Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואוו, מבחינה עיצובית זאת יורשת ראויה למדי לאגדה המקורית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת שהסטראטוס ה"חדשה" (2010 או משהו כזה) ממש מגניבה , למה לא ייצרו אותה לא ברור לי.

אולי עכשיו כשתצא ה4C יהיה לרצון להחיות אותה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

למרות שאני קורא גיבובים מתמיד, אני לא עדיין מצליח לגובב את אשר על ליבי.

אחרי הקריאה של גיבובים מהלב ודיבורים על אנונומיות וירטואלית, הגיע ניסיון נוסף לגיבוב משלי, רק שלא אמחק אותו כרגיל.

תקופה לא קלה עוברת על כוחותינו, השגרה של המובטל הבטל, יחד עם הייאוש של חוסר ההצלחה במציאת תעסוקה, הביאה לטיולים ליליים רבים על חוף הים.

יש משהו מיוחד בהליכה איטית בחושך, לצלילי המנגינה האהובה הבוקעת מהאוזניות ומוחלפת באחת ברחש הגלים המונוטוני. אווירה מהסוג שמתניעה את כל האזורים הכבויים במוח והמחשבות מתחילות להתמקם בטור בהמתנה לתורם.

באחד הטיולים, הוחלט שעדיף להמשיך לטייל במקום לצעוד במקום, ולכן נקנה במהרה כרטיס טיסה למזרח. אחת ההחלטות הטובות, כך הפכו חודש וחצי של המתנה ריקה, משולבת בנגיעות דיכאון, לחוויה משודרגת בכמויות מסחריות של בירה.

ההרגשה והחיוך בדרך חזרה לארץ רמזו על התחדשות כוחות והאופטימיות, כמובן שלמציאות היו כוונות אחרות.

מאז החזרה אני מחלק את זמני בין המתנה מייאשת חסרת מעש להזמנות לראיונות, לחידוש בסדר היום - לבקר את בני משפחתי (משפחה קרובה) בביתי החולים, וביצוע סידורים שונים הנוגעים אליהם.

המצב שנוצר, שבמקום להתחיל את החיים אני תקוע במקום, מייאש, אפילו עבודה זמנית אני לא מצליח למצוא, ועכשיו גם המרחב המשפחתי מתחיל להתערער.

ועוד לא דיברנו על ההיא שהלכה לפני יותר מידי זמן כדי להמשיך לחשוב עליה, ועל המחליפה שלא נמצאה.

מצטער על הגיבוב המבאס. אבל לפחות גיבבתי הפעם.

ונקנח במנגינה:

http://www.youtube.com/watch?v=RpjmvYbAvhc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

באיזה תחום אתה מחפש עבודה?

אולי אם תיתן פרטים חברי הגיבוב יוכלו לעזור לך.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אתה תהיה חייב להרחיב ולהיות מאוד יצירתי אם אתה מתכוון לנסות להסביר בהגיון את המונח אמונה תפלה קונקטרטית.

אתה צודק, התכוונתי שזה לא בסגנון של משהו יקרה מתישהו אלא דבר x יקרה אם תעשה y.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אתה צודק, התכוונתי שזה לא בסגנון של משהו יקרה מתישהו אלא דבר x יקרה אם תעשה y.

אם תקפוץ מהגג תמות.

זו לא אמונה תפלה אלא הגיון בריא :lol:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לא יותר בסגנון של אם תשרוק בים זאוס יחשוב שאתה שורק לבת שלו יתעצבן יהים יהיה סוער או אם תיקח איתך בקבינה של הטרקטור חלק חלופי החלק שמורכב כרגע ישבר.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

-אם קרה לך משהו טוב שלא ציפית לו, כנראה "תשלם" על זה במשהו רע שיקרה לך בהמשך.

-אם הכנת משהו לקראת משהו, למשל פינית מקום בבית לאיזה מוצר שאתה הולך לקנות, כשתגיע לחנות יגידו לך שזה אזל זמנית מהמלאי. אם לא היית מכין כלום זה היה במלאי.

יש המון כאלה :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני חושב שאני מגנט לימונים.

כל פעם שאני קונה משהו, בתנאי שהוא יקר והשקעתי בו הרבה מחשבה, הוא לא עובד.

אבל... אולי הפעם? עבר הרבה זמן מהפעם האחרונה...

שמח וטוב לב, מחבר לי את הפלאש שעליו מוכנה מערכת הפעלה חוקית ומנצנצת.

אההה! איזו התרגשות! רק אמן אמן אמן אמן שהכל יעבור חלק. אני בירושלים, הכותל פה ליד, בטוח יש לזה משקל. עזרתי לזקנה לחצות את הכביש, להומלס לסדר את החדר, וואלה מאזן הקארמה שלי אמור להיות סביר.

יש!

עולה. מתחיל את ההתקנה, הכל חלק ובלי שטויות.

"בחר סיסמא:" ילד טוב. בוחר. אנטר.

אנטר? זה בטח אומר שאתה רוצה שאני אצבע לך את המסך בשלג צבעוני! בבקשה!

אינעל העולם.

עכשיו? שניידר צריכים לחזור אלי - מצדי אני רוצה להחליף את המחשב בחדש. דרישה סבירה?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
לא יותר בסגנון של אם תשרוק בים זאוס יחשוב שאתה שורק לבת שלו יתעצבן יהים יהיה סוער או אם

התכוונת לנפטון (פוסידון) שהוא אל הים ולא לזאוס (יופיטר) שהוא אל השמים ושליט האלים

*חוזר לאזור החשוך של הגיבוב* :scatter:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

בגמרא כתוב שאדם טוב חולם חלומות רעים וההפך. זה נלמד מדוד המלך אשר היה חולם חלומות רעים. תסיקו לבד :cool:

החיים הם כמו....

פורסם

פרנקוס מה נסגר עם המימים?

yo-dawg-i-heard-you-like-memes-so-we-put-a-meme-on-your-meme-about-your-meme-while-we-meme.jpg

• תוכן חדש...