Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפש רכב בתקציב ממש לא גבוהה 5000 אלף שקל פחות או יותר, לנסיעות של 9 קילומטר ( שמתוכם 6 קילומטר בין עירוני ו 3 בתוך העיר) ביום 4 פעמים בשבוע.

עקב המרחקים הקצרים שאני הולך לנסוע הצריכת דלק זה פרמטר פחות חשוב, מה שיותר חשוב זה האמינות!

מחפש רכב שיתן לי לנסוע עליו בשקט בלי יותר מידי תקלות ומחלות. ( בסגנון של שים דלק וסע)

מבחינת תיבת הילוכים אין עדיפות גם אוטומט וגם ידני יתאים ( מה שיותר מומלץ מבחינת האמינות)

שנתון, לפחות 1996 מכיוון שאני לא מעוניין בשנתיים הקרובות לקחת את הרכב לפעמיים טסט בשנה(בדיקת בלמים)

אני לא בן אדם קטן ( 185 ורחב) אז הייתי רוצה רכב אולי טיפה מרווח אבל זה ממש לא אולימטום.

את האמת שהמליצו לי על פיג'ו 205 , יש כמה ביד 2, בסביבות התקציב שאני מחפש, ולמרות שזה רכב ממש לא מרווח אני שולקל אותו בחיוב ,אז הייתי רוצה לשמוע חוות דעת עליו ( שנתון 99-98)

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

בתקציב כזה אתה צריך לחפש "רוחבית" ולא להנעל על דגם מסויים.

פשוט לראות הרבה מכוניות ולקנות את זו שתהיה הכי שמורה.

חפש גם:

יונדאי לנטרה שנת 2000 (מרווחת מאד)

יונדאי אקסנט שנת 99

דייהו לאנוס/נובירה 01-02

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
בתקציב כזה אתה צריך לחפש "רוחבית" ולא להנעל על דגם מסויים.

פשוט לראות הרבה מכוניות ולקנות את זו שתהיה הכי שמורה.

חפש גם:

יונדאי לנטרה שנת 2000 (מרווחת מאד)

יונדאי אקסנט שנת 99

דייהו לאנוס/נובירה 01-02

קודם כל תודה רבה.

ק' תגיד לי המכוניות שהמלצת הן יותר אמינות ויותר זולות לאחזקה מאשר הפיג'ו 205? או שרק יותר מרווחות?

פורסם

היונדאי יהיו יותר אמינות משמעותית.

הדייהו סתם זולה מאד לאחזקה.

הבעיה בדייהו זה האבזור, ובעיקר זה החשמלי. האמינות הבסיסית שלהן טובה.

אם יש לך סבלנות וידיים טובות, תוכל להחזיק אותן ברמה טובה, ובמינימום עלויות.

צפה לפלסטיקה מקרקשת, ואם אין לך סבלנות, המנע מאלו ה"מאובזרות" בחלונות ומראות חשמליות.

באופן כללי- גיר ידני עמיד יותר לתחלואי הזמן מגיר אוטומטי.

זוגתי החזיקה במשך 4 שנים דייהו רייסר אוטומטית (שהיתה כמעט בת 16 כשקנתה אותה).

למעט תקלות קטנות באבזור (ידית אורות,מתגים,מנעול תא כפפות וכו') ובלאי טבעי (מצבר,צמיגים) הרכב היה יכול לנסוע עד היום אלמלא נהגת לא זהירה פירקה לה את כל הצד השמאלי קדמי ברוורס לא זהיר בתחנת דלק.

סייעתי לגיסתי לרכוש לאנוס (גם היא אוטומטית) לפני שנה וחצי, ועדיין לא שמעתי שום תלונה.

הרעיון הוא למצוא אחת שמורה, ולא להתפשר.

רכבים בגיל הזה יהיו אמינים רק אם תוחזקו לאורך השנים.

גם 205 תהיה קנייה טובה, אם היא נשמרה. מדובר ברכב פשוט ואמין.

פורסם

עברתי על היונדאי ביד 2 , וואלה לא מצאתי איזה משהו שנראה נורמאלי. הפיג'ו יש כמה רכבים שלפחות נראים שמורים גם חיצונית.

פורסם

אני יכול להציע לך דהייטסו שרייד סדאן 1997 מאוד אמינה (יפנית) שמורה, יד2, ואפילו מרווחת (גם אני 185).

5000 שח למכירה זריזה ולא פחות. אם אתה מעוניין צור קשר 054-5459065

פורסם

אם כבר מכוניות בגודל של ה205, אפשר להכניס למשוואה גם את הפיאסטה מהשנים 99-01

היא לא עונה על הדרישה של "מרוווחת", אבל היא אמינה וחסכונית. בעיקר בדגם הידני.

גם הפונטו מאותם שנתונים עשויה להיות בחירה טובה, אם נשמרה בקפדנות אצל הבעלים הקודמים.

פורסם

רכב מרווח ב5000 שח? שברולט קורסיקה 96 מנוע 3100 v6. בד״כ ללא תקלות למעט אלטרנטור שמוחלף ל כמה שנים

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
רכב מרווח ב5000 שח? שברולט קורסיקה 96 מנוע 3100 v6. בד״כ ללא תקלות למעט אלטרנטור שמוחלף ל כמה שנים

יש רק אחת כזאת ביד 2. קצת מלחיץ. וגם בלי קשר הטיפולים והאחזקה של שברולט יותר יקרה מדייהטסו או פיג'ו, לא?

פורסם

נסה למצוא פולו, מאזדה 323 סדאן, סוזוקי בלנו, דייהטסו שרייד אלה רכבים עם עמידות גבוהה כמובן שיש את ה205 ועוד.. חשוב כמו שייעצו קודמיי לא להינעל על דגם ספציפי פשוט לחפש את הרכב הכי שמור שנכנס בתקציב.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

דייהו לנוס/נובירה.

תתרחק מאלו עם הגיר האוטומטי (נכון לגבי כל מכונית בתקציב הזה), ואלה עם יותר מדי איבזור.

בתקציב הזה, אם מתפשרים בשנתון, אפשר גם למצוא ניסן סאני/אלמרה דור 1, או מזדה 323 (הצורה הישנה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין לי אפשרות לשלוח לך הודעה פרטית.

צור קשר בנייד 054-5459065

המכונית שמורה ומטופלת היטב, עשתה 190 אלף קמ, טסט עד מאי 2014. לפני הטסט עשיתי טיפול 10 וגם טיפול חשמל גדול, רדיאטור חדש לגמרי.

היד הראשונה הייתה פרטית. הרישוי באזור ה 1000, חובה זה בכלל לפי הנתונים שלך (גיל, ותק) צד גימל באזור ה 1200 עם ביטול השתתפות עצמית. תמונות אני יכול לשלוח לך אם תשאיר לי מייל.

המזגן עובד מצויין, 4 חלונות חשמל, מראות חשמליות, מצבר בן חצי שנה, ממש בובה רק לשים דלק ולבדוק שמן מים.

• תוכן חדש...