Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לפני איזה שבועיים התחיל לנזול צינור לחץ של המשאבה.

הצינור פורק ונשלח למכון הידראוליקה שהחליף את הצינור אם עוד כמה סופיות.

עכשיו שרכשתי נוזל החלטתי לקנות נוזל תחליפי של DEW שמיועד בדיוק לרכב לפי הקוד G002000.

לפני ההחלפה של הצינור היה בפנים נוזל אדום/ורוד, לא יודע של איזה חברה, כנראה הבעלים הקודם שם מה שבא לו ליד לשם.

קארתי באינטרנט שאסור לערבב בין השניים, לכן קניתי 2 בקבוקים, אם אחד שטפתי את המערכת עלידי ניתוק צינור כניסה למיכל עודפים ומילוים של הנזול החדש במיכל, את השני מילאתי בפנים.

עכשיו אין נזילה והנוזל במיכל ירקרק צלול, אבל כן הופיע רעש בסיבוב של ההגה.

מה יכולה להיות הסיבה לרעש?

אודי A4

דימה.

פורסם

הבעיה היא מהצינור ששופץ ברוב המקרים.

בתוך הצינור המקורי ישנו צמצם כשמשפצים את הצינור לא תמיד מתקינים חדש, הכל תלוי באיכות השיפוץ במכון.

פורסם

למיטב זכרוני הנוזל צריך להיות ורוד/אדום , כך הרכב של אבי משנת 96 והוא שם את המקורי מהחברה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ba323f איך אפשר לבדוק אם זה אכן הבעייה?

michael carmi גם אני חשבתי שצריך להיות אדום, אבל המספר כתוב על המיכל עצמו ומחיפוש באינטרנט אכן מדובר על נוזל ירוק.

ככה שהצבע לדעתי נכון.

אודי A4

דימה.

פורסם

אם לפני התיקון לא היה רעש ואחרי החלפת הצינור הרעש לפתע הופיע אז הבעיה בצינור.

זה לא בעיה נדירה שאחרי החלפת צינור הגה משופץ מופיעים רעשים כתוצאה משיפוץ לא הכי מקצועי שלא דואגים להתקין צמצם נכון, או לא מתקינים אותו בכלל.

פורסם

1. האם אתה בודק נכון את מפלס הנוזל ההידראולי ?

2. האם הצינור ושאר המערכת ההידראולית תקינה ואין נזילות או כניסת אוויר ?

3. האם בוצע ניקוז אוויר לפי הנחיות הייצרן ?

בעיקרון לאחר לאחר נסיעה של 10-20 קילומטרים בועות אוויר שנשארו במערכת לאחר ניקוז לפי הנחיות הייצרן אמורות להעלם.

איזה כייף לי :)

פורסם

ba323f

למיטב הבנתי אין לי דרך לבדוק עד כמה השיפוץ היה מקצועי?

לפני התיקון היה רעש רק שמפלס הנוזל היה יורד טיפה, אחרת לא היה.

מרק

את מפלס הנוזל אני בודק במיכל, מילאתי בדיוק בין הקו של המינימום למקסימום, בעבר היתי ממלא ככה ולא היה מרעיש.

לגבי שאר הצנרת, את האמת שהיא לא במצב מי יודע מה אבל נזילות אין, לאומת זאת יניקת אוויר יכול להיות.

אין בודקים יניקת אוויר? מים וסבון?

ניקוז אוויר עשיתי כמו בשאר הרכבים, סיבוב מצד לצד ומילוי נוזל בשנית.

הרעש עצמו הרבה יותר חלש מרעש שיש בזמן חוסר נוזל, יכול להיות שפשוט המשאווה מרעישה יותר בשימוש בנוזל מותאם מאשר בנוזל אדום ג'נרי?

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...