Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסה"כ הרכב מרגיש טוב בנסיעה, מלבד הגה מעט אנמי. האם זה משהו שמשותף לכול המאזדות?

ומה דעתכם באופן כללי על הבדיקה? ובמיוחד על ההערות של דליפות בצילינדרים?

aaa.jpg

IMG_20130626_205137.jpg

פורסם

הגה אנמי במאזדה 3 - לא הייתי מצפה ליותר :wink: סה"כ מאזדה 3...

מה שבאמת יותר מטריד - דליפות לחץ "בינוניות" בצילינדרים במנוע. טעון בדיקה נוספת של מוסך, לדעתי.

כ"כ - רטיבות ממע' הידראולית - אני מקווה שהמשאבה ההידראולית של ההגה לא נוזלת, כי אז יש צורך בשיפוץ. עלות איננה זניחה.

יש לבדוק המשולשים. אם מחליפים - צריך כוון פרונט. מתגים למע' אוורור - מה לא תקין שם ? ריפוד לוח שעונים שבור (הח' דאשבורד...? לא ראיתי, לכן אני שואל).

יש מספיק סימני שאלה שיש לברר ולהעריך עלויות.

alfa 156 2.5.

פורסם

הרכבים הללו לא רעים באופן כללי. אבל, במקרה הזה לפחות לדעתי נפלת על רכב לא שמור ומאוד מוזנח (פיח רב בתא השריפה,דליפות ועניין של רטיבות במע' ההגה,החלפת משולשים אם צריך וענייני איוורור הם נושאים,שעלולה להיות להם משמעות כספית לא קטנה בעסקה).

אם תחליט לקנות את הרכב,כדאי להוריד סכום משמעותי של כמה אלפים טובים כדי שתהיה לך אפשרות לעשות יישור קו ראשוני.

אם המוכר יסרב,יש מספיק דגים בים גם מדגם ספיריט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בסך הכל קשה לומר אם יש משוה קריטי, יש סיכוי טוב שזה כסת"ח סביר לרכב בן 8.

מציע לך לקחת את הרכב למוסך מורשה מאזדה עם טופס הבדיקה, שיעיף מבט ברכב ואם יש משהו קריטי לקחת הצעת מחיר.

פורסם

זה דרך אגב מוזר,כי הבנאדם מטפל קבוע במוסך מורשה(הראה לי קבלות).

מה שלא תקין באוורור זה הבורר של רמת הכוח של המזגן. הוא אמר לי שבמסוך מורשה עלות התיקון של זה היא כ 1000 שקלים. ובסה"כ הוא מוכן להוריד 7 אלף מהמחירון המשוקלל

מה דעתכם?

פורסם
זה דרך אגב מוזר,כי הבנאדם מטפל קבוע במוסך מורשה(הראה לי קבלות).

מה שלא תקין באוורור זה הבורר של רמת הכוח של המזגן. הוא אמר לי שבמסוך מורשה עלות התיקון של זה היא כ 1000 שקלים. ובסה"כ הוא מוכן להוריד 7 אלף מהמחירון המשוקלל

מה דעתכם?

הורדה סבירה במחיר לאור הליקויים-קח בחשבון,שלפחות חצי מההורדה תשקיע ביישור קו ותקווה,שלא יהיו הפתעות חריגות.

אם תחליט לרכוש את הרכב טפל תחילה בבעיית הפיח בתאי השריפה לפני שתשלם ביוקר על החלפת מנוע,בבעיה בהגה (אם ישנה) ובבלמים ובמשולשים (אם צריך).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אין שום ערובה לצערי בטיפול במוסך מורשה יבואן - לגבי מצב הרכב.

במילים אחרות - זה אינו מבטיח שהרכב במצב פיקס. בכלל לא.

מה לגבי רמת הכח של המזגן ? לא מוציא מספיק אויר, או לא מקרר ?

(אם לא מוציא מספיר אוויר - ייתכן ופילטר המזגן סתום ודרוש החלפה. אם לא מקרר - חסר אולי גאז/יש דליפה)

alfa 156 2.5.

פורסם

איך מטפלים בעניין הפיח? כמה זה אמור לעלות?

ומבחינת המזגן הוא מקרר טוב,רק שאי אפשר להוריד את רמת הכוח של האוורור. זאת אומרת שבמידה ורוצים קירור טוב אז אזה מתלווה ברעש יחסית מציק.

פורסם

את כפתורי כיוון המפוח והטמפרטורה אפשר לתקן בעלות זניחה.

במאזדה משאבת הגה כוח היא חשמלית ... בדוק מסרק הגה או שהנזילה ממקום אחר.

משולשים מקוריים אחד עולה 650 לפני הרכבה וכיוון פרונט חליפי 150-200 שקל.

ריפוד לוח שעונים שבור?!... מה הכוונה לפלסטיק השחור מסביב ללוח?!.

בעיית פיח בתאי שריפה תבדוק עם מוסך או בפורום איך ניתן לטפל בייעילות אם אני לא טועה אפשרי לפנות לחיים יוד

בעל מקצוע עם ידי זהב.

בסך הכל הבדיקה בסדר לרכב בן עשר כמעט... תתקז עם המוכר עם הליקויים.

נ.ב

אם המאזדה סדאן?! יש לי זוג פנסים מקוריים במצב מצויין

במחיר רצפה

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תוכן חדש...