Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול אני חייל שלא רואה בית אז חיפשתי פתרון מהיר והבנתי שהשפריצר הזה עושה עבודה יותר מהירה, רק רציתי לשאול עם איזה כלים אני צריך למרוח את זה? מטלית מיקרו פייבר יהיה טוב?

פורסם

לא התלהבתי מהמוצרים שלהם...

בינוניים לדעתי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
לא התלהבתי מהמוצרים שלהם...

בינוניים לדעתי.

יש משהו שלא יגזול ממני חצי יום ויהיה ברמה גבוהה?

ובכל מקרה, באילו כלים עלי להשתמש? להשפריץ על מטלית מיקרו פייבר ולהתחיל לעבור על הרכב?

פורסם

אתה רוצה לנקות את הרכב ניקוי יבש או ווקס שלא לוקח הרבה זמן?

כל ווקס זה למרוח ואז להוריד.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אתה רוצה לנקות את הרכב ניקוי יבש או ווקס שלא לוקח הרבה זמן?

כל ווקס זה למרוח ואז להוריד.

אני רוצה לשטוף את הרכב, לתת לו להתייבש, ולהתחיל בטיפול הווקס, איך בדיוק משתמשים בווקס?

פורסם
מורחים ומנגבים. הכי נח למרוח באמצעות פד יעודי ולהסיר באמצעות מטלית מיקרופייבר.

אצלי זה תהליך של שעה+-.

זה לא להשפריץ ולנגב,זה לוקח קצת יותר מרבע שעה,

בסביבות השעה תלוי כמה היד שלך עובדת מהר.

פורסם
זה לא להשפריץ ולנגב,זה לוקח קצת יותר מרבע שעה,

בסביבות השעה תלוי כמה היד שלך עובדת מהר.

ברור לי, האמת שבניתי אפילו על שעתיים ככה ששעה זה אחלה.

תודה לכם.

אשמח להמלצה לחומר טוב לפעם הבאה :-D

פורסם
בגדול אני חייל שלא רואה בית אז חיפשתי פתרון מהיר והבנתי שהשפריצר הזה עושה עבודה יותר מהירה, רק רציתי לשאול עם איזה כלים אני צריך למרוח את זה? מטלית מיקרו פייבר יהיה טוב?

מתן לא הבנתי איזה פתרון בדיוק אתה מחפש? פתרון לווקס?

הכי מהיר שאני מכיר זה ליישם ווקס עמיד ואיכותי ואז תצטרך לחזור על הפעולה לאחר שלושה חודשים.

כל הספריים למינהם יחזיקו הרבה פחות ולמרות שכל יישום יגזול פחות זמן, במצטבר אתה תשקיע בהם הרבה יותר.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
מתן לא הבנתי איזה פתרון בדיוק אתה מחפש? פתרון לווקס?

הכי מהיר שאני מכיר זה ליישם ווקס עמיד ואיכותי ואז תצטרך לחזור על הפעולה לאחר שלושה חודשים.

כל הספריים למינהם יחזיקו הרבה פחות ולמרות שכל יישום יגזול פחות זמן, במצטבר אתה תשקיע בהם הרבה יותר.

אז על מה אתה ממליץ? אני נמצא בבית אחת לחודש ובאותו סופ"ש אוהב להשתמש הרבה ברכב אז בשבת לפני החזרה לבסיס אני נותן לו שטיפה טובה אבל זה מרגיש לי מעט מדי לכן הפעם החלטתי שאני אשקיע גם מעבר.

פורסם
אז על מה אתה ממליץ? אני נמצא בבית אחת לחודש ובאותו סופ"ש אוהב להשתמש הרבה ברכב אז בשבת לפני החזרה לבסיס אני נותן לו שטיפה טובה אבל זה מרגיש לי מעט מדי לכן הפעם החלטתי שאני אשקיע גם מעבר.

לא מכיר הרבה מוצרים וכמעט לא מיישם ווקסים על הרכב שלי.

כל ווקס שהוא לא במחיר בדיחה ויש עליו ביקורות נחמדות יעשה את העבודה. תכתוב "ווקס" בשורת החיפוש ופשוט תקרא קצת, מהר מאוד תגבש לעצמך שמות של 2/3 מוצרים ואז נותר לך לבחור.

כנס לאוטוסטור או VIX ותבדוק מה מציעים. ווקס משחתי כנראה יחזיק יותר זמן. אם בכל זאת תרצה ווקס קל לשימוש ודי איכותי (על פי ביקורות) יש את הווקס הזה http://www.vixdetailing.co.il/index.php/product/85-2013-02-20-00-38-31

אל תלחץ מהעובדה שהמחירים יהיו 100/120/150/200 ויותר. תחשוב שזה צריך להספיק להמון שימושים.

ותהנה לך :)

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אל תלחץ מהעובדה שהמחירים יהיו 100/120/150/200 ויותר. תחשוב שזה צריך להספיק להמון שימושים.

ותהנה לך :)

למה כשאני התחלתי לרכוש חומרים יעודיים אף אחד לא הרגיע אותי ככה? :twisted: ולא הזהיר אותי שהסכומים ירקיעו שחקים עד כדי כך?

ולעניינינו, אם אתה קצר בזמן ולא אוהב לבלות הרבה זמן בחוץ על הרכב אז הספריי של אופטימים, שאגב אני משתמש בו כחצי שנה בכל שטיפה, יכול לספק את הסחורה.

תוך רבע שעה אתה מכסה את כל הרכב, אבל אל תתיז הרבה!!! אחרת תשאר עם חצי בקבוק אחרי שימוש אחד (: בעדינות על ההדק!!! (זה נכון גם בתור חייל).

אני מתחיל לעבור שינוי לאחרונה ומנסה לשנות את דרכי, אפרופו מה ש KENWORTH כתב, ולכן רכשתי ווקס איכותי יותר (collinite insulator wax) ומקווה שזה יגרום לי להגמל מההתמכרות לטיפה המרה... והמבריקה, הספריי הזה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...