Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר הטכנאי של בזק צריך להגיע ולבדוק את כל הבעיות עם האינטרנט, אם הבעיה לא תפתר, שוקל לעזוב לחברה אחרת.

אני משלם על 15 מגה אינטרנט ומקבל רק 5 מגה כאשר המחשב שלי במרחק של 20 ס''מ מהראוטר, הם אומרים שהם לא מתחייבים על מהירות בWI-FI.

על איזה חברה אתם יכולים להמליץ? תודה.

פורסם

מה המהירות שאתה מקבל בחיבור כבל רשת?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כפי שציין m3x7r3m3, שאלת השאלות היא כמה אתה מקבל כשאתה מחובר עם כבל. במידה ועם כבל הכל תקין, אין הרבה מה לעשות למעט שינוי ערוץ בראוטר והצפנת הרשת, אם כרגע היא לא מוצפנת. בחיבור אלחוטי יש המון משתנים שיכולים להשפיע על איכות הגלישה.

פורסם

איך לך הרבה אפשרויות חוץ מבזק והוט ושניהם חרא, אתה עבד של חברות האינטרנט והממשלה צוחקת עליך, ברוך הבא לאינטרנט היהודי.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

על איזה חברה אתם יכולים להמליץ? תודה.

אתה שואל כאילו מונחות לפניך לפחות עוד 5 חברות עם תשתיות לאינטרנט שאפשר להמליץ עליהן :lol:

האפשרויות שלך מסתכמות ב-2, בזק או הוט.

אני עברתי להוט לפני כ-3 שבועות ובינתיים מרוצה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אז יש לך 15 מגה אין לך שום בעיית מהירות

יש לך בעיה של ראוטר חלש / אות חלש / ערוץ חלש / עומס על ערוץ / התעלקות על ה-WIFI.

אם הוספת סיסמה ושינית ערוץ ועדיין הבעיה ממשיכה אולי כדאי לך לבקש להחליף ראוטר (במידה והוא של בזק)

או לקנות ראוטר בעצמך

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

איזה ראוטר (ודגם מדוייק) יש לך? תן אולי צילום מסך של ההגדרות רשת אלחוטית

איזה מחשב יש לך בחיבור אלחוטי? אתה יכול להתקין עליו http://www.metageek.net/products/inssider/ ולבדוק עומס בערוצים. בדוק גם בכרטיס רשת אם יש בו הגבלת מהירות

ניסית להביא מחשב אחר עם חיבור אלחוטי ולבדוק מהירות? אתה יכול גם עם טלפון סלולרי להוריד אפליקציה לבדיקת מהירות או להוריד משהו עם הטלפון בחיבור אינטרנט דרך הראוטר ולראות מה המהירות.

מה שבטוח זה שהבעיה היא או במחשב עצמו, או בתחום האלחוטי של הראוטר, אין טעם להביא את בזק לדעתי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
כפי שציין m3x7r3m3, שאלת השאלות היא כמה אתה מקבל כשאתה מחובר עם כבל. במידה ועם כבל הכל תקין, אין הרבה מה לעשות למעט שינוי ערוץ בראוטר והצפנת הרשת, אם כרגע היא לא מוצפנת. בחיבור אלחוטי יש המון משתנים שיכולים להשפיע על איכות הגלישה.

הצפנת הרשת תגרע עד 3 MBPS מהחיבור. עדיף לעשות MAC FILTERING ו- HIDE SSID. ככה זה אצלי, ובמרחק של 5-7 מטרים מהראוטר אני מקבל את ה-15 מגה שלי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בנוסף לדגם הראוטר, אני מציע לך לבדוק גם את דגם כרטיס הרשת האלחוטי שבמחשבך.

יתכן והוא זה שיוצר את צוואר הבקבוק.

עדכון דרייברים לעיתים מועיל.

פורסם

ב2 המחשבים שלי בבית זה אותו במצב, גם באייפון ישנה את אותה המהירות.

היום הטכנאי יגיע ונראה מה הולך ומה נעשה הלאה.

עזבו שיש בעיה במהירות, האינטרנט לא יציב, כל פעם מתנתק והמספר של בזק כבר נמצא אצלי בחיוג מהיר..

:roll:

פורסם
הצפנת הרשת תגרע עד 3 MBPS מהחיבור. עדיף לעשות MAC FILTERING ו- HIDE SSID. ככה זה אצלי, ובמרחק של 5-7 מטרים מהראוטר אני מקבל את ה-15 מגה שלי.

קשקוש.

אין שום בעיה לעבוד במלוא המהירות גם כשהרשת מוצפנת.

רצוי WPA2-PSK עם הצפנת AES.

HIDE SSID וMAC FILTER אכן יגרמו לבעל האייפון הממוצע שמנסה לבדוק מייל לדלג על הרשת שלך, אבל ממש ממש לא יעצרו מישהו שטיפה מבין ורוצה להיות ברשת שלך ספציפית.

ולפותח השרשור - אם יש לך 15 מגה וחיבור יציב בקווי אז לא יעזור לך לעבור לחברה אחרת.

נסה:

1. להחליף ערוץ שידור בראוטר (נסה את 1,6,11)

2. וודא שהראוטר שלך בתקן N ולא G. וודא שההצפנה מוגדרת כפי שכתבתי למעלה.

3. להשתמש בתוכנת inSSIDer במחשב נייד ולראות מה הרשתות האלחוטיות בסביבה שלך - יכול להיות שיש המון תעבורה אלחוטית בסביבה שלך ופשוט יש עומס. נסה גם לבצע בדיקת מהירות בשעה מוזרה (2 בלילה)

4. להחליף ראוטר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...