Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהגשתי את המסמכים בביטוח לאומי אחרי כמה זמן אמור להיכנס לי הכסף? כבר עברו שלושה שבועות ועדיין כלום...

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

חברים קיבלו אחרי שבוע לחשבון,

תבדוק שהבקשה לא נדחתה ומילאתה הכל כמו שצריך.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אם היא נדחתה אני אמור לקבל מכתב הביתה, לא?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

פורסם

חבר שלי בדיוק קיבל, לאחר שבועיים.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

ע"פ הרשום בדף שקיבלתי לפני שנה וחצי רשום שהטיפול בבקשה לוקח עד 14 יום.

קיבלת SMS שהטפסים התקבלו?

קיבלת מכתב בדואר?

פורסם

קיבלתי מכתב בדואר שהטפסים התקבלו לאחר כמה ימים, סמס לא קיבלתי כי לא נרשמתי. בכול מקרה בטלפון לא נותנים לי פרטים כי הם מבקשים קוד שאין לי, צריך ללכת לסניף. תודה כול מי שהגיב אעדכן בהמשך.

פורסם

השבוע עשיתי את התהליך הגשתי את הטפסים במעטפה לביטוח לאומי ויום למחרת קיבלתי סמס שהמסמכים התקבלו, מחר אני אתקשר לברר זמנים.

פורסם

דחו לי את הבקשה בטענה שלא עבדתי חצי שנה! הגשתי להם 153 ימים כשהם מבקשים 150!! מה יהיה?? עכשיו עוד פעם צריך ללכת לשם, מישהו יודע מה הפרצדורה? במוקד אמרו לי להביא רק תלושי שכר-אבל מהכרותי זה יהיה הרבה יותר מסובך מזה :shock:

פורסם

יכול להיות שעבדת במשך תקופת זמן של פחות מחצי שנה?

צריך שימי העבודה יהיו סה"כ 150 ימים, כשתעבור לפחות חצי שנה מרגע ההתחלה עד רגע הסיום.

(כדי לוודא הקפדה על חוק ימי המנוחה)

• תוכן חדש...