Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים גרים בדירת 3 קומות .3-4-5.

בהחלט עדיף לחיות בלי שכנים מעליך.

הרבה יותר שקט מאשר אצלי(מישהו מחליט להתאמן בכדורסל ולך תעצור אותו) :-(

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

במשך שנים רבות (רבות) גרתי בקומה אחרונה, אף פעם לא היו בעיות של רטיבות, גם לא בעיות של חום חריג.

אבל כל כמה שנים כאשר היה מגיע מועד הזיפות היה מתחיל ריב עם השכנים אשר לא היו מבינים מה פתאום צריכים לעשות זיפות. לשים דודים על הגג זה בסדר, לשים אנטנות (עידן טרום יס/הוט) זה בסדר, שהרי הגג הוא של כל הבניין.

לממן זיפות? מה פתאום, הגג הרי שייך לדירות העליונות.

פורסם

את כל תקופת הילדות והנעורים שלי העברתי בדירה בקומה האחרונה. חום חריג ביחס לדירות נמוכות יותר לא זכור לי, נהפוך הוא: דווקא בדירה שלנו עפ"י רוב היתה רוח נעימה.

מה שכן, חובה לפני כל חורף לוודא שהמרזבים פתוחים, אחרת יהיה לכם חורף רטוב במיוחד.

אם העניין היה עומד כיום על הפרק, הייתי גר בדירה בקומה האחרונה בלי לחשוב פעמיים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כל חיי גרתי אך ורק בקומה האחרונה.

לא רוצה "שילכו לי על הראש" / יטפטפו לי על הכביסה וכו.

אכן בקיץ הבית חם יותר מאשר דירה שאינה בקומה אחרונה, אבל לא משהו שעוד שעה אחת ביום של מזגן לא תפתור.

חשוב מאוד להקפיד על איטום איכותי וסיוד.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אנשים עושים הר מעכבר. הבאתי בעלי מקצוע שעשו איטום עם יריעות ביטומניות לדירת 60 מטר ב-4500 ש"ח.

זו לא סיבה מספיק טובה שלא לקנות דירה בקומה האחרונה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני גרתי 16 שנים בקומה 4/4 בבניין בן 45 בערך.

אז נכון, אין לך שכנים על הראש, אבל יש דודי שמש נוזלים, אנטנות, גג שמתחמם/מתקרר יותר מבדירה בקומה אמצעית, מריבות עם השכנים כל כמה זמן על התחזוקה שלו, תלות במעלית שלפעמים מתקלקלת (אם ישנה בכלל), בעיות צנרת, ניקוז שנסתם ועוד.

מה עוד, מאוד קשה למכור דירה בקומה אחרונה, כי זה באמת turn off להמון אנשים. המחיר לרוב יהיה 100K פחות לפחות.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...