Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני הרכבים במקור פשוטים וטובים, סטטיסטית, לשרייד יש הרבה פחות בעיות אמינות מאשר לפונטו,

אני מאידך גיסא יכול להעיד על פונטו ספייס 2001 יד שלישית, שבמקור הייתה בליסינג, יד שנייה אצל דודה שלי ויד שלישית כיום אצל חבר קרוב (שקנה את הרכב בהמלצתי) הפונטו עברה נכון להיום כ120 אלף ק"מ והיא דיי מהנה וזריזה לרכבים בתקציב הזה.

חוץ מהחלפת גיר ומצמד שנבעה עקב אי החלפת המצמד בזמן, הרכב הראה 0 תקלות בשנתיים האחרונות.

בשורה התחתונה ובתקציב הזה, אין המון הבדל בין שני הרכבים, פשוט תמצא אחת עם יד נמוכה (יחסית) וק"מ נמוך (יחסית) ותקווה שהיא תשמור על האמינות.

מה שכן עם רכב כזה תמיד עדיף שיהיו לך עוד כמה גרושים בצד, כ"כ הרבה שנים על הכביש עושות את שלהן, תתנחם בזה שהחלקים שלהם מאוד זולים ביחד לרכבים חדשים.

הייתי ממליץ לבדוק גם יונדאי אקסנט מאותם שנים. על אותו עקרון של ק"מ נמוך שווה בדר"כ לבחירה בטוחה יותר.

בהצלחה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יש לי מישהו בעבודה שמוכר שרייד מאד מאוד שמורה לפי מה שהוא אומר הבחור מאזור הקריות אם אתה רוצה אני יכול לשאול פרטים.

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

• תוכן חדש...