Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הערכה הזאת והשבוע קיבלתי אותה. היום חזרתי מהצבא וראיתי אותה ואני הולך לנקות את הרכב.

http://www.autostore.co.il/%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%9E%D7%AA.html

השאלה שלי היא האם אני צריך לדלל שם משהו עם מים על מנת לנקות, או שאני פשוט מנקה רגיל

בעזרת שיטת 2 הדליים ??

המון תודה חברים.

פורסם

ציטוט:

"הוראות יישום:

יש למלא דלי מים עם מעט שמפו ובעזרת הכפפה לסבן את כל הרכב."

בדר"כ פקק אחד או שניים לדלי מים יספיקו.

פורסם

לא צריך דילול, מספיק פקק אחד לתוך הדלי ולעבודה , תהנה אחלה חומר , בהצלחה .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם
קניתי את הערכה הזאת והשבוע קיבלתי אותה. היום חזרתי מהצבא וראיתי אותה ואני הולך לנקות את הרכב.

http://www.autostore.co.il/%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%9E%D7%AA.html

השאלה שלי היא האם אני צריך לדלל שם משהו עם מים על מנת לנקות, או שאני פשוט מנקה רגיל

בעזרת שיטת 2 הדליים ??

המון תודה חברים.

לכל מוצר יש הוראות יצרן בשפת היצרן. על גבי ההוראות יצרן ישנם הוראות יבואן (בדר"כ) בשפה העברית.

האם זה המצב?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
לכל מוצר יש הוראות יצרן בשפת היצרן. על גבי ההוראות יצרן ישנם הוראות יבואן (בדר"כ) בשפה העברית.

האם זה המצב?

וואלה נשמה מעריך אותך על כל העזרה שלך ועל כל הידע שלך אבל חביבי אל תדבר איתי ככה.

הציניות שלך לא מתאימה לי. אני לא מבין למה אני לא יכול לשאול שאלה כדי להיות יותר בטוח מאנשים

שיותר מבינים במקום אחר כך להצטער על זה ?? מה ההודעה שלי עלתה לך כסף ? מה כואב לך ?!

ועוד שאלה אני זוכר שראיתי איפה שהוא שצריך לעשות לכפפה ולמגבת כביסה לפני שימוש ראשוני נכון ??

פורסם
וואלה נשמה מעריך אותך על כל העזרה שלך ועל כל הידע שלך אבל חביבי אל תדבר איתי ככה.

הציניות שלך לא מתאימה לי. אני לא מבין למה אני לא יכול לשאול שאלה כדי להיות יותר בטוח מאנשים

שיותר מבינים במקום אחר כך להצטער על זה ?? מה ההודעה שלי עלתה לך כסף ? מה כואב לך ?!

ועוד שאלה אני זוכר שראיתי איפה שהוא שצריך לעשות לכפפה ולמגבת כביסה לפני שימוש ראשוני נכון ??

אם הייתי ציני לא הייתי משאיר סימן שאלה בסוף הטקסט.

הסימן שאלה מטרתו לשאול. ואני שואל די ברצינות האם ישנם הוראות בעברית על גבי המוצר שלך.

יש מצבים שאין הוראות בעברית ואנשים לא תמיד מצליחים לתרגם את המלל הלועזי ובצדק. במידה וזה המצב יש לי את האפשרות לעדכן באופן ישיר את היבואנים שידאגו לשחרר מדבקות כאלו. ואולי גם הייתי מנסה לתרגמם עבורך.

לגבי מה אתה מבין ומה אתה לא מבין זה מאוד פשוט, אתה יכול לשאול כל מה שנראה לך לנכון כל עוד זה עומד בתנאים של הנהלת הפורום.

ואני מנגד מוזמן להגיב כפי שנראה לי לנכון כל עוד זה עומד בתנאים של הנהלת הפורום ובעוד כמה תנאים שקשורים לאתיקה ומוסריות שהם כבר לא רלונטיים לנהלים של הפורום אלא אישיים.

ההגיון שלי אומר שהיצרן יודע "טוב יותר מהרבה אנשים מבינים" ולכן אני מפנה למקורות. הרי לא שאלת על חוות דעת והתרשמות אישית נכון? שאלת מה אופן הדילול והאם ישנו כזה. אני יודע שאם ישנו כזה הוא מצויין על המארז שחור על גבי לבן.

מעריך אותך בחזרה נשמה (זה למשל היה בציניות לצורך המחשה, המלל הקודם לא היה כזה).

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
אם הייתי ציני לא הייתי משאיר סימן שאלה בסוף הטקסט.

הסימן שאלה מטרתו לשאול. ואני שואל די ברצינות האם ישנם הוראות בעברית על גבי המוצר שלך.

יש מצבים שאין הוראות בעברית ואנשים לא תמיד מצליחים לתרגם את המלל הלועזי ובצדק. במידה וזה המצב יש לי את האפשרות לעדכן באופן ישיר את היבואנים שידאגו לשחרר מדבקות כאלו. ואולי גם הייתי מנסה לתרגמם עבורך.

