Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לקנות 2 רמקולים לאוטו לשיפור עוצמה ואיכות השמיעה.

הבעיה היא שבכל הקשור לרמקולים/טוויטרים/וכל שאר המילים האלו אני לא מבין כ-ל-ו-ם. :-)

אשמח להמלצה לזוג רמקולים טובים שאתקין מאחורי המושבים האחוריים (המגש הזה).

בקשר למחיר חשבתי להוציא סכום של 400-500 שקל אבל אם יש רמקולים טובים במחיר יותר זול אז עדיף.

הרכב הוא יונדאי i20 שנת 2013.

תודה לכולם :-)

פורסם

אתה מבקש איכות טובה, בתקציב נמוך, זה לא תמיד עובד.

תתחיל מלהחליף את הרמקולים הקדממים בסט קומפוננט (מיד באס, שזה בעצם רמקול, טוויטר, וקרוס שמחלק את התדרים בינהם, סט בסיסי וטוב לדוגמת המורל מקסימו או הטמפו,או שאפשר לחשוב על סטים אחרים בסגנון, תלוי בהעדפה של האוזן שלך, שיעלו בסביבות ה 500 שקלים, מעבר לזה הוספת רמקולים מאחורה יגררו תוספת לתקציב.

ולא חייב להחליף הכל במכה אחת, אפשר לאט לאט, ואפילו בעתיד להשתדרג למגבר וסאב, למרות שלא נראה לי שזה הכיוון.

SCANSPEAK

פורסם
אתה מבקש איכות טובה, בתקציב נמוך, זה לא תמיד עובד.

תתחיל מלהחליף את הרמקולים הקדממים בסט קומפוננט (מיד באס, שזה בעצם רמקול, טוויטר, וקרוס שמחלק את התדרים בינהם, סט בסיסי וטוב לדוגמת המורל מקסימו או הטמפו,או שאפשר לחשוב על סטים אחרים בסגנון, תלוי בהעדפה של האוזן שלך, שיעלו בסביבות ה 500 שקלים, מעבר לזה הוספת רמקולים מאחורה יגררו תוספת לתקציב.

ולא חייב להחליף הכל במכה אחת, אפשר לאט לאט, ואפילו בעתיד להשתדרג למגבר וסאב, למרות שלא נראה לי שזה הכיוון.

כמה יעלה לי כל מה שרשמת?

ודווקא חשבתי ש400-500 שקל זה יחסית תקציב טוב כי כל מה שהציעו לי עד היום אנשים זה רמקולים ב200-250 שקל לזוג.

והאם מישהו מכיר מקום טוב באיזור ירושלים שמבין בדברים האלה והוא אמין שאני אלך לשם?

פורסם

פה לא יציעו לך רמקולים ב 200 שקלים, אתה אכן יכול לקנות כאלה, אבל קשה להכניס אותם לקטגוריית הכמעט האיכותיים.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...