Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אה, שכחתי את ההישג הכי גדול שלי היום - הצלחתי להבין איך עובד הטיימר של הדוד! מערכת מגוחכת להפליא, אבל אני מלא תקווה שמחר אני חוזר מהעבודה למקלחת חמה במקום המתנה למים.

תגידו, יש למישהו כיוון לבלנדסטון בזול? ב-430 ש״ח יש לי כאן קרוב, יש פחות? הדגם - 561.

שוקל לרכוש נעלי הרים לעבודה, אבל לא מצליח להשתכנע:

א. שזה באמת נוח לי, כל מה שמדדתי היה לא מספיק משכנע.

ב. שזה שווה הוצאת 600-900 ש״ח.

המלצות גם כאן יתקבלו בברכה, נעל נוחה מאוד ועמידה, מאווררת וחסינת מים, ולא קשיחה מדי. בזול עדיף. אני יודע שזה קונפליקט, אבל בעיות פשוטות אני יודע לפתור לבד.

אני נועל את ה585, ניתן להשיג אותם ב350 בחנויות של חקלאיים.

אגב תגידו,זאת נעל סגורה, ויש ריח נורא של רגליים שאני מוריד אותה, אפשר לעשות עם זה משהו ?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש ריח נורא של רגליים שאני מוריד אותה, אפשר לעשות עם זה משהו ?

מחקרים הוכיחו שלכל בני האדם יש את הצורך העז הזה של להסניף את הריח מהרגליים.

לא כולם מודים, אבל כולם מרגישים.

תסגור את דלת חדרך, של נעלייך מעל רגלייך, התיישב בישיבה מזרחית, תרכון לעבר הרגליים, הצמד הרגל אל האף, ולך על זה!

Gn'f'R

פורסם

רדבק שמדבק, אמנם כולם עברו אליה (וזו דווקא סיבה לא לקנות) וטוענים שהיא יותר נוחה, אבל לא לי. הבלנדסטון נוחות לי יותר, הבעיה העיקרית היא שהן לא מחזיקות כמו פעם. אני מניח שאם אני קונה חדשות עכשיו הן לא מגיעות לחורף הבא. וחוץ מזה, שטחי שכמוני - הרדבק נראות זוועה, כמו נעליים לילד מתלהב, לעומת הבלנסטון האלגנטיות הרבה יותר. בערך כמו האמר H3 מול ריינג׳ רובר, או השוואה פחות מוגזמת אחרת.

היו לי רדבק, לפני איזה שנה-תיים כשנשברתי והלכתי עם העדר, חיכיתי שהן יהיו יותר נוחות, לא ממש קרה. יום אחד דרכתי על חרא, השארתי את הנעליים בחוץ ליד הדלת ומישהו לקח אותן. אמן נמרח לו חרא על היד.

או אז התבכיינתי בפורום, ולעזרתי נחלץ מר טל89, ונתן לי את מה שאני נועל עכשיו (גריספורט). מצד אחד אני מודה לו, מצד שני כאלה זבל של נעליים לא הייתי מאחל לשונאי. תודה טל, אינעל אחותך.

תראו מה זה, מצאתי את השרשור ההוא. אני מנסה להבין אם שיקרתי כשאמרתי שהרדבק נהיו נוחות, או רק ניסיתי למקסם את המסכנות שלי לאור הגנבה, או שבאמת אני נהיה סנילי. עכשיו בלבלתי כבר את עצמי. נראה לי בכל זאת אקנה בלנדסטון ואקווה לטוב.

אגב טל, אני עם מדרסים בגריספורט, וזו הסיבה היחידה שלא זרקתי אותן לפח עד עכשיו. הן נהיו נוחות ברמה סבירה. מה שכן - הסוליית ויבראם המדוברת - כנראה הם קנו את הכי זול שיש, שנה וקצת וכבר אין סוליה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אנלוגי לא קונים לכם נעליים ? אני יודע שאצלנו יש לכה עובדים רדבק עם שרוכים מהעבודה.

בכיתה ז׳ קניתי בלנסטון בפעם הראשונה (שחורים כמובן, זה לעבודה) ולאף אחד לא היה, היום לכולם יש אבל למה זמש ? זה הרי נעלי עבודה, עם הזמש לא הייתי נכנס לבוץ בחיים.

