Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה אני התחלתי להתעסק אם ההרכבה של המערכות וכל זה ואם מישהו מכיר אתר אם פירוטים של החוטים שנכנסים ויוצאים מהמערכת כמו נגיד לאיפה אני יכול לחבר את הremote וכל זה יאנו מין תמונה אם הסברים בבקשה חברה תעזרו לי

פורסם

REMOTE מוציא זרם של 200mA ואליו אתה יכול לחבר מגבר , אנטנה חשמלית.

REMOTE נועד כדי להפעיל את מה שמחובר אליו אך ורק כאשר ה HU פועל.

אין לך צורך בהפעלת המגבר או פתיחת האנטנה החשמלית כאשר ה HU כבוי ...

יש עוד כבלים שאתה לא יודע מה תפקידם ?

פורסם

יאנו אחי את זה אני בערך יודע הבעיה היא שיש במערכת שם חוטים כמו פרונט באק וכל אלה זה בסדר זה מובן אבל יש שם עוד כמה כאלה שאני לא יודע למה הם מיועדים

ויש לי עוד שאלה אחי כשמחברים את הקבל יאנו זה שיוצא מהמגבר למערכת הוא מתחבר במקום הרמקולים מאחורה נכון יאנו למערכת

ועוד שאלה קטנה אחי נכון כשמחברים את ה RSI יאנו זה שמתחבר למצבר כשמחברים אותו למצבר צריך לכבות את האזעקה כידי שלא תעשה בעיות חשבתי להתקין אצל חבר שלי אבל אין לו את המפתח שמכבה אותה אז אפשר להוציא את הפלאג של האזעקה נכון?

ותודה גבר שאתה עוזר לי וסליחה שיש לי כל כך הרבה שאלות

פורסם

Front right/left - רמקולים קדמיים שמאלי/ימני

Rear right/left - רמקולים אחוריים שמאלי/ימני

המגבר מתחבר ל RCA ולא במקום רמקולים מסויימים, לעומת הרמקולים שמתחברים למגבר במקום הרדיו דיסק/טייפ. זה קצת קשה לענות לך במדוייק על השאלות , תסביר על איזה כבלים אתה מדבר(תקרא להם בשמם ולא זה שיוצא מפה וזה שיוצא משם). מהמגבר לא יוצאים שום כבלים אלא יש כניסות לכבלים (רמקולים,RCA,פלוס,מינוס,פיקוד=REMOTE). לא ממש הבנתי את שאלתך האחרונה ... "מחברים את ה RSI " ? RSI זה לא דגם ספורטיבי של קליאו :wink: ?

פורסם

חחחח צודק

rci מראה לי או שאיך קוראים לקבל הזה שמתחבר מהמצבר למגבר

--------

כשאני מחבר מגבר למערכת אז אני מעביר קבל בין המגבר למערכת אז אני שואל איך אני יודע לאיפה לחבר אותו למערכת

ותדה על הקודמים אחי

פורסם

כנראה שאתה מתכוון ל RCA , הוא מתחבר בין המגבר למערכת. במערכת צריכה להיות (לא בכולם יש, אבל אפשר לעשות) כניסה מאחורה. דרך אגב, על איזה HU מדובר ? ובין מגבר למצבר יש כבל מתח (פלוס) ...

פורסם

כן אחי הכבל של הפלון שמתחבר למצבר לזה הכוונה אז השאלה שלי כשמחברים אותו צריך לנתק תאזעקה באוטו כי אם לא היא תתחיל להשתולל ואין מפתח של האזעקה אז אולי אתה יודע איזה פלאג צריך להוציא כידי לכבות אותה בזמן שאני מחבר את הכבל למצבר

• תוכן חדש...