Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב אמין וזול לנהג צעיר בתור רכב ראשון , התקציב הוא עד 15 אלף

הדרישות מהרכב הם:

צריכה חסכונית בדלק

מראה סביר +

אמין עד רמת האפשר במחיר, ובהתחשב לשנתון לא מצפה לרכב שלא יראה מוסך כל התקופה של האחזקה (בערך שנה - שנתיים)

בינתיים ניתנו לי כמה אופציות כמו

פולו 1.3 2001

פג'ו 206

פיאט פונטו 2004-2005 - אפשרי למצוא בכלל 2005 במחיר הזה ? כי הבנתי שהיה שינוי צורה במודל הזה.

וזהו . אשמח לעוד אופציות אפשרויות או לחוות דעת על האופציות שהעלתי

תודה מראש

פורסם

לי יש ניסיון טוב מאוד עם ה206 רכב נוח מאוד, נראה טוב גם בימינו מתאים מאוד לנהג צעיר.

לי לא היה איתה בעיות אמינות רק לדאוג לטיפולים בזמן כמובן.

פורסם
לי יש ניסיון טוב מאוד עם ה206 רכב נוח מאוד, נראה טוב גם בימינו מתאים מאוד לנהג צעיר.

לי לא היה איתה בעיות אמינות רק לדאוג לטיפולים בזמן כמובן.

יש שנתון מומלץ ? ומה הצריכת דלק שלה ? ובכלל אם אפשר כמה שיותר פרטים על הרכב

ועוד שאלה

אם מורידים מהחסרונות של הפולו את הטיפולים היקרים שלה , היא תהפוך למשתלמת יותר מהאופציות שהצגתי ? (כי יש לקרוב משפחה שלי אחת מורדת מהכביש אז אני יוכל לקחת ממנה חלקים שאני אצטרך ) + לא בעיה למצוא כזאת שמורה , ממבוגר או משהו

פורסם

ב2005 אכן היה שינוי,אבל מכנית הרכב זהה,זה גם הרכב הכי חסכוני בין הרשימה שלך וכניראה בחלקים.

ה206 נוחה,היא פחות חסכונית מהפונטו אמנם,כול הסטיגמות של מבול תקלות חשמל לא ממש נכונות,תבדוק ידית איתות שהיא תקינה,ושלא היה שימוש במים כנל לגבי הספייס.

אצל הפולו זה בעיקר מחלות באיכות חומרים,כמו ידיות מתקלפות,שק של הגיר,מבחינת אמינות המנוע 1.4 (אין 1.3) לא ידוע לי על בעייתי,שים לב שיש אחד עם 75 כ"ס ואחד עם 100.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ב2005 אכן היה שינוי,אבל מכנית הרכב זהה,זה גם הרכב הכי חסכוני בין הרשימה שלך וכניראה בחלקים.

ה206 נוחה,היא פחות חסכונית מהפונטו אמנם,כול הסטיגמות של מבול תקלות חשמל לא ממש נכונות,תבדוק ידית איתות שהיא תקינה,ושלא היה שימוש במים כנל לגבי הספייס.

אצל הפולו זה בעיקר מחלות באיכות חומרים,כמו ידיות מתקלפות,שק של הגיר,מבחינת אמינות המנוע 1.4 (אין 1.3) לא ידוע לי על בעייתי,שים לב שיש אחד עם 75 כ"ס ואחד עם 100.

בכמה הפיג'ו פחות חסכונית? אני מכוון לרכב שיעשה בערך 1:14 מינימום

מבחינת הפולו אני די מכיר את הפלסטיקה בגלל שלאבא שלי היה בעבר פולו קלאסיק 99 , אני משער שזאת אותה פלסטיקה - אין לי בעיה עם איכות הפנים , השאלה היא מה היא צריכת הדלק שלה ? כי של אבא שלי היה דיזל ועשה 1:18

והפונטו באמת כל כך טובה כמו שעשו אותה פה בפורום ?

פורסם

הפיגו הידנית תעשה נתון דומה למה שציינת.

הפולו SDI אכן מאוד חסכונית,רועשת אמנם אבל מנוע באמת מוצלח.

גם הפולו תעשה נתון דומה בערך.

ההבדלים ביניהם לא יהיו גדולים זה לא שהפיגו תעשה 1:14 והפולו 1:10.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה אומר שלאבא שלך היתה פולו 99 קלסיק 1.9 SDI למה שלא תיקח את הרכב הזה הוא באמת טוב(לאבא שלי יש גם כזאת 2001 סטיישן)

אני גם חיפשתי מלא ובסוף קניתי בלנו 97 ב 7500 החלפתי לו צמיגים+גנטים ו 4 בולמים והאוטו בובה

פורסם

למצוא כזאת לא עם ק"מ אסטרונומי ולא חבוטה זאת חתיכת משימה.

פורסם
אם אתה אומר שלאבא שלך היתה פולו 99 קלסיק 1.9 SDI למה שלא תיקח את הרכב הזה הוא באמת טוב(לאבא שלי יש גם כזאת 2001 סטיישן)

אני גם חיפשתי מלא ובסוף קניתי בלנו 97 ב 7500 החלפתי לו צמיגים+גנטים ו 4 בולמים והאוטו בובה

האוטו הזה נמכר לפני כמה שנים במחיר מצחיק (3 אלף שמור בצורה יוצאת דופן) לקרוב משפחה שהיה זקוק לזה ממש והוא עד היום משתמש בו. באותה תקופה לא חשבתי לכיוון של רישיון בכלל .

עכשיו לאבא שלי יש סוויפט 2012 ידני באמת תענוג של אוטו ולאמא שלי סיריון 2008

למצוא כזאת לא עם ק"מ אסטרונומי ולא חבוטה זאת חתיכת משימה.

מתכוון לפיג'ו ? לפולו ? לפונטו ?

פורסם

פולו sdi

פורסם
פולו sdi

אני לא מבין בזה כל כך, SDI הכוונה ל ?

כי הבנתי שלא בעיה למצוא פולו ממבוגרים במצב טוב...

אבל בכללי היא יותר טובה מהאופציות השניות בתור רכב ראשון ?

פורסם

סתם נתתי דוגמה לפולו SDI (דיזל).

אם אתה לא נוסע הרבה אין ממש טעם לפולו SDI.

פורסם
סתם נתתי דוגמה לפולו SDI (דיזל).

אם אתה לא נוסע הרבה אין ממש טעם לפולו SDI.

אבל הפולו הרגילות (לא הקלאסיק) הם בנזין לא ?

בקיצור אני לא נעול על שום אוטו השאלה מה יתאים לי ועונה לדרישות שלי ( או לפחות לרוב מהם)

• תוכן חדש...