Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני רוצה לשתף אתכם - אחרי שלפני שבועיים שמתי את הרכב לטיפול במוסך פוספלד כפר סבא, היום אני מסתכל במקרה ומגלה שהחליפו לי את 2 המסגרות של לוחית הרישוי!!!

שמו לי מסגרת לבנה עם הפרסומת שלהם, וכמובן שקדחו 2 חורים חדשים בטמבון בשביל זה!

גועל נפש. אני לשם לא חוזר ואני אדאג לדבר עם מי שאחראי עליהם.

אם מישהו הגיע לפה כי חיפש את 'פוספלד' או סיטרואן אז לא להכנס למוסך הזה בחיים!

תגיות: סיטרואן, פג'ו, פז'ו, טיפול, פוספלד, כפר סבא, החלפת מסגרת לוחיות רישוי, המלצה על מוסך

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פנה מיידית ליבואן עם בקשה להחליף את הטמבונים

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• ספונסר פורום
פורסם

זו בדיוק הסיבה שאצלנו מדביקים מדבקות ניקל על הלוחית המקורית,כך שמי שלא מעוניין יכול להוריד בשניה את המדבקה מבלי להשאיר סימן(בנוסף לשלט שאומר שאם הלקוח לא מעוניין במדבקה עליו פשוט לומר זאת)

אורן

פורסם
זו בדיוק הסיבה שאצלנו מדביקים מדבקות ניקל על הלוחית המקורית,כך שמי שלא מעוניין יכול להוריד בשניה את המדבקה מבלי להשאיר סימן(בנוסף לשלט שאומר שאם הלקוח לא מעוניין במדבקה עליו פשוט לומר זאת)

אורן

אורו אני ביקשתי שידביקו , אף אחד לא הציע ...:roll:

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

אם מישהו הגיע לפה כי חיפש את 'פוספלד' או סיטרואן אז לא להכנס למוסך הזה בחיים!

לא נסחפת בכלל... על זה לפסול מוסך?

עושים את זה כמעט בכל מוסך מורשה וגם במכוני רישוי.

לא רוצה להסתובב עם פירסומת, קנה שתי מסגרות שחורות ב 20 ש"ח ותחיליף חזרה.

אז יש עוד 2 חורים בטמבון. לא ביג דיל.

כמובן שלא הכי נעים שקדחו עוד חורים, אבל זה לא משהו שפוספלד המציאו, כאמור עושים את זה כמעט בכל מקום. חלק שמים מדבקה וחלק מחליפים מסגרת.

אף אחד כמובן לא יחליף לך טמבונים בשביל זה. קצת פרופורציה.

נ.ב.

הנ"ל נהוג לא רק בענף הרכב.

כל נותן שרות מכל סוג שהוא תמיד ידביק מדבקה עם הפרטים שלו לאחר ביצוע טיפול/תיקון כלשהו.

לדוגמא, לאחר תיקון מקרר או מכונת כביסה תמצאו מדבקה עם שם החברה והטלפון של הטכנאי.

ואת המדבקה לפעמים קשה להוריד.

אז מה, תבקשו להחליף פנל של מקרר, כי יש עליו סימנים של המדבקה?

פורסם
לא נסחפת בכלל... על זה לפסול מוסך?

עושים את זה כמעט בכל מוסך מורשה וגם במכוני רישוי.

לא רוצה להסתובב עם פירסומת, קנה שתי מסגרות שחורות ב 20 ש"ח ותחיליף חזרה.

אז יש עוד 2 חורים בטמבון. לא ביג דיל.

כמובן שלא הכי נעים שקדחו עוד חורים, אבל זה לא משהו שפוספלד המציאו, כאמור עושים את זה כמעט בכל מקום. חלק שמים מדבקה וחלק מחליפים מסגרת.

אף אחד כמובן לא יחליף לך טמבונים בשביל זה. קצת פרופורציה.

נ.ב.

הנ"ל נהוג לא רק בענף הרכב.

כל נותן שרות מכל סוג שהוא תמיד ידביק מדבקה עם הפרטים שלו לאחר ביצוע טיפול/תיקון כלשהו.

לדוגמא, לאחר תיקון מקרר או מכונת כביסה תמצאו מדבקה עם שם החברה והטלפון של הטכנאי.

ואת המדבקה לפעמים קשה להוריד.

אז מה, תבקשו להחליף פנל של מקרר, כי יש עליו סימנים של המדבקה?

חולק על דעתך.

המוסך יכול להדביק מדבקות וכו'... אבל לקדוח?! ברכב חדש דנדש כשרואים שהבעלים רגיש לרכב?

לא מקובל לקדוח. (לפחות לא בצפון).

פורסם

בחלק מהמוסכים תלוי שלט במשרד, אם אתה לא רוצה פרסום על הרכב תודיע לפקידה.

לגבי החורים שעשו לך תדבר עם בעל המוסך אתה צריך לקבל לפחות טיפול גדול חינם, אם תגיעו לתביעות קטנות , או לאיגוד המוסכים הוא יצטרך לשלם יותר.

לגבי החלפת פגוש זה מיותר לחלוטין.

פורסם
חולק על דעתך.

המוסך יכול להדביק מדבקות וכו'... אבל לקדוח?! ברכב חדש דנדש כשרואים שהבעלים רגיש לרכב?

לא מקובל לקדוח. (לפחות לא בצפון).

אתה יכול לחלוק על דעתי, זה בסדר גמור.

כמו שכתבתי, זה לא הכי נעים שקדחו חורים, אבל מכאן ועד לבוא ולהצהיר "זבל של מוסך, אל תבואו לשם" הדרך מאוד ארוכה.

בה"כ עובד בא עם מברגה, מפרק לוחית, מחליף במגרת ובהרכבה הוא לא קלע בול לחורים הקיימים, וקדח חורים חדשים. אני בטוח ב 99% שגם החורים הישנים מוסתרים מאחורי הלוחית ומבחוץ לא רואים שום דבר.

פורסם

ברור, לכן אמרתי שקודם כל אני אפנה לכל מי שצריך.

יש דברים בחיים שלי שמכעיסים אותי יותר, ומה שמרגיז פה הוא העיקרון שבדבר.

דרך אגב חברים - מציע שנעבור להגיב בשרשור שרלונטי לנושא הזה (של פרסום על הרכב ללא רשות):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=482474&goto=newpost

פורסם

אורן

זאת אומרת שבמקום שתבקשו ממני רשות לגעת לי ברכב ולהדביק עליו מדבקות , אני צריך לבקש ממכם שלא תעשו את זה .

ממש נחמד מצדכם.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...