לגבי מה אתה מבין ומה אתה לא מבין זה מאוד פשוט, אתה יכול לשאול כל מה שנראה לך לנכון כל עוד זה עומד בתנאים של הנהלת הפורום.

ואני מנגד מוזמן להגיב כפי שנראה לי לנכון כל עוד זה עומד בתנאים של הנהלת הפורום ובעוד כמה תנאים שקשורים לאתיקה ומוסריות שהם כבר לא רלונטיים לנהלים של הפורום אלא אישיים.

ההגיון שלי אומר שהיצרן יודע "טוב יותר מהרבה אנשים מבינים" ולכן אני מפנה למקורות. הרי לא שאלת על חוות דעת והתרשמות אישית נכון? שאלת מה אופן הדילול והאם ישנו כזה. אני יודע שאם ישנו כזה הוא מצויין על המארז שחור על גבי לבן.

מעריך אותך בחזרה נשמה (זה למשל היה בציניות לצורך המחשה, המלל הקודם לא היה כזה).

הבנתי חשבתי משהו אז אני טעיתי ואני מתנצל.

ולגבי השטיפה הראשונית של במגבת ושל הכפפה לפני שימוש ראשוני זה נכון ??

פורסם

אני לא מבין משהו, הבחור מפנה אותך שתקרא את מה שכתוב על אריזת החומר, זה שהוא כתב את זה בנימה צינית זה כי זה הכי פשוט שאפשר, לכל חומר יש תווית עם הוראות שימוש ולרוב גם בעברית.

אם קראת את התווית ואתה מחליט בכל זאת לשאול פה איך משתמשים, אני חושב שאתה פראנויד.

דבר שני, גם אני קראתי פה המלצות שלפני כל שימוש רצוי לכבס כפפה ומגבות מיקרופייבר.

ולפני שאתה שואל איך מכבסים....בבקשה תערוך חיפוש :roll:

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
הבנתי חשבתי משהו אז אני טעיתי ואני מתנצל.

ולגבי השטיפה הראשונית של במגבת ושל הכפפה לפני שימוש ראשוני זה נכון ??

כן זה נכון.

מומלץ לכבס את שניהם בעזרת נוזל כביסה (לא אבקה).

לא חייב מכונת כביסה, אפשר בדלי רגיל.

מים פושרים ואפילו קצת חמים זה בסדר.

לשטוף טוב את שאריות הסבון.

ולייבש (עדיפות בצל).

פורסם

סיבה נוספת לכך שהפניתי אותך להוראות היצרן היא על מנת להכיר את המגבלות של המוצר, את הנזקים שלו למשטחים שהוא לא מיועד עבורם וכל דגש אחר שמופיע שם.

האם ידעת שהמוצר Meguiar's Endurance יכול להשאיר כתמים באזור העבודה שלך? ככה שאם אתה בחצר הפרטית שלך אז עדיף לעשות זאת מחוץ לחצר.

האם ידעת שצריך לנגב את החומר במידה והוא הגיע לחישוקי מגנזיום במיידית ? זה יהיה כתוב רק על תווית היבואן.

ואם לא תדע זאת אז אולי יהיו לך כמה כתמים חדשים על המגנזיום.

הוראות של Meguiar's Endurance

2013-06-20 17.12.11.jpg

פורסם

וואלה נהיה לי קצת בלאגן בראש. עם ה - ENDURANCE אני רק מבריק ? אני לא מנקה ומקרצף עם זה

את הג'אנטים ?? כי כבר קניתי בסופר איזה שהיא מברשת כדי לנקות איתה את הג'אנטים.

התבלבלתי לגמרי עם כל העניין .....

פורסם
וואלה נהיה לי קצת בלאגן בראש. עם ה - ENDURANCE אני רק מבריק ? אני לא מנקה ומקרצף עם זה

את הג'אנטים ?? כי כבר קניתי בסופר איזה שהיא מברשת כדי לנקות איתה את הג'אנטים.

התבלבלתי לגמרי עם כל העניין .....

על פי הגדרת היצרן "נוזל לניקוי והברקת צמיגים, ברק עשיר וכהה לצמיגים המחזיק מעמד שבועות רבים"

זה חומר שמיועד כחומר פיניש לצמיג לאחר שכבר נוקה היטב. סוג של "אוטם צבע" רק לצמיג.

זה חומר שלא מיועד לגאנטים. הוא רק יהרוס לך אותם.

פורסם
על פי הגדרת היצרן "נוזל לניקוי והברקת צמיגים, ברק עשיר וכהה לצמיגים המחזיק מעמד שבועות רבים"

זה חומר שמיועד כחומר פיניש לצמיג לאחר שכבר נוקה היטב. סוג של "אוטם צבע" רק לצמיג.

זה חומר שלא מיועד לגאנטים. הוא רק יהרוס לך אותם.

אה הבנתי אז מה ההבדל בין זה לבין החומר הסגול שקיבלתי ? (HOT RIMS ALL WHEEL & TIRE).

ועם מה אני מנקה את הג'אנטים ? עם אותו שמפו הצהוב שקיבלתי ? יחד עם כל האוטו פשוט עם כפפה/מברשת אחרת ?

תודה !

• תוכן חדש...