Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

את MFN לא מצאתי בשום מקום (התייאשתי וחיפשתי אפילו בתקליט) לא ממצאתי כלום.

השלושה האחרים היו על הדרך.

אגב, לא יכול או לא רוצה (לגיטימי לגמרי).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לוקו, אני צריך לגובב איזה כמה עמודי וורד מלאי אותיות ביומיים הקרובים וזה לא מצליח להתניע, יש לך איזה טיפ של אלופים?

זה ספציפית פשוט לא שלי, כמו לא מעט מהדברים שמסתובבים אצלי הוא "מושאל" כבר איזה חמש-שה (עשר) שנים. האמת שלרוב זה ההפך, דברים שלי ששכחתי למי "השאלתי" אותם, לא מזמן קיבלתי דיסק חזרה אחרי עשור.

עריכה אחרונה על ידי הספגטי המעופף
פורסם
M3 מה נעלמת ?

שיתפתי מקודם הייתי חולה ואז מילואים יומיים. ועוד יש לי טון עבודה מחר מקווה שאני ימצא קצת דוגמאות באינטרנט ואסיים את הדברים הקריטיים תיק תק, אבל מרפי בטוח זה לא יקרה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לוקו אתה מדבר על כוסית ושאפות, בנצי מדבר על אקזוטיות ובינתיים זה נראה כמו שני ילדים פנטזיונרים מחוצ'קנים בפורום שפושופי פורנו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני לקחתי על עצמי משימה של לעדכן את גרסאת התוכנה שלנו ל iOS. הידע שלי ב objective -c שואף לאפס וכמובן שלא עבר יום וכבר לוחצים עלי.

מי שכתב את הגרסא הזאת לא היה קשור ישירות לחברה אז הDesign על הפנים, ממש על הפנים. זה עובד על טעויות.

לנסיעה שלי אני רוצה לפטופ, אבל אין לי (האסוס שלי גסס ומת ומאז לא רכשתי כי לא הייתי צריך).

אפשר לבקש מהחברה (שאני עובד בה) לקחת לפטופ, אבל לא נעים לי.

איך לעזאזל אני ביישן דווקא בדברים שמגיעים לי / לא יגידו לי עליהם לא אבל בנושאים שאנשים לפעמים מתביישים בהם אני די בסדר (או לפחות ככה אני מאמין)?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מורזילקה, זה בשבילך. יסודות הגיבוב חלק א'.

1. הודינו שאנו חסרי אונים מול הגיבוב, שחיינו הפכו בלתי ניתנים לניהול.

2. הגענו להאמין שכוח גדול מאתנו יכול להחזיר את שפיות דעתנו.

3. החלטנו למסור את רצוננו ואת חיינו להשגחת רזמל כפי שאנו מבינים אותו.

4. עשינו חשבון נפש מוסרי, נוקב וחסר פחד.

5. התוודינו בפני לוקו, עצמנו ואדם נוסף על טבעם המדויק של פגמינו.

6. היינו נכונים לחלוטין שהגיבוב ישחרר אותנו מפגמים אלה באופיינו.

7. ביקשנו אותו בענווה שישחרר אותנו מחסרונותינו.

8. עשינו רשימה של כל האתיופים שבהם פגענו והיינו נכונים לכפר על כל מעשינו בפניהם.

9. כיפרנו על מעשינו במישרין בפני אנשים כאלו כאשר הדבר ניתן, פרט למקרים שמעשה זה יפגע בהם או באחרים.

10. המשכנו בחשבון הנפש, וכאשר שגינו, הודינו בכך מיד.

11. חיפשנו בדרך של גיבוב ושל ברבורים לשפר את הקשר ההכרתי שלנו עם אלוהים, כפי שאנו מבינים אותו, כשאנו מגובבים רק לדעת את רצונו מאיתנו ומבקשים את הכוח לבצע זאת.

12. כשעברה עלינו התעוררות רוחנית כתוצאה מצעדים אלה, ניסינו לשאת בשורה זו למגובבים וליישם עקרונות אלה בכל תחומי חיינו.

Gn'f'R

פורסם
לוקו אתה מדבר על כוסית ושאפות, בנצי מדבר על אקזוטיות ובינתיים זה נראה כמו שני ילדים פנטזיונרים מחוצ'קנים בפורום שפושופי פורנו.

אני לא טענתי אחרת.

Gn'f'R

פורסם

בינתיים אתה התהפכת היום בגלל כמה בנות עם טייץ (עדיין לא ברור לי איזה קניות הן עשו בתחנת דלק)

מורזילקה, זה בשבילך. יסודות הגיבוב חלק א'.

נשמע כמו שם של קורס, התחלתי לשנן.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

זה לא היה בגלל בנות בטייץ! הגלגל הקדמי נתפס ברשת שמותקנת ברצפה תוך כדי הסמוחטה. ליד התחנה יש חנויות בגדים... בחורה יכולה לעשות מסע קניות גם בחנות של התחנת דלק, כנסי לאלונית בכביש 6 בשבת בבוקר ותראי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תרגיש טוב M3 !!

תקשיבו היופ הבוס קיבל ייבוש בעבודה,

הוא תפס אותי בשיחה עם העובד השני, דיברנו על צמיגים וזה וזה תפס אותי על משפט "שמע מצאתי רביעיית YOKOHAMA A.DRIVE ב1300"

זה מחיר פצצה, ואז הוא אומר כזה :

למה אתה משקיע באוטו שעולה 1000 שקל, איך אני שונא שהוא אומר את זה, ואז אמר :

"אני מארגן לך רביעיית סיניים טובים ב900"

אני מסתכל עליו בפרצוף WTF כזה ?

הסתכלתי עליו שוב, אמרתי לו , אתה לובש NIKE נכון ? למה לא נעל מהשוק? כי הNIKE נוחה לך נכון ? ואז הוא ענה "כן"

אז אמרתי לו יופי בלאט.

זה מה שמחבר אותך לכביש, משקיעים במשהו טוב וביטוחתי, אמרתי שסיני זה חרא, ואז הוא אומר ששטויות ההבדל היחידי זה שהם עושים פחות ק"מ.

פשוט קמתי ונכנסתי לתוך המעבדה, להקשיב לשטויות שלו זה מכה !@$!@

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...