Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לרכב אאודי 92

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חבר הפורום..

אני דיי חדש בפורום הזה ולכן אני מבקש מהמנהלים שאם פתחתי את האשכול הזה במקום הלא נכון להעביר אותו למקום המתאים וסליחה על הבילבול.

ברשותי רכב אודי A100 מודל 92, ולאחרונה התגלתה תקלה במיכל הדלק שלו. הרכב כבר הפסיק להתניע ובמוסך בו מטופל הרכב (מוסך פולקסווגן אודי) דורשים 4500 שקל עבור מיכל דלק; בטענה שהם מביאים אותו בהזמנה אישית מגרמניה

תאמת שאני לא מוכן להשקיע כזה סכום כרגע ברכב ומחפש אופציות להיפטר ממנו.. אמרו שיש את האופציה למסור רכב לגריטה דרך המדינה אבל עצרו כרגע את התכנית

למישהו יש מושג מה עושים במקרה הזה? האוטו תקוע כבר חודשיים מול הבית ולא עושה כלום ואני לא מוצא שום פתרון.. אני אשמח לקבל עצות והכוונות למי שמכיר/יודע מה עושים במקרה הזה או למי אפשר לפנות על מנת להוציא קצת כסף מהרכב הזה

באמת חבל לי על הרכב זה היה רכב נדיר וממש נוח ומרווח עם מנוע 2300 עוצמתי.. חבל באמת..

פורסם

תחפש בפירוקיות אולי יהיה לך מזל ותמצא מיכל דלק, או לחלופין תחפש אולי מיכלים של רכבים אחרים יתאימו עם\בלי התאמות.

אם אתה אוהב את הרכב חבל לוותר עליו.

פורסם

תנסה לבדוק עוד הצעות מחיר במוסכים שהם לא יבואן.

תנסה לבדוק בחנות חלפים, אם תרצה אתן לך מספר טלפון של חנות שיש בה כמעט כל דבר אפשרי, אך היא נמצאת בצפון,והמחירים שם זולים (הרבה מוסכים עובדים עם החנות).

אופציה שלישית ואחרונה - תשים מודעה ביד 2. תכתוב את הבעיה של הרכב, ואולי יבואו כמה בני דודים שירצו את הרכב במחיר נמוך.

אתה יכול גם למכור לפרוקיות/ברזל

פורסם

קודם כל, זאת אאודי 100 (אז לא היו A בשמות הדגמים)

המחיר הזה למכל דלק זה המון (זה מחיר של מנוע). חפש בפירוקיות. יש בפורום אנשים שמתכוונים לטפל ברכב בירדן, בקש מהם להביא לך את החלק. חפש ביד2 רכב לחקלקים.

עם זאת, מכל דלק הוא חלק בעל משמעות לבטיחות, לא הייתי מאלתר בחלק הזה!

לא תצליח - מכור את הרכב לחלקים/ברזל.

פורסם

תודה רבה לכולם על ההצעות..

שכחתי לציין שאני כבר שמתי שם מיכל דלק חלופי שאירגן לי מוסכניק חבר שלי ב 1500 שקל. ואז הרכב התניע אבל היה עוצר לפעמים באמצע הכביש בגלל המיכל החלופי הזה. כלומר כל דבר שהוא לא אורגנלי גורם לבעיות שם. גם התחילו קצת בעיות עם תיבת ההילוכים כשאני מעביר לריברס.

אגב בדקתי את האופציה למכור ברזל ואמרו לי 800 שקל. שווה למכור כזה רכב ב 800 שקל?. כואב הלב פשוט.

פורסם

לא בטוח ששווה.

השאלה היא אם זה יותר שווה מלהחזיק אותו.

אם יש לך אפשרות למכור את החלקים בעצמך (כלומר לאחסן את הרכב לזמן ממושך ללא עלות) אולי תוכל לקבל יותר בעבור החלקים.

פורסם

שווה לבדוק אולי במוסך רון, יכול להיות שיש לו פתרון בשבילך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פרסם בשרשור מכירה בתת פורום אספנות, אולי ייקח אותו חובב אודי

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
אפשר אולי לקבל תמונות של האוטו יכול להיות שאני מעוניין

קיבו ידידי, מה שלום האאודי שלך?

שבת שלום, גרצמן

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

יש לי רכב זהה (אודי 100 2.3E מודל 93').

הבעייה שלך היא לא במיכל הדלק (שעשוי מפלסטיק).

הבעייה היא במשאבת הדלק, אשר 'יושבת' בתיוך המיכל, והגישה היא דרך רצפת תא המטען - מסירים את המכסה, וע"י חצי סיבוב המשאבה החשמלית (והמצוף) נשלפים החוצה.

עלות משאבה שכזו מקורית בחברה זה 'חגיגה' של כ-3,000 ש"ח + מע"מ. (משאבה בלבד, לפני עבודה. ניתן להשיג חלופי בחצי מחיר). זה המחיר שאני שילמתי לפני כחצי/ שנה.

אני מכיר מוסך טוב שמתמחה ברכבים האלו, ואין לי ספק כי הם יתקנו לך את המכונית במקצועיות - אולם קח בחשבון שתהיה לך חגיגה של כמה אלפי ש"ח.

באם אתה בוחר שלא להשמיש את הרכב, אלא באופציה של הגריטה, אהיה מעוניין באפשרות לרכוש ממך את המכונית.

• תוכן חדש...