Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פולו שנת 2003 ידנית מנועה 1400

כשאני נמצא בעליה וצריך לעשות זינוק בעליה אז הרכב בקושי סוחב כשהו עם מזגן ובלי מזגן מזנק יותר טוב אבל גם לא 100%.

במישור בעיית הסחיבה פחות מורגשת אבל אם יש צורך בזינוק ברמזור או משו אחרי עצירה מוכלתת מורגשת הסחיבה הלקויה.

ועכשיו לשאלות:

*האם אני יכול למתוח את הקלאץ? (ידועה לי שאצלי זה משאבה אבל למען הסר ספק אני שואל)

*יש מצב שזה לא הקלאץ אלה זה המשאבה שלו? אם כן איך אני יכול לבדוק את זה לבד?

*עשיתי בירור קצר ונאמר לי שכדאי לשים קלאץ של LUK שהם הכי טובים לגרמניות, האם זה נכון?

*בררתי כמה יעלה לי להחליף קלאץ ויצא מחיר של 1000 שקל לקלאץ ועוד 700 עבודה. האם זה הגיוני? והאם צריך להחליף עוד משהו?(הוצאות מכבר לקיט של הקלאץ?

תודה לעונים:]

שבת שלום חברה.

פורסם

אם המשאבה לא הייתה מתפקדת כמו שצריך היית מרגיש את זה במעבר לקוי בין ההילוכים. לגבי הקלאצ' עצמו האם דוושת הקלאצ' גבוהה? האם נקודת ההפרדה גבוהה ממה שהייתה? האם קורים מצבים של עליית טורים בלי עלייה של המהירות במקביל?

פורסם

מצבים של עליית טורים בלי עליית מהירות לא קורים לי. זה אומר העיקרון שהקלאץ אינו מחליק נכון?

הנקודה ממש גבוהה ונראה לי שיותר גבוהה מבעבר, והיא גם ממש צרה, לא ממש יודע איך להסביר את זה אבל אם אתה עובר אותה בחצי מילימטר הרכב נותן תחושה של עוד שניה מתכבה.

פורסם

האם יש דרך למתוח אותו כמו בקלאצים שיש בהם כבל?

והאם ידועה לך אם המחיר שנתנו לי הוא סביר? המכונאי אמר שזה פירוק גיר וגלגלים ועוד הרבה מכלולים, אמר שבגלל שזה הרבה מעוד עבודה עז המחיר גם בהתאם, עכשיו השאלה עד כמה זה באמת הרבה עבודה?

פורסם

להחליף קלאצ' זה לא מעט עבודה כמו שאמרו לך - מנתקים ציריות מהגיר ומורידים לחלוטין את הגיר. עבודה של כמה שעות טובות. לגבי מחיר אני לא יודע איך המחירים בפולו אבל אני מאמין שיענו לך על זה בקרוב מאוד.

פורסם

שלום.

נשמע על פי מה שרשמת כי הקלאץ' עשה את שלו ויש להחליף אותו.

כמו שרשמת, המצמד המומלץ לרכב הזה הוא של חברת LUK הגרמנית.

אני בעל רכב זהה לשלך (פולו, 2003, ידנית) ובינואר האחרון החלפתי את המצמד במוסך רון למצמד של LUK.

למיטב זכרוני המחיר היה קצת יותר נמוך ממה שרשמת , אבל על מנת לקבל הצעה אטרקטיבית עלייך לפנות אליו.

בודאות אני יכול להגיד לך שההבדל לאחר החלפת הקלאץ' הוא שמיים וארץ, כשאני קניתי את הרכב בשנה שעברה הקלאץ' כבר

היה מפריד מאוד גבוה, מה שגרם הרבה פעמים להילוכים להחליק. לאחר החלפת הקלאץ' תגובת כניסת ההילוך חדה מאוד ומדוייקת.

ניתן לפנות למוסך רון במספר הטלפון 03-5373204

המוסך ממוקם ברחוב ישראל ב"ק 18 , תל אביב .

בהצלחה.

פורסם

אני מהצפון אז קצת רחוק לי להגיעה ואצל רון הציעו לי מחיר אף יותר גבהה מזה שרשמתי.

תודה אל ההסבר של איך הקלאץ יהיה אחרי ההחלפה, מה שתיארתה גם אצלי רק בלי ההחלקות של ההילוך.

• תוכן חדש...