Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי סיטרואן סי 4 פיקאסו מודל 2008 150 אלף ק"מ

לפני כשבועיים לקחתי את הרכב לטיפול גדול במוסך מורשה באשקלון (ימ"ר) על מנת לבצע טיפול גדול לרכב + טיימינג

כמובן שהעדפתי מוסך מורשה על מנת שהטיפול יבוצע בקפדנות ובמלוא הידע. למרות שידעתי שיעלה לי פי 2 מכל מוסך אחר רגיל

בנוסף טענתי בפני הבודק שבהתנעה ראשונה של בוקר הרכב קצת מקרטע בלחיצה רכה על הגז ואז אחרי כמה לחיצות הכל בסדר

הבודק אמר לי שיעשה טיפול יעשה טיימינג ויבצע ניקוי של בית מצערת שכנראה הבעיה נובעת משם

אחרי כמה שעות של עבודה אשתי מחזירה את הרכב אחרי שנפרדנו מכמה אלפים ולהפתעתנו הרכב משתגע, נורות דולקות כמו במסיבה של שנות ה-80, הרכב פתאום נכבה מעצמו. בבהלה מתקשרים למוסך וכבר בוקר אחרי הרכב חוזר אליהם לבדיקה.

הבודק חוזר אליי אחרי שעה ואומר שצריך להחליף בית מצערת. אני בשוק. מה? למה? הרי אמרת רק ניקוי. הוא כמובן התנער מהעניין וחזר ואמר שהוא הזהיר אותי שכנראה יהיה צורך להחליף. כמובן שקר מוחלט. אחרי כמה ריבים בטלפון הם החליטו לעשות פירוק שוב וניקוי חוזר.

אחרי שסיימו הרכב חזר לקדמותו. ולא היו בעיות כפי שהיו לפני כן. אך שמנו לב כי יום אחרי פתרום מרגישים נקישות (בומים) בהעברת הילוכים כפי שלא הרגשנו מעולה - אנו מודעים לנקישות הקטנותת אך אלו היו שונות וחזקות יותר - הבלגנו חשבנו שזה משהו שולי ויסתדר. אך היום בתדמה הרכב מתחיל ממש לעשות רעשים של נקישות חזקות בגז ובשחרור הדוושה. בנסיעה לאחור ישר מורגשים בומים למנהם.

אני מחר אפנה למוסך שוב. אך כבר יודע איזה תשובות אני אקבל ובאיזה רצינות יענו לי. (לא ממש המומחיות שלהם שם)

אשמח לדעת או לקבל ייעוץ איך להמשיך מפה. אולי משהו יכול לעזור לי לנסות להבין מה יכולים להיות הבומים האלו כתוצאה מניקוי בית מצערת. אולי הכל במקריות והתושבות מרעישות. לא יודע

תודה רבה

מצטער על החפירה אך היה לי חשוב לספר הכל.

פורסם
האם הוחלף שמן גיר בטיפול? האם הוחלף לשמן גיר מקורי פיג'ו סיטרואן?

לא, לא הוחלף..

היום אחרי שפניתי למוסך המרכזי הם בקשו לראות את הרכב.. אך כמובן כמו כאבי שיניים שמפסיקים ברגע שמגיעים לרופא, גם כאן הרכב התנהג למופת ליד הבוחן..

אני קצת חושש מהעניין הזה.. מה שחווינו אתמול היה דפיקות לאורך כל הנסיעה.. כאלו שממש לא נעים לשמוע מהרכב..

בכל מקרה אנחנו ממתינים לרעש בשנית כדיי ליסוע שוב למוסך..

אך שוב אשמח אם אנשים יעלו פה רעיונות מה יכול לגרום לזה.. אולי משהו חווה מקרה כזה או טיפל במקרה כזה

תודה רבה

• תוכן חדש...