אנלוגי אני מחזיק ממך איש עבודה, בבקשה תגיד לי שאתה לא נועל זמש אלא שחור/ חום.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

החלטתי שאת הולנטיין אני מעביר לבד, למרות שהוזמנתי לדייט על ידי יפות.

הכי טוב לבד, ז"א עם מישהו שהגיע הזמן שאוהב באמת.

haters will hate

פורסם

הבלנדסטון מרגיש לי כמו ללכת יחף (כמו עם מגפי קיבוצניקים של 40 שקל בטמבוריות), ובנוסף לזה האורך חיים של הנעל הזאת לא מזהיר.

היה לי בעבר מגף שלהם, פעם בחצי שנה נאלצתי לקנות חדש כי העור היה מתחיל לקבל חתכים באזור חיבור לסוליה (קצת מעל התפר).

אז נכון שלהיות בחרא של סוסים ובמים מידי פעם לא מועיל, אבל כל סופש הייתי מנקה עם סבון ושמן ייעודי, ועדיין אחת לחצי שנה זה הגיע לפח.

אם אתה צריך משהו לשטח (קצת בוץ וכאלה), בדוק בחנויות שמוכרות ציוד לרפתות ולחקלאים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

rupni בחייך, איזה זמש ואיזה נעליים. עור חום בגימור שפשופים, שריטות, בוץ בסוליה ואבק למעלה.

פעם היו לי בלנדסטון זמש ירוקות, נורא אהבתי אותן. זה היה בזמן שהיה לי במקביל גם זוג שחור לעבודה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מקודם שמעתי ברדיו את "שלל שרב" של גידי גוב, פעם ראשונה ב-10 שנים שלא החלפתי תחנה ושמעתי את השיר הזה עד הסוף.

זהו השיר שלי ושל "המיתולוגית" שלי, ובמהלך השנים נורא כעסתי עליה על העובדה שהיא לא רק עזבה, אלא גם לקחה ממני גם את השיר הזה, שנורא אהבתי.

אני חושב שלכל אחד יש את המיתולוגית שלו, אבל הפצע צריך להסגר מתישהו, אני שמח.

פורסם

הכי טוב לבד, ז"א עם מישהו שהגיע הזמן שאוהב באמת.

זה נשמע מדאיג בנצי. שזה לא יגמר בתרומה מכובדת לאלו מהקישור שבחתימה שלך.

Gn'f'R

פורסם

אם מבקרים הרבה בבוץ, יש נעליים הרבה יותר טובות מכל העור הזה, היה לי זוג בניו יורק, נעל עבודה מצויינת בסגנון של המגנום הצבאיות. תמיכה מעולה לקרסול ולכף הרגל עם עמידות מוחלטת למים.

haters will hate

פורסם
טלק לא ישאיר סימנים ?

לולנטיין, ורד ויציאה בערב מספיק ?

ליציאה כן לחזרה זה כבר סיפור אחר. בינינו החזרה היא החשובה ולא היציאה ;-) בגיל 17 יצאתי עם מישהי ממש לפני הולנטיין ויומיים לפני זה היא אמרה כמה דברים לא במקום. חזרתי מהפנימיה והיא הייתה בטוחה שאני הולך לפנק אותה. אז כן, סחבק אסף אותה מהבית, נסע למרכז העיר(ראיתי שהיא מתה לראות מה אני קניתי לה) מוציא אותה מהרכב, נכנס מעדניה וקונה לנו גביע גלידה. מגיש ואומר "חג שמח, בתאבון" נכנס לרכב ונוסע. הזוי זה שהיא לאחר חודש ביקשה דרך חברה משותפת להיפגש איתי ולנסות לחזור. לך תבין את המוח הנשי.

החיים הם כמו....

פורסם
זה נשמע מדאיג בנצי. שזה לא יגמר בתרומה מכובדת לאלו מהקישור שבחתימה שלך.

שכחת שיש לי רק אשך אחד פעיל?

ומסכן, הוא עבד קשה, היום יוצא לי בעיקר אבק.

haters will hate

• תוכן חדש...