלם מהשווי האמיתי שלו